13

Гост

преди 1 година

Да се говори за имидж на русия вече е неуместно. Това е държава където децата маршируват в униформи и пеят "Дядя Вова мы с тобой" и където по държавната им телевизия през ден разказват как ще бомбардират Лондон, Варшава и Вилнюс. За какъв имидж говорим? И това са обективните факти на тяхното поведение. Дори не коментираме войната в Украйна.

12

Сата НАТО

преди 1 година

Всеки, който разбира добре руски и е следил руската телевизия в последните години, е наясно, че това е нация от воинстващи де били, еквивалентна на *** с граната, в планетатен мащаб. Добрата новина е, че от Запад се оказаха способни да източат кръвта на май муната безболезнено, неусетно и безапелационно. И да я направят да умре тихо, преди да е измъкнала шплента.

11

Анонимен

преди 1 година

Малко известен факт е че Русия е била кандидат за членство в НАТО от 1991 до 2002 година.

10

СМЕХ...

преди 1 година

ЗНАЧИ --НАТО създава проблеми когато се защитава ...а Русия когато води агресивни войни --ГИ РАЗРЕШАВА..ха,ха,хаааааааа....ТОВА Е ТО---"ИЗВРАТЕНЯШКО БОЛШЕВИШКО МИСЛЕНЕ " с нищо по-различно от --"НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО " ..на Адолф ХИТЛЕР! БРАВО .....!!!!!!!!!!!!!

9

Иван

преди 1 година

значи не са разбрали че са една тухла в сиената ! гладът и студът ще прекъснат съществуването на НАТО

8

юлиян

преди 1 година

Попитали радио ''Ереван'';Ще влезе ли Украйна в НАТО.Ще влезе,отговорило радиото,когато и Русия.

7

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

А дали пък , професора умишлено е забравил , че и Турция има членство в НАТО и интереси в България и на Балканите??!Дали пък професора си мисли ДА НИ УБЕДИ , че един тактически ядрен удар , ще уплаши ЕС и САЩ...и няма да има последствия от този удар..ХА,ХА,ХААААААААААААА.....А , ТОВА МАЙ ИЗОБЩО НЕ Е "ПРОФЕСИОНАЛНО МИСЛЕНЕ"---НИТО "ПРОФЕСОРСКО"!

6

Българин

преди 1 година

Целта на НАТО (разбирайте САЩ и като цяло англосаксонците), винаги е била да създават конфликти и братоубийствени войни и после да продават оръжие, за да ги поддържат максимално дълго. Но в случая стратегията на Русия е правилна. Напредва бавно като държи фронтовата линия близо до границите си. В същото време САЩ изпращат оръжия, които е много по-лесно да бъдат унищожени на 100км от руската граница. А украинците си пращат пушечно месо, по заповед на зеления наркоман.

5

Бай Илийчо

преди 1 година

Е па ние дъ съ готвим отсагъ за зимътъ от глад иде ! Па и маските връщат !

4

Влади-Мир

преди 1 година

Язък за всички ***.литични глобални и тем подобни платени тръстове(мозъчни и др) общества , институти....които не могат да видят ОЧЕВАДНОТО

3

Анонимен

преди 1 година

Попитали радио Ереван:- Ще влезне ли руската армия в НАТО?След кратък размисъл радиото отговорило:- Ще влезне!!! И в Брюксел ще влезне ако се наложи!

2

Справедлив

преди 1 година

*** скапани НАТОВЦИ.

1

Анонимен

преди 1 година

НАТО така се готви че жертва България на мишената на Русия както Украйната.