45

Анонимен

преди 1 година

В последните доклади в САЩ,ние сме Русия(Путин).Има много доказателства за това.А децата Ви са пример за това.Масово говорят за Путин и колко е велик.САЩ никога няма да даде Самолети на Путински шпиони.Децата Винсенподиграват на морето с Украинците,които са избягали от войната.Гояорят им нецензурирани неща.Според вас от къде ше говорят помтози начин.Свършеноме с БГ.ГЕРБ и БСП как приеха оредложението за Македония.Как изведнъж замълчаха

44

рибока

преди 1 година

Изгражда се нещо,което е неподвижно и здраво свързано с майката земя.

43

Боб

преди 1 година

В България ще видим изтрибители F-16 само на кино, ако гледаме Топгън Маверик..

42

Анонимен

преди 1 година

Няма да получим нищо,по скоро да ни върнат парите.Докато има шпиони на ДС ( на Путин) на всяко ниво,нищо няма да получим.Там сигурно са се побъркали като разбрали че агент на ДС ги е посетил с торбичка от Билллла.Нищо.В САЩ ни сравняват с Русия.Защо според вас в рамките на ден Захариева и Бойко си промениха на 100% мнението за Македония.

41

Анонимен

преди 1 година

Колко сме жалки и нещастнои, България никога не е била в по-жалка и унизителна позиция през последните 100 години. Тоя плазмодий с телосложение на бидон на снимката дори ме е гнус да го коментирам.

40

Анонимен

преди 1 година

А ние там сме имали посанник ли?Аз си мислих,че нямаме.А Министерство на Външните Работи имаме ли? В САЩ политиката на България е сравнявана с политиката на Русия.Затова всички като *** приеха Френското предложение.Щяха да приемат всяко предложение.Но.късноме САЩ е взела решението за България.По-важноненрешениетомза България ,а не за Македония.Ние сме Русия за тях.Македонците ще отхвърлят предложението на Путин.

39

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!

38

Анонимен

преди 1 година

Скоро няма да получим нищо.Посланника ни там работи ли наистина? Или се прави че работи.Защо не докладва за сравненията на България с Русия в САЩ,по отношение Македония?

37

Ташкент

преди 1 година

До Анонимен 34 Учат ги само де се намира жълтата ръкохватка с надпис Pull to eject

36

БАЙ ШИЛЕ

преди 1 година

Костадинов пък поясни че до дни ще започнат да правят Су 35 за българия :)ей няма лабаво само шкембе войвода може да поръчва самолети а ?

35

Анонимен

преди 1 година

Тоя щом повтаря три пъти "натиск няма" явно Яко са му свили сърмите. Изглежда шалък.

34

Анонимен

преди 1 година

Що не платихме, като ги видим самолетите и с удръжки за закъснението?!? А хеликоптери за гасене на пожари и спешни случаи в държавата кога ще имаме?!? Аман от пожарникари и предприемачи в държавата, без държавническо мислене...

33

Колчо Слепеца

преди 1 година

Сутринта ги видях на да фърчат.ВИЕ не ги ли видяхте.Явно сте слепи.

32

Баце космодрум Банкя

преди 1 година

До 72 Не е рекет, а е откуп.

31

72

преди 1 година

Това е официален държавен рекет,а не че ни трябват тези самолети.

30

Ташкент

преди 1 година

А кога ще се правят и пилотите, или още не са планувани?

29

Анонимен

преди 1 година

Лелеее, кога Каракачанов сключи договора, кога сега взеха да ги правят тези изтребители за нас :)))

28

Боб

преди 1 година

Това все едно да си платиш за хляб в магазина и да ти кажат, споко днеска насадихме пшеницата..не знам, къде го има..

27

питай тез

преди 1 година

де взеха по някое кюлче за да подпишат сделката, дали им дреме?

26

ЕЛИ

преди 1 година

КОЙ И КОГА ИЗРЪСИ ТОЗИ *** ЛАФ " ДО ДНИ " ИЛИ " ВЪПРОС НА ВРЕМЕ",, АМИ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е НАШАТА СМЪРТ, ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е КРАЯ НА ЖИВОТА НА СЛЪНЦЕТО И ДОРИ И НА ВСЕЛЕНАТА-----В СЛУЧАЯТ ВЪПРОС НА ДНИ, АМИ ВРЕМЕ ОТ ДВА ДНИ И 1000 ДНИ Е СЪЩО ВЪПРОС НА ДНИ---ОТ МНОГО ОРИГИНАЛНИЧЕНЕ ДО ТЪПОТИИ ЛЕСНО СЕ СТИГА