8

ха ,борисов

преди 2 години

Дали ще мълчи или дърдори все тая!Борисов си изяде хляба!И големи кражби,и слагачество пред кой ли не,и безхаберие към държавата,и послушко пред мустафата!?Борисов не става за управник!Трябва кадърен и точен човек,ама от де да го вземем след като всички възмечтават солунската митница!?

7

Щерю

преди 2 години

След тая статия влиза журналист в НС и какво да види - всички депутати мълчат и само си въртят очите. Партиите им да печелят...

6

Анонимен

преди 2 години

парламентаризмът е измислен да могат и най-пр0стите да имат глас, а всъщност е схема за поробване. в нормалните (преки) демокрации народът управлява, а не 240 мошеници издигнати в статут на крале и кралици

5

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и кокорчо не разбраха че са поели ангажимент пред нас а не пред Брюксел и Вашингтон . Тази война не ни трябва . Това е тяхната война . А й запада е в криза и трябваше да се предоговорят условията по членството или да се напусне . Сега е времето да натиснем .

4

Анонимен

преди 2 години

ИТН: нито можаха да направят коалиция, нито подкрепиха правилна такава, нито можаха да я развалят.... Славчо си лае във фейсбук с мъдрости и пълна партийна импотентност!!

3

NoirFire

преди 2 години

Когато не можеш да кажеш нищо смислено, най-доброто което може да направиш е да си мълчиш, вместо да се излагаш.

2

До" Политолога&

преди 2 години

Борисов всеки ден прави брифинги и бълва простотии.

1

ПП - ЕКОНТ - БОБОКОВ

преди 2 години

ИЗКУПУВАМЕ СКРАБ И Б ОК ЛУЦИ ВСЯКАКВИ.......... БОРИМ СЕ С МАФИЯТА.....