105

Анонимен

преди 1 година

Русия е ядрена сила номер едно, ако някой е забравил. И има потенциал да промени нещата в желаната от нея посока. А който не иска, ше има и сопа.

104

Анонимен

преди 1 година

западните лицемери нямат полезен ход в този конфликт. Не може да чакаш газ и нефт от някой и в същото време да се опитваш да го правиш на мамуна. Може само едното. Двете заедно, не.

103

Анонимен

преди 1 година

Е, и? Като доставят оръжия на Украйна, така ли си мислят, че ще спрат конфликта? Да кажат официално пред всички, че застават на страната на Украйна, какво толкова, нима хората пасат трева?

102

Кой ще бомби Брюксел

преди 1 година

Бомбен атентат срещу двамата ЧЕРВЕНИ полски брратя в мъничката им стаичка и нищо им нямало и на Дзержински и близнака му Хитлер!.....Брайвик изтреби свои сънародници с оръжие купено в Полша което не е случайно!....Хитле предлага на Сталин сепаративен мир като заедно изтребят литовци,естонци и плочие......Латвия на ТЕВТОНЕЦА Лорд Баскервил пардон Фон БАСЕНХАЙМ е германоидната пръчица на Хари Потър превръщащ балтомумуните в човеци......Тайна БАЛТОВА е че са евентуални германофоби и еврофоби

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114 "Ще се радвам и ти да ми споделиш нещо, което доказва корупционни схеми на Русия" За това има публикувани ХИЛЯДИ случаи от най-високо политическо ниво, до обикновено пране на пари от руски олигарси свързани с Путин.

100

Анонимен

преди 1 година

До 112 - и ако ти е интересно за кой разговор точно говори Байдън, можеш да изгледаш и Biden-Poroshenko phone call. Да някои биха го нарекли пропаганда, но как ще опровергаеш, че Байдън го разказва съвсем свободно? Лесно е да бръщолевиш ца октоподи и корупционни схеми, но едните имат доказателства, другите разчитат на добре развитото въображение на такива като теб.

99

Анонимен

преди 1 година

До 112 - щом казваш. Аз бих ти препоръчал да изгледаш едно клипче Joe Biden brags about getting Ukrainian prosecutor fired. Ще се радвам и ти да ми споделиш нещо, което доказва корупционни схеми на Русия, а не да си говорим в какво са те научили да вярваш.

98

Анонимен

преди 1 година

НАТО не се намесва в конфликта, но за сметка на това ще воюва срещу Русия до последния украински войник. Простете невежеството ми, но аз така ги разбирам нещата от статията, ако са верни.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 "жителите на "цивилизована Европа" разбраха, че Украйна е източникът на техните икономически проблеми." Жителите на цивилизована Европа разбраха, че нацисткия режим в Кремъл е ЧАСТ от източниците не само на техните настоящи икономически пробелми, но и на гигантската корупция, обхванала Европа с отровните си пипала. И сега започват едно по едно да ги режат, докато не стигнат до плешивата глава на Октопода. :)))))))

96

Анонимен

преди 1 година

Меденият месец на Украйна и Запада приключи. Интересът към украинската тематика драстично намаля, жителите на "цивилизована Европа" разбраха, че Украйна е източникът на техните икономически проблеми. Ритниците към украинските бежанци ще стават все по-силни с времето. И колко време ще отнеме на "свидомите" да разберат, че освен на руснаците, те не са нужни на никого в света?

95

Анонимен

преди 1 година

От 1 юли 2022 г. Полша напълно спря да изплаща обезщетения на украинските бежанци. Говорим за скромните 40 злоти на ден (около 480 рубли или 12-14 лева), които преди това бяха предоставени на хората, напуснали Украйна за храна и настаняване. Помощите се запазват по изключение само за инвалиди, бременни жени и многодетни семейства. Освен това вчерашните жители на Украйна бяха лишени от правото на безплатно пътуване с влаковете.

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 104 "В Украйна все още няма редовна Руска армия!" Хихихи, даже и ти не си вярваш, а искаш някой друг да ти повярва. Това е като твърдението, че Русия не била нападала Украйна: само лллуннатици могат да помислят, че Коня говори истината. Нормалните са наясно.

93

Анонимен

преди 1 година

да ви светна сами се прецакахме с двамата слабоумни братя и техния глупав великотърновки цар и оп 5 века гниене !

92

Гилгамеш

преди 1 година

Никой не вярва на лъжите на НАТО. Много отдавна. Обещанията за неразширяване на НАТО са лански сняг. Военният конфликт не е решение, но кой предлага нещо по-добро на Русия?

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 "Защо няма партизанско движение в "окупираните" от Русия територии?" Хихихи. Затова един руски брониран влак се самодерайлира, а тук таме припламват складове и рафинерии, а вече трети назначен от руските окупационни власти отнесе бомбата, щото "няма" :))))

90

Анонимен

преди 1 година

Защо няма партизанско движение в "окупираните" от Русия територии?

89

Анонимен

преди 1 година

УКРАЙНА ЩЕ ПОЛУЧИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ КОГАТО Е НУЖНО. - Браво, това е страхотна новина!!! Кой ще стане мозъчен донор на Зеленски и в коя клиника ще му присадят мозък???

88

Боби

преди 1 година

До дядо йоцо гледа "войниците ще ги ''вдигнеш'' 15 пъти до 3 млн., но трябва да ''вдигнеш'' 15 пъти танковете, самолетите, хеликоптерите, оръдията, ОТРК и прочее, инак само с пушка в ръка не става." ЛНР И ДНР като посвършиха техниката РФ нямаше никакви проблеми да разархивира старците Т-62 нали и да ги предаде на републиките?

87

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Боби----няма значение руската ракета дали се изстрелва от 280, 400 или 4000км. Важното е че на 25км височина или на 40 км радиус от защитения обект ще бъде унищожена от ИРИС-Т.

86

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Препоръчвам на хора, които Слава Богу не са имали невероятното щастие да присъстват армията ни много да не четат в Интернет технически показатели и реклами на военна техника!Нали знаете че нещата са по различни?" ОПРЕДЕЛЕНО СИ 1000% ПРАВ но все пак не може да се сравнява комплекс ИРИС-Т с Патриот ПАК2/3 или С-300ПМУ2(модернизирани или дори по нови А ВСУ С-300П има ракети с обсег 70км с радиокомандно насочване(както С-75) и посмъртно дрон не може да види дори последния да е на 1км)