23

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантизъм с ценности. Евроатлантическите партии държат 80 % от дупитатите и не се разбраха за пенсиите но се разбраха да се надупят на запада за Македония . Не гласувайте за евроатлантически партии защото няма кой да защити вашия интерес.

22

До21

преди 1 година

Правителство не е имало през тия шест месеца,имаше шайка продажни елементи,а относно актуализацията на бюджета,гарантирам ти че тя ще бъде приета от парламента докато той все още съществува в тоя си вид!

21

Анонимен

преди 1 година

До: номер 15 Как ще има бе, тикво??? Как ще има като няма правителство??? Как според теб ще приемат индексациите за бизнеса, които са решаващи за развитието на икономиката, сключване на нови договори в строителния бизнес а оттам - и пенсии и всичко останало? В МРРБ е внесен проект за индексациите, лично го четох! Но не е одобрен още за да влезе в сила! Кой ще го одобри като нямаме правителство? Кой ще е министър на регионалното развитие? Сега ходи при Путин - той да ти дава работа!

20

Анонимен

преди 1 година

Нещото финансов министър нали каза, че вече нямало пенсионери под линията на бедността ?? И после каза "да го духат". Ами ако пенсионерите са гласували за това, да си носят последствията!

19

Анонимен

преди 1 година

Да го д*ухат бедните -_- Ние сме Окраинци!

18

Анонимен

преди 1 година

Това не зависи от правителството, а от парламента

17

Анонимен

преди 1 година

За народ, който харесва начина на живот на герберастите и депесарите да крадат и измъчват народа си, и сегашните пари са много. Да се молят на чекмеджан Борисов за банкнота както му се моли Томето Биков

16

Анонимен

преди 1 година

До: номер 12 Мдааа... за съжаление, българите си обичат чалгата и това е! Дано си прав - на последните избори партията на Дългия се срина, но не достатъчно. Явно имаха потенциал да сложат спирачка на развитието на България.Е, сега пенсии, но през крив макарон! Нали това искаха българите? Седем/осем и ще си паднала? Едно ферари с цвят червен... и нови цени всеки ден! Защо не падат цените бе, нали "Кирчо и Кокорчо" вдигаха цените? Е сега те паднаха, а цените още се вдигат! Хак да им е!

15

Анонимен

преди 1 година

И актуализиран бюджет ще има,и индексирани пенсии ще има,а най доброто Е,че продажната клика марионетки начело с Киро Простото-Няма да ги Има!

14

До 10

преди 1 година

Евроатлантическите партии се разбраха. ИТН, Възраждане и ДПС спъват приемането на бюджета.

13

Анонимен

преди 1 година

За украинците работа бол плюс безплатно курс по Български език!

12

Анонимен

преди 1 година

Тошковци, Трифоновци, Борисовци, Карадайъци.......все некадърници. Защо свалят правителство, като не знаят какво да правят сега, а не им се и управлява. Направиха Петков светец с тия им действия. На новите избори ПП ще е с още по-голям процент. А Тошко ще има възможността да бръщолеви неадекватно, но не от трибуната на НС, а само от екрана на маломерната 7/8 тв.

11

Пари за укронацягите

преди 1 година

Пари за пенскии и заплати нема да има. Парите отиват за оръжие и провизии за укронацягите и техните жени и деца емигранти

10

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите партии за пенсиите не се разбраха но да се надупят за Македония се разбраха. Евроатлантизъм с ценности.

9

irkd

преди 1 година

Русия не е нападала украйна, тя води военна операция в украйнините на Русия - кое е чудното, кое е странното в случая ? До момента тези украйнини се ръководеха от поставеното зелено продажно нашмъркато човече от мумията в сащ. Русия брани своите територии, хич не е трудно за разбиране. А приказките "суверенна държава", "Украйна" и т.н. на фундърлойняната, рошавия, оня с бабичката, мумията от сащ си ги заврете знаете къде. Абе, има ли газ ?

8

буци

преди 1 година

днес лукойл свали цените на горивата с 2 стотинки, вчера ги вдигна с 8 стотинки. Вчера имаше протести, Кирчо беше на власт, днес не е на власт. Значи, няма го Кирчо - лукойл сваля цените, има протести - лукойл качват цените - дали е тенденция ?!?

7

Евроатлантик

преди 1 година

370 лв минимална пенсия им стига на пенсионерите.

6

NoirFire

преди 1 година

Абе то не останаха много пенсионери в България ковида ги и зп отрепа, идва и нова вълна сериозна есента, така че да се занимаваш с пенсиите на пенсионерите и смисъла в това...

5

Анонимен

преди 1 година

Търсете си увеличението от Бойко, Слави и ***. Айде у лево... Или все пак увеличение ще има, но на цените....

4

аноним

преди 1 година

Нека с някой,който е против,да си разменим дохода поне за месец ,375лв,