28

БАНко

преди 2 години

ТОВА В ЕВРОПАТА ЛИ , УРСУЛЬО ???

27

Природа

преди 2 години

Хората оставен без работа и без пари на сред природата в провинцията или на козите посягат сексуално или както дойде случайно някоя женска на двата крака да заплодят и после ох леле какво да се прави с децата.

26

Анонимен

преди 2 години

Радвам се, че мизерстват. Да живее демокрацията и дано и вземат и къщата скоро, да има повече за останалите. Не може всички да имаме по-равно. 80те не можех да си ям пържолите на спокойствие знаейки, че всички ядат пържоли. Друго си беше началото на 90те като дойде демокрацията и вкички магазини се изпразниха. Най-добре се чувствах края на 90те като по поръчка на Е.С. затвориха всички заводи и хората почнаха да напускат, да теглят кредити и да ходят по кофите. Сега вече ям пържоли спокойно.

25

ТИПИЧНО

преди 2 години

Хора без работа и без пари, НО със свободно време скучаещи какво друго да правят освен секс и деца. Разбира се такива Родители в кавички трябва да им отнемат децата и не само това да бъдат кастрирани майката и бащата и да бъдат пратени на обществено полезен труд.

24

Анонимен

преди 2 години

Защо аз НИКОГА нищо съм ПОЛУЧАВАЛ, а само съм ДАВАЛ? С какво някои са ПО-РАВНИ от мен според комунистическия приницип - прибираме ВСИЧКО от ВСИЧКИ, и раздаваме само на собствения си "електорат"?

23

Небезопасен секс

преди 2 години

Така е хората, които безотговорно правят секс без презервативи и после такъв резултат. Виновни са както Жената така и Мъжа.

22

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига с тоя расизъм. Какво като са индийцици? В Англия на социални помощи са предимно англичаните. Какво значение има кой етнос живее на гърба на другия? Нали е демокрация и работата не е задължителна? Не може всички да са богати защото тогава имаме див комутизъм. Безработицата и мизерията са първия признак на демокрацията. Къде по социализма сте видяле роми в катун? Сега знаейки какво е бедността с ръка на сърцето мога да кажа, че съм богат. Благодаря на демокрацията, че ме направи такъв.

21

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да отнема деца от родителите им! Навремето нашите прабаби и прадядовци да не си да са живели в лукс и с под от ламинат?

20

Анонимен

преди 2 години

Този случай е лакмус за въвеждане на българско Барневернет! Да не допускаме това да се случва! Хиляди ромски деца живеят при идентични условия, но не се чуло социалните да проявяват подобна "загриженост"! Единствено бедните българи са на прицел и могат да се разделят с децата си!

19

Анонимен

преди 2 години

За кво ги правят тези деца, като не могат да ги гледат? Докога ще носим на гърба си индийци? Те си имат държава, чий го дирят тука?

18

Анонимен

преди 2 години

Ама за украйнците дават, а за наще , Аре да не казвам какво.

17

Анонимен

преди 2 години

Такова отнемане на децата има предимно в колониите на САЩ щото ги дават за осиновяване на разни LGBTQ-та от запада. В Европа търговията е най-голяма. Не случайно Украйна са на първо място в света по изчезнали деца и търговия на органи за последните 3 десетилетия. Преди години гледах кво мога да си купя с биткойни и се оказа, че едно дете и фалшив паспорт струват около 40хиляди долара. Не е добра инвестиция, при положение, че можеш да си купиш жена за разплод за 20бона.

16

Един Българин

преди 2 години

Да дойдат в европейската столица в Орландовци -> Градините 3 да видят как се отглеждат деца не само без вода, но и без ток и без къща - в кашони. Порастват и започват масовите кражби на гаражи, мазета и всичко каквото им падне. На многодетни родители без нормална работа трябва да се осигури такава. Може да е нископлатена, но да имат шанс да се оправят сами.

15

Анонимен

преди 2 години

Какво пречи да има жилища на общински нисък наем и да настанят цялото семейство, както би било в една Германия, примерно? Бащата работи и очевидно не му плащат понеже е неграмотен- да отидат веднага данъчните и да видят как и какво работи и защо не му плащат. Абе тази държава и тия чиновници за какво са? Жената иска да ги гледа- ами помогнете малко!

14

ДА НЕ Е РАЖДАЛА

преди 2 години

Сега всички ще трябва да ѝ гледаме котилото!В 21 век да не можеш да ползваш контрацептиви и да раждаш на рояци като живееш в колиба говори за масивна на просотия.Да ги взимат и да ги осиновят в Норвегия та да живеят като бели хора. КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ ДЕЦА НЕ ТРЯБВА ДА СНАСЯШ!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Предполагам сам знаеш колко си гнусен. Сигурно и хамстер не си отгледал през живота си.

12

Анонимен

преди 2 години

До КирилАхаха все някой друг ни е виновен...така е най-удобно.

11

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да им се дава нищо и не трябва да се връщат децата. Тази е абсолютна калапазана и безхаберница. Мизерията и мръсотията вкъщи не е поради липса на пари.

10

Алекс

преди 2 години

Доколкото разбирам и майката ,и бащата са здрави и могат да работят.Интересно как останалите родители успяват да осигурят нормални условия за децата си,без за тях да се пишат покъртителни статии в медиите?

9

Един Българин

преди 2 години

Социалните да подпомогнат семейството. Какво е това да и вземат децата? Сега ще и вземат и детските и какво прави? Никога няма да се измъкне от калта.