59

До 69

преди 1 година

Прочее, никога не са били никаква трета сила, но, виж- ние сме Балканското чудо, което Русия и комунизмът, редом с бедно бачкатори, като тебе, съсипаха. Та, разни бедняци аутсайдери да ми лаят е смешно.

58

Анонимен

преди 1 година

Укрите са най - тъ по то племе на света. През 1990 г. бяха 55 милиона и трета промишлена сила в Европа след ФРГ и ЮК. Сега са 40 милиона, без 10 милиона бежанци, 30 милиона и са утайката на Европа. Държеше ги евтината Ел. енергия от 14 АЕЦ. Скоро и нея няма да имат, а и ще се сторят с още 10 милиона, т.е. ще останат 20 милиона.

57

Анонимен

преди 1 година

Вова е мека Мара. Ако беше Сталин сега щеше да има ново море наречено Окрайна и маджарките щеха да си пекат дупетата там и да благославят Сталин.

56

ИЗГОРЯХА

преди 1 година

ИЗГОРЯХА МНОГО ПОЛСКИ 'ПШЕХИ"

55

Анонимен

преди 1 година

Украинците се бият здраво , особенно ефективна е артилерията им ,но на позиции руската артилерия е 40 пъти повече . Ако САЩ увеличат Химарсите , пилоти на F 16 и F15вече се подготвят и други съвременни оръжия , то към есента рашка ще даде фира .

54

Анонимен

преди 1 година

Студентите завършиха обучението.

53

До 44

преди 1 година

Този път са потопили онази, която те е родила.

52

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е зле за Русия, след тежки боеве и мъжествени изтегляния на Укропите, Русия взе Северодонецк и продължава към Лисичанск. Поклон пред смелите Украински воини, ,храбро изтеглили се от своите позиции. Слава кокаине! Украйна в Москва до 7 дни!

51

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво съобщава руската пропаганда, но руските въоръжени сили вече нямат Главен щаб в Изюм ...... Украинците им го "преместиха".

50

Глупости и смех...

преди 1 година

В ГРАДОВЕТЕ НА УКРАЙНА --ПОЧТИ НЯМА ХОРА , ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА СЕ ЕВАКУИРАЛИ В МАЛКИ И НЕЗНАЧИТЕЛНИ СЕЛСКИ РАЙОНИ...ТАМ УПОТРЕБАТА НА РУСКИТЕ РАКЕТИ Е С ТВЪРДЕ МАЛЪК ПРОПАГАНДЕН ЕФЕКТ----А БОМБАНДИРОВКИТЕ НАД КИЕВ И ДРУГИ ГРАДОВЕ , ТОЧНО ТОВА ЦЕЛЯТ....!

49

Анонимен

преди 1 година

"ВСУ разнесли HIMARS'ами командный пункт россиян в Изюме СМИ" В превод - украинците са думнали руски команден пункт с новите американски ракетни комплекси HIMARS, докато руските "високоточни" ракети гърмят сватбарски и нацелват жилищни блокове със цивилни!

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинците не искат да се бият. При наличие на 10 милиона украински мъже в боеспособна възраст, Украйна разчита на откачалки наемници от Бригания и Полша и САЩ. Руснаците обаче систематично ги ликвидират в лагерите още преди да ги разпределят. Още при първата атака преди месеци американски доброволец разказваше на ютюба, че са избити маса британци и американци в база край Лвов. Главно британци. Явно те имат най голямо желание да се бият с руснаците. И американци има, но по-малко.Те са по хитри

47

Анонимен

преди 1 година

Вовата яко треска фашистите

46

Дано

преди 1 година

Дойдат насам че тая *** иска освобождаване от американските робовладелци и мафията.Мачкай Путин.

45

Анонимен

преди 1 година

До Днес Не са три бригади, а три армии. :))))

44

Днес

преди 1 година

С крилати ракети са унищожени три бригади на стратегическият резерв на ВСУ.

43

раша е наша

преди 1 година

"Представитель МВД ЛНР сообщил о120 наемниках изФранции, Польши и Британии вЛисмчанск умрират там

42

Гошо

преди 1 година

До Анонимен-29....Как какво ?-Жени ,деца и старци ,разбира се

41

Бау

преди 1 година

До ИнтерфаксСлед Лисичанск следват Вълчанск, Лъвов, Волфсбург!

40

Татул

преди 1 година

Да бе верно, току що се връщам от морето. От Слънчака до Созопол яко са ни налазили украинците.