52

Анонимен

преди 1 година

Потреблението на газ в ЕС от началото на годината е намаляло с 27 милиарда кубически метра. Това не е просто много, това е страшно много - 10%. Трябва да се отбележи, че консумацията на газ за потребление не е намаляла, това означава че е намаляла консумацията на газ от икономиката на ЕС. Но изглежда това не е достатъчно, вече започват да спират и отоплението и топлата вода на населението.

51

Анонимен

преди 1 година

До Европеец Ден след ден с един и същи изтъркан номер. Жалка работа :))))

50

Кирчо & АСЕНЧО

преди 1 година

Облизваме краварски оакани задни части.

49

Абе

преди 1 година

До Анонимен 54 "Но ЕС определено се нуждае от ресурси, това е нещо реално" ... верно ли, че в пРосия съвсем реално добива на петрол миналия месец е намалял с 800 хиляди барела? :))))))

48

Европеец

преди 1 година

Ние европейците сме добре, ще пестим енергия, няма да се къпем, ще обеднеем и ще ходим пеша и ще караме колела, ще спрем заводите да не харчат енергия, но какво ще правят руснаците без нашите технологии и иновации, жал ми е за руснаците, съжалявам ги просто...

47

Анонимен

преди 1 година

Приказва деденцето, като го прочетат промитите мозъци да си кажат а, добре сме ние, да му мислят тия в Русия. И всичко ни е цветя и рози. Ама, де да беше така!

46

Анонимен

преди 1 година

Поредния кукувичар. Вече е забравил какво е казал.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 "Боже, боже, Борел се загрижил за Русия!" Къде прочете, че се е загрижил за пРосия? :)))

44

Анонимен

преди 1 година

ЕС и САЩ са по-зависими от Русия. За какво са и на Русия валута евро, като не може нищо да си купо с тях, заради санкциите? Но ЕС определено се нуждае от ресурси, това е нещо реално, а не хартийки. Welcome to the reality!

43

Анонимен

преди 1 година

До Ну погоди "Дядка, зимата ще сте на килимчето в Кремъл да се молите за много,много неща." На бас, че зимата Джуджо ще празнува НГ в 5тото подземно ниво на бункера сам, докато чака поредния тест от "намазката" и няма да има никой, да му се "моли"? :)))

42

Анонимен

преди 1 година

зависима от макдонадс и микровълнови печки ай стига може и без това дърт алкохолик

41

До Борел

преди 1 година

Виж колко километра можеш да изминеш като заредиш бензин за 40 $ в различни страни ? Статията е от вчера вестник W.Post. Коя страна е с най изгодно гориво ? Русия ! Европа и Юесей са далеч назад.

40

Ну погоди

преди 1 година

Дядка, зимата ще сте на килимчето в Кремъл да се молите за много,много неща.

39

Българин

преди 1 година

Борел дали ще намали с два градуса температурата у тях зимата, както препоръчаха европейските политици.

38

Анонимен

преди 1 година

Боже, боже, Борел се загрижил за Русия! Според мен е объркал названията Русия и Европа. На тия години трялбва да си седи у дома, не да оправя световните политики. Да не го хванат и него да се ръкува с невидими.

37

Анонимен

преди 1 година

Праско, гледай си в твоята копаня. В момента фалитите са в Германия, Франция, Италия и т.н. На есен и на зима в ЕС и САЩ ще става още по-страшно.

36

До 38

преди 1 година

Кокко пъти да ти повтарям, че Люлин не е "сиднЕй"

35

Анонимен

преди 1 година

До отСиднейАвстралия Я, путинста австралиец! Впрочем, в България глад няма да има, както и в Европа, но да не ти пука. Важното е да ти минава деня. :))))

34

Анонимен

преди 1 година

Пхахахахха айде още един с деменция

33

отСиднейАвстралия

преди 1 година

Абе всичко в БГ е хъбове, иновации, платформи, портали, квантови компютри, инфлуенсъри, апликейшани, крипто кралици, гуверньори, форекси, облигации... абе как така ще спре тока или глад да има бе? Абсурд. С няква пшеница ще се занимаваме, стига глупости! Поздрави отСиднейАавстралия, сори за сарказма ама....