47

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден дето се летзите по тв-то вдигате с 1% гласовете за Костя. Аз вече съм решил че за него ще гласувам! Имаме неотложна нужда да преброим гласовете ви още веднъжфна есен!

46

Анонимен

преди 1 година

Ще работите, ама някъде другаде. Ти не разбра ли ,бе момче, че докато си с Нинова си аут?! Тя те дърпа само надоле. И бабите го знаят вече, ама ти не проумяваш. Тикаш кокореца напред. Задкулисно като Доган ли искаш да управляваш или от тъмна стаичка като дългия? А, като си помисля, че аха да гласувам за теб ми идва да се гръмна.

45

Анонимен

преди 1 година

Често ви Роммче от Столипиново. От него нема да се отървете. Това Ромче е нагло и безочливо. Може би се чудите защо го наричам Ромче. Не се чудете. Имам приятели които го познават от преди баща му да го закара в Канада. А Кокорчо от тези под дъгата. Пожелавам ви все такива да си избирате и ще прогресирате. А пък ние дето не сме гласували от 32 години ще си иберем Възраждане понеже сме балами.

44

да

преди 1 година

е до сега бяхте неработещо ли ? щото усещаме резултата от работата ви , увеличение на цените с оправданието : ами има война :) абе киро , кво стана с четири пъти по евтиния газ и завода за ел.автомобили , кво стана с кандидатите чужди инвеститори дето се надпреварваха да инвестират у нас ?

43

Анонимен

преди 1 година

Рашките ако си мислят, че митът за тяхната "непобедимост" още съществува в БГ, значи са се излъгали жестоко :)) Ние ги бихме през ПСВ, но все пак тогава беха царство, приехме ги доброволно без битка в нашите земи през ВСВ, те взеха да ни вдигат паметници като едва ли не освободители :)))

42

Вьзмутен

преди 1 година

Ако - продьлжаваме пропадането сьстави правителство след категоричният вот на недоверие , значи всичко е загубеноЧемадан вокзал из бьлгария

41

Анонимен

преди 1 година

Проблема е много голям само се хвърлят клевети във всички посоки и се раздават пари

40

спокойно

преди 1 година

ние сме фокусирани бе кико . и за това няма да сте вие , бсп и дб правителството . вие сте вредни и опасни за България !

39

Aman

преди 1 година

То всяко правителтво от 1989 досега беше работещо , ама работеше против интересите на народа !!!!

38

Анонимен

преди 1 година

С продажни некадърници като вас няма как да е работещо. Поне не и в полза на държавата България и народа й. Точно защото сте продажни долни дребни човечета.

37

Аз промяната

преди 1 година

ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ ДНЕС БГ КИРО БЕШЕ СВАЛЕН ИМАШЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И СЕГА ПАК ИМА ПРАВО ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО Е КАКВО Е ТОВА И ВИЕ ЧАКАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИВА ПРАВИЛАТА ГИ НЯМА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ИЗБОРИ ИЗБОР ИЗБОРИ

36

до 46

преди 1 година

,,Щом нашите служби са ги посочили, значи не е ей така за забавление"В грешка си. Това са техните служби, на тези от Козяк

35

Анонимен

преди 1 година

Ха ха за непросветените , Петков като дете е имал учителка по Руски език която не му е била симпатична.Затова мрази всичко руско.Човека е имал кофти детство и алергия към руското, а вие непрекъснато му дразните алергията.

34

Вьзмутен

преди 1 година

Правителството да продьлжи това което започна - айде няма нужда от още увеличения на цените , по добре да отиваме на избори - досьсипаха ни само за -6 месеца

33

Анонимен

преди 1 година

Значи ние не можем да имаме мнение, така ли русофилчета долни :))) Щом нашите служби са ги посочили, значи не е ей така за забавление, те си подриват България в полза на мадър Раша :))) Мислех, че сме суверен, но явно на русофилчетата им е мечтата да живеят в блатная, нема никой да ги спре да си изпълнят мечтата :)))

32

Анонимен

преди 1 година

На Кирчо усмивката му замръзна. Лицето ме се промени. Сякаш цвета на лицето му е сив. Разболя се.

31

Анонимен

преди 1 година

Кире,остави тея истории.Я кажи за ПАРАПЕТА...хлъзгав ли е?Или като го хване веднъж човек-държи?! А? За Парапета кажи...правителството е ясно,ТИ НЯМА ДА СИ ТАМ!!!!

30

aZ-ът

преди 1 година

Ама ние върху това сме се фокусирали бе пуми*р такъв. Просто не искаме ти да си в него. Взимай канадската си баничарска съпруга, взимай българската си слеротична любовница, взимай шишкавия си любовник (ебл*в си, поне това трябва да ти се признае - ако нещо има пулс - не прощаваш) и заминавай при канадските степи да те гушка баща ти.

29

Анонимен

преди 1 година

Изгони 70 шпиони на хранилки в БГ и го направиха черната овца челяка :)))

28

КИРЧО ДЖОН ТРИ ВОЛТА

преди 1 година

Аз съм Кирчо хубавеца, вечният премиер, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: и женички, и момички, блазе човеку като мен! По "Търговска", по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам с 15 гарда, все съм си добре. Срещам Лена, ***, СваЛена, *** а и още петдесет и две. Ех, да си като мен млад премиер, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, жени, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе човеку като мен. Ля-ля-ля-ша-ля-ля!