16

Анонимен

преди 1 година

Всичко пропадна... Исках да взема новия модел Москвич, както и тоалетна и пералня. Ами сега?!

15

хаха

преди 1 година

Кой нормален ще иска да пътува в някакъв изостанал колхозен лагер от третия свят

14

Анонимен

преди 1 година

И моята почивка пропадна. Щях да почивам в сибир

13

77

преди 1 година

До това е 5: Сега ми пропадна лятната почивка в Чукотка.

12

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 6: "а и руските турсти изобщо не ни трябват"? На теб може и да не ти трябват, но собствениците на хотели по черноморието сигурно нямат нищо против тях. Но твоят начин на разсъждаване не е нещо ново: "Щом нещо на мен не ми трябва, значи не трябва на никого".

11

Руската езикова

преди 1 година

гимназия в Пловдив организира екскурзия по Русия, до Екатеринбург, Москва и Санкт-Петербург. За учениците от 8 до 11 клас. Доколкото разбрах може и граждани да се записват за екскурзията, но пък нямало май вече места

10

Анонимен

преди 1 година

До А за наши студенти?Не прочети ли, че това е за избрани хора, кой го бръсне за българските студенти в Масква, те нали са български граждани, рашките ли требва да им уредят посещение в БГ ? :)))

9

кой иска в калта?

преди 1 година

Че кой иска да ходи в урската kaл? Просяците в москва вече са десетки хиляди , пълно е с изоставени коли защото вече нямат части. Русия се връна в 19 век вече.

8

Анонимен

преди 1 година

Голем през и без тва никой не иска да ходи в тая мизерия - страна на убийци

7

А за наши студенти?

преди 1 година

Има наши студенти в Русия, макар че за това не се говори. Те как ще получават визи?

6

Анонимен

преди 1 година

Нужна е реципрочност и ние да не изадаваме визи за руснаци, и без това имаме малка консулска служба, а и руските турсти изобщо не ни трябват.

5

това е

преди 1 година

само началото. Всеки ден ще има нова санкция!

4

Анонимен

преди 1 година

Все напират към БГ рашките, чукай ги, блъскай ги, те просто са некакви странни екземпляри :)) Сега само за наши хора ще си уреждат почивката в БГ, не им харесва в Сибир и путиновите дестинации там :)))

3

Анонимен

преди 1 година

След тази новина патриотичните чувства на русоробите изчезнаха и пращат послания Путин да взриви Министерски Съвет, да дойде армията на Ванка с танка да ни освободи за Н-ти път, да ни откраднат телевизорите, тоалетните чинии и да спят с жените ни, защото сме братушки.

2

Чудесно

преди 1 година

Колкото по далече, толкова повече..... обичам ви вече....

1

Няма страшно

преди 1 година

Не очакваме наплив, така че спокойно. Дори синовете на другари не са там. Синът на Нинова е в САЩ. Да се чуди човек, какво прави в прогнилият запад, след като майка му така милее за россия. Всички са така.