237

Анонимен

преди 1 година

Много фалшиво проучване! Нищо общо с действителността! Браво на агенцията!

236

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е Парламентът да бъде неповече от 150 души.

235

байХ

преди 1 година

всички мас-тии очакваха кинти но ядец,айде на избори да видиме колко гласа ще изкарат тези паразите ама въпреки пролоците ги е страх от небитието

234

Анонимен

преди 1 година

Военно положение в България е все едно да се предадем на ПУТИН И РУСКАТА МАФИЯ!НАШИТЕ ГЕНЕРАЛИ НЕ СА КАТО ТУРСКИТЕ И ГРЪЦКИТЕ!НАШИТЕ СА БЪЛГАРОМРАЗЦИ!РУСКИ ПО..длоги

233

Анонимен

преди 1 година

ей там е вратата

232

Анонимен

преди 1 година

Не бех чел по голема простатия от това заглавие, че кабинетът пада, а ПП, ДБ и БСП бележели ръст в одобрението на българите. Напротив никакво одобрение няма този сбирщайн кабинет на псевдо лево и псевдо десно.

231

Анонимен

преди 1 година

Изправи се. Мутри вън ... или България загива!! Спешно трябват българи!!

230

Анонимен

преди 1 година

"Проучването на Политико недвусмислено показва, че действията на ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане за свалянето на правителството и изправянето на страната пред 4-ти избори за една година и половина, не срещат подкрепа в обществото."-----------Камелия, какъв пън трябва да си в журналистическия бранш, за да не си наясно, че "Политико" НЕ ПРАВИ ПРОУЧВАНИЯ. "Политико" е медия и цитира проучвания на социологически агенции. Или си наясно, ама и ти да се наредиш сред "правилните" за потупване по рамото?..

229

Баце

преди 1 година

Липсвам ли ви а шушумиги?Ще го ядете дебелия фулмастер още дълги години па дано ви дойде акъла един ден.

228

Анонимен

преди 1 година

кирчо,ей там е вратата,льольо.

227

Анонимен

преди 1 година

До Истукан: нямали право да гонят руски дипломати - шпиони? таз опорка ли натвориха никочелите решетници, а? еми щом има шарани, има и стръв за шарани.

226

do 265

преди 1 година

до момента не виждам разлика от "преди" и "сега" при Възраждане за разлика от всички други партии които се въртят като фурнаджийски лопати,като разбира се има възможност и време да ме разочароват

225

Анонимен

преди 1 година

261, така се прави само, докато си в опозиция. Възраждане изигра коза си като яхна недоволството от мерките срещу Коко 19. Признавам, че тези мерки са фиктивни. Но когато си на власт, поведението ти се променя. Това се видя няколко пъти досега и с други партии.

224

Де Бъ copосоидите

преди 1 година

От всички колеги и познати няма нито един, който да симпатизира на тези три партии недоразумения! Ето това са цоциологическите проучвания и електронното гласуване. Спускат ни щатско-израелските служби обучен от тях кадър за 2 години, той оаква всичко възможно, открадва и досъсипва каквото е останало и си тръгва с усмивка. Време е за военно положение и съд за всички яздили народа последните 32 години!

223

Анонимен

преди 1 година

Под ръста българи автора е имал предвид болшевишката банда на сороковите НПО-та и други комсоморски измекяpи

222

Анонимен

преди 1 година

. . . консолидация и повишаване на подкрепата около Продължаваме промяната, БСП и Демократична България. . . Пилците се броят на есен! Знаем го всички!

221

Анонимен

преди 1 година

ако не искате на есен с маска и на опашката за игла ,решението е Възраждане

220

Нали

преди 1 година

Не вярвате че тези проценти са измислени !

219

Анонимен

преди 1 година

Абе тез не четат ли по форумите какво е настроението на хората. Какво БСП като феновете им се сбъркаха да ги псуват. Какво ДБ като пинокио и оня с жабешките очи ги правят за смех по форумите. ПП се удавиха в собствените си ла.на.Единствено Герб и Възраждане удвояват резултата си. Четете бе информирайте се за да разберете истината. И какви са тези Политико. Откоя миша дуп ка изкочиха. Тези знаят ли български да четат форумите.

218

Ран

преди 1 година

За ДБ разбирам, но за ПП и особено за комунистите - не вярвам!