28

Анонимен

преди 1 година

ДПС/ГЕРБ пуделчето, изпратено да лае по "враговете" на мафията/

27

София

преди 1 година

Не харесвам хора, които крякат, блокират кръстовища, главни булеварди и прочее и намират това за нормално. Обаче когато протестите се преместят под носа им започват да недоволстват и да обясняват как това не е правилно. Има пресен пример в лицето на тая тетка.

26

Анонимен

преди 1 година

А каква е тая лелка, че тръгнала да говори за Северна Македония, кога била създадена. В този квартал турци ли живеят, че няма срам от факта, че македонците са ни откраднали половината история и половината национални герои, за езика е ясно.Има много *** шопи, продажници, да си затваря устата за Македония и да си гледа пенсията!

25

Анонимен

преди 1 година

До ХахТеб това ли те притеснява... че си седял в задръстване. Иначе не проблем кражбата на 30 милона, къщата в Барселона, шкафчета, кюлчета , прокурори служещи на властта -не .Теб те притеснява ,че си се прибрал с 30 минути по-късно. В нормалните държави протестите са редовни и масови. За това ще си тънеш в мизерийка и ще псуваш от дивана.

24

Анонимен

преди 1 година

Нежна обсада е било. Абе докога тия елементи ше се подвизават из родния тв ефир, гласувате за пълниИдиоти после се чудим що държавата не върви. Ми не става, да бяхте гласували за БСП вместо АБВ, ВМРО, ***, ИТН, Бареков и т.н. Идеите и платформите им са едни и същи, ама едно към едно същи!

23

правилно Петков

преди 1 година

Джамбазки умира от яд,че не са направили сеира.

22

Анонимен

преди 1 година

Мре ли ви се в гражданска война, заради тези фашистиБоклуци в парламента? Защо не ги изринете всичките на тротоара, да си се карат и бият на улицата? Те ли ще ни вкарват в гражданска война, тезиФатмаци и ***, където се правят всичките на войводи и генерали? Я ги млатнете в сурите, като толкова много искат война, да си я получат.

21

Анонимен

преди 1 година

Този алкохолен облак да се изнася на някъде. Само некадърници бленуващи за власт. Едно време имаше нормален вид сега покрай каракачанката и той нещо изпуши.

20

Анонимен

преди 1 година

Съседка или агент??? Не ставайте наивни!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Тоя очилатия, след прайда много се е развълнувал нещо.... Някой черен му е обърнал хастара...

18

Хах

преди 1 година

На тая тетка и било създавало неудобство, а 2 години осралите кръстовищата умнокрасиви не създаваха ли неудобство, кажи тетке опростачена.

17

Анонимен

преди 1 година

Довечера централата на ВМРО ще е заградена от четири посоки, да го видим тогава храбрия Джамбазанин

16

Анонимен

преди 1 година

Споко бре фейсбаклюци, няма да свърши кислорода както твърди Ваш Цар Киро. Ще продължи да има безглутенов козунак, нът мълк и прочее няма да гладувате и ние не ви мразим за разлика от вашите съюзи изградени със омраза.

15

Киро има кусури

преди 1 година

Обаче Боко е чума. Както и ВМРО с които герП си бяха ортаци.

14

Анонимен

преди 1 година

Кайъв е тоя мaргинал и бандата му дето тормозят хората по домовете им? Да не идем до неговата къща "да му зададем няколко въпроса"?

13

хаха

преди 1 година

Стана ясно, че вчера са започнали тестовите доставки на газ от Азербайджан. Какъв е извода, Кирето отложи посещението си в Баку, заради гласувания вот на недоварие на председателя на народното събрание и получихме газ. А колко много искаше Кирето пак да си припише чужди заслуги, както стана и с освободените моряци. Специално летя със самолета до Варна за да се качи в техния самолет и да слезе пръв.

12

rm

преди 1 година

джамаджански е клоун.

11

само питам

преди 1 година

тая същата гражданка ( и подобни )отиде ли да се кара на тия дето бяха заградили къщата на Борисов , носейки бесилки и черни чували , или на Орлов мост при бираджиите да им обяснява къде , какво и как може ?

10

Сосидж

преди 1 година

Джамбазки не хвърляше ли предмети през прозорците преди няколко месеца? Малко е егоцентрично да нарича другите страхливци.

9

Анонимен

преди 1 година

разединена опозиция до това води , някакви случайни киковци да стават министър председатели