79

Анонимен

преди 1 година

Тоя нахилен продажен мъдурко,като какъв се изявява сега,като бивш премиер,като лидер,или като проводник на говедарските интереси?

78

Дони

преди 1 година

Млъкни беее,че от вас по-голямо задкулисие няма .Кой ви вкара във властта-Радев,олигарсите,Божков,целия ОФ от ченгета,доносници,политици аутсайдери .Само заучени лозунги-Мафия ,0-лева корупция и всякакви други лъжи.И вчера се изтъпанчил ,да се заканва,че законите щели да се спазват от всеки,а той 6 месеца лъже ,че не е канадски гражданин и се държи безобразно с Конституционния съд .Къв си ти бе?!Я марш от властта,заедно с родата

77

Македоналдс

преди 1 година

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-БСП са първото име и презимето на един и същи човек (интерес/чужда държава) Не го ли разбрахте толкова време?!?! Та Христо Иванов, главен протестиращ и променящ беше министър на Бойко!!! За БСП каква промяна са просто не ми се коментира! "Въоръжавайте се не само с овче търпение!"-П.П. Не съм сигурен какво има предвид но ми звучи правилно;

76

Анонимен

преди 1 година

Този май трябва да го вкарат в лудницата. Щял да купува депутати от същото това задкулисие което уж нямал да вкарва, че и той щял да плаща, а не народа?!? Няма ли кой да го освидетелства и директно под запрещение?

75

Ех Петков,Петков

преди 1 година

А вашият ментор и спонсор Прокопиев не е ли задкулисие ?!

74

Анонимен

преди 1 година

Само общи приказки и никакви действия в посока разрешаване на даден проблем . Тоя човек не става за политик

73

Анонимен

преди 1 година

От Киро само единия комсомолски плам, много празни приказки, клишета, лозунги от соцвремето и всичко това в ще-време, като светлото бъдеще. Той затова се разбира с Нинова и БСП. Инак по принцип не ще статукво.

72

Анонимен

преди 1 година

Че то дойде задкулисието дойде с вас! Наслушахме се на приказки за мафия и корупция,а правителството ви е най-корумпирано от всички до сега!

71

до 79

преди 1 година

Не е лудата! Наркоманската е! Има типични белези, които много специалисти биха разпознали без да се замислят! Не знам защо се мълчи по темата, че ни управлява очевиден наркоман! Вижте му погледа!!! Всички са в потрес от управляващия под въздействие джип, убиец от вчера! А управляващия под въздействие държавата, убиец??!?!

70

айдеееее

преди 1 година

Чезвай в историята като Боре Началника.

69

Анонимен

преди 1 година

Кирето пак се изхвърли, по-специално относно задкулисието! На се сеща, че той амият е задкусисие, с ментор радев!

68

Augusto Pinochet

преди 1 година

dnes.bg - защо ми махнахте коментара - не се страхувайте "ИСТИНАТА ЩЕ НИ СПАСИ" нека хората да знаят - за толкова години не сте ли разбрали - далаверите в Българската политика са като айна в река винаги някъде изплуват.

67

До123

преди 1 година

Айде бе,откога чакаме един "Умнокрасив" индивид като теб да застане на барикадата и да почне да брани продажникът-простьооо!

66

Анонимен

преди 1 година

КИРЕ, ЗАДКУЛИСИЕТ ОЕ ЯСНО КОЕ Е - ТИЯ РУБЛЯЦИ ВСИЧКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ - ТОВАРИШ ГИ НА САМАЛЕТА И ПРИКЛЮЧВА ЗАДКУЛИСИЕТО! ДА НЕ ЗАБРАВИШ СЛАВИ, БОКО И РАДЕВ!

65

Анонимен

преди 1 година

Олеле, точно Петков ли ще бори задкулисието във властта?!?!?! Петков, да ти напомним ли за решението да приемем Северна Македония задкулисно, с бележка от тефтер на Министерски съвет, с която инструктираш министър какво да прави без никакво публично обсъждане в парламента? Петков? Петко-о-о-о-в?

64

Истината...

преди 1 година

Просто не можеш да казваш истината, нали.....

63

Анонимен

преди 1 година

Кирчо е сложил лудата физиономия. Властта не се пуска лесно.

62

123

преди 1 година

Ц,ц,ц само копейки в тоз форум, бря

61

Анонимен

преди 1 година

Костадинов му каза на Кирчо до какво ще доведат санциите, а Кирчо го обвиняваше, че е русофил. Сега Кичо да понесе отговорност за действията си и да се разкара с бандата му сорросоидни продажници.

60

строя Дунав Мост 2

преди 1 година

Разликата между Семерджиев и този, освен в чистотата на наркотиците които употребяват е и че този ни избива доста по на едро!