61

Анонимен

преди 1 година

Може да поспорим дали е по-образован от Борисов. Не съм гласоподавател на ГЕРБ или фен на ББ, но: Борисов не съм го засякла да срича, докато чете. Борисов може да състави сложно изречение без да се напъва. Борисов е завършил основно, средно и висше образование, когато се повтаряше за незнание, в университетите приемаха с кандидат-студентски изпити, а диплома се взимаше със знания, а не по милост на преподавателите. За Кирчо знаем, че е изкарал някакъв платен курс в Харвард.

60

Ангелина

преди 1 година

Ако има някой ,в който ЕГОТО да е сходно с на ББ то името му е Слави Трифонов и двамата действат авторитарно и са нарцистични типове ,но по различен начин .Слави реши да влезе в политиката , за да си отмъсти на ББ и покаже ,че може да го "победи" ,но не за промяна ,а за същото ,но под негово деспотично АЗ.Ако има някога ,когато ББ да е казвал истината ,то това е "прословутата градинка" и "ония 50%" ,които е искал Слави преди години .ББ прави някои неща ,за да се хареса ,СТ и това не иска!!

59

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТЕ В "БЕЗПРИНЦИПНИ ШИРОКИ КОАЛИЦИИ"----КОГАТО БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С ПРЕДАТЕЛИ, КАРИЕРИСТИ, ИНТЕРЕСЧИИ И ОТКРОВЕННИ НЕГОДНИЦИ ---И ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ , НЯКОЙ --КОЙТО ДА ВИ ПОДЛЕЕ ВОДА И ДА ВИ ИЗХВЪРЛИ ОТ НОРМАЛНОТО РУСЛО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА ...??!!----ПРИНЦИПА НА "ТОТАЛНАТА ХЕГЕМОНИЯ НАД ДРУГИТЕ СЪС 121-ГЛАСА"... ВЕЧЕ ОТМИНА БЕЗВЪЗВРАТНО.....ОСТАНА САМО ПРИНЦИПА НА ЕФЕКТИВНОТО ДОГОВАРЯНЕ, ДИАЛОГИЧНОСТТА И ВИШЕГЛАСИЕТО ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА СТРАНАТА...!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Може и да е по-образован,но направи доста прости ходове,които му изядоха главата. Не му е стигнал хляба,който е трябвало да изяде,за да се нареди до Борисов. 12 г.,чиито резултати реално се виждат,срещу 6 месеца мъка..Просто Тошко е сбъркал сравнението.Със себе си е трябвало да сравнява - същия проваленец като Киро.

57

Анонимен

преди 1 година

Тошо, да си събираш чалгаджиите от НС и дим да ви няма! Дотегнахте на всички с писъците си на женички... *** вашта мама разпрана!

56

Истукан

преди 1 година

Развод и пак брак. Сапунен сериал е ИТН. Цяло шоу направиха с предсрочните избори, а сега въртят шоу в рамките на този парламент. Пак ще се съберат с ПП и Кирил Петков.

55

северозапад

преди 1 година

Тошко вместо да се зъби на всички от коалицията и останалите в парламента ,като изискан и доказано интелигентен джентълмен да им покаже среден пръст ,това най го може .

54

Истукан

преди 1 година

Пак ще се съберат. Временно се разделиха като скарана двойка. Пълен цирк. Всичко може дас е очаква от шоумените.

53

Театър

преди 1 година

То и Борисов каза, че може да преговаря с ПП. Да не получавате сигнали от една и съща планета?

52

ПП--МОГАТ И САМИ ...

преди 1 година

..ДА УПРАВЛЯВАТ , СТИГА ДА СА ДОСТАТЪЧНО ДИАЛОГИЧНИ С ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И ОТ ОПОЗИЦИЯТА --ВКЛЮЧИТЕЛНО!--ПРИНЦИПА НА "МНОЗИНСТВОТО ОТ 121-ДЕПУТАТИ" МОЖЕ СПОКОЙНО ДА СЕ ЗАМЕСТИ ОТ "ВИШЕГЛАСИЕТО " --ПО ВСИЧКИ ЗАКОНИ , КАЗУСИ И ПРОБЛЕМИ ---СТИГА ДА ИМА "ДИАЛОГИЧНОСТ" И ЖЕЛАНИЕ ЗА "ЕФЕКТИВНОСТ"---А НЕ ВОЙНА , ЗА ИЗЯВИ И НАЛАГАНЕ НА СОБСТВЕНАТА ВОЛЯ НА ОСТАНАЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА!----ТОВА ВСЪЩНОСТ Е "ДЕМОКРАЦИЯТА"!

51

Аз промяната

преди 1 година

ДО 60 И КОЕ МУ Е ПРАВИЯТ ПЪТ НА КИРО Е ЛЕТЯТ С ЛЕНА ДВАМЦАТА НА РАЗХОДКА ПРАВО ДО СОЛУН А АЗ ПЛАЩАМ ФАЛИРАХА ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ЗАПОЧНАЛО ДА СЕ РАЗВИВА ИНФРАСТРУКТУРА НУЛА СПРЯХА ЕДНОЛИЧНО ГАЗ А ЧРЕЗ 100 МИЛИОНА КОМИСИОН ПАК КУПУВАТ РУСКИ ГАЗ КЪДЕ СА ТАНКЕРИТЕ ТРИ ЧЕТИРИ ПЪТИ ЕФТИНИ МИРАЖ ЛЪЖА ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНА НО КУМОВЕ ЛЮБОВНИЦИ ПРИЯТЕЛИ ЕКОНТИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ЛЪЖАТ СКУБЯТ БЕЗОГЛЕДНО ОТ БЪЛГАРИТЕ Е СТИГА ВЕЧЕ АЗ 60 ПОВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ТАЗИ СБИРЩИНА ДА ЛЪЖЕ НАГЛО ДА КРАДЕ ЯВНО ДА РАЗРУШАВА

50

Най-образован

преди 1 година

И Борисов е със степен магистър по сегашните. Единият е учил да гаси пожари, а другият за секретарка / Бизнес администрация/. После да не се чудите, защо децата не знаят, какво е пожарникар.

49

Анонимен

преди 1 година

ГЕРП+ПП+ДПС= 160 дупетата и правят спокойно коалиция. Не им трябва ИТН БСП или ДСБ които нямат хора и кабинета лесно ще падне ако се распадне както ИТН..

48

Анонимен

преди 1 година

Компроматите срещу Кирил Петков продължават с пълна сила от всичките мафиотски партии в опозиция, значи е на прав път! Хора, не се оставяйте да ви манипулират, слушайте разума, но и сърцето си при следващите избори. Никога Герб повече на власт, каквито и манипулативни прогнози да внушават медиите- всички официални медии в България са все още подвластни на Герб.

47

Гласоподавател

преди 1 година

Аз се чудех дали да дам гласа си за ДБ, вместо да подкрепя сигурния победител на изборите - ПП, но ако сега се коалират, ми решават проблема от воле и аз вече нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВИ КОЛЕБАНИЯ, че ще сложа вота си за ПП. Ама никакви. Просто ще вкарам бюлетината с рамо, с 200км/ч

46

Агенция Скалъп

преди 1 година

Ми ще направят.. нали трябва да правят damage control сега.

45

Нищо

преди 1 година

Цял свят воюва. Отивайте да защитавате Македония!

44

Анонимен

преди 1 година

ИТН са хора на Доган!!!Това са проекти на ДС за отпушване на напрежението.Когато племето намрази крадеца БорисУФ му спретнаха алтернативата Славка-чалгарката.Очевадно е !!Ама ако си проЦт няма да го видиш.

43

Анонимен

преди 1 година

Абе Тошко африкански, кажи с какво е по образован простото Киро??? Понякога самият той не може да формулира едно правилно изречение и е време да научи българския език (алангро, куролация и др.).Петков също така надълго и нашироко разказа колко любим му е разказа на Антон Чехов, който обаче е писан от... Лев Толстой. Да не говорим, че английският му е много лош, а уж завършил Харвард.

42

Агенция Скалъп

преди 1 година

Лъсна истината за Радев+БСП+ИТН и техните "врагове" ГЕРБ+ДПС+произволна националистическа партия. Те са двете страни на една и съща монета. Винаги противоположни, но неотлъчно заедно - едините не могат да живеят без другите. За това - САМО ПП!