120

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще се бие до последния украинец.

119

Накриво

преди 1 година

Спали са накриво Стотнебергите. До Нова година мобилизационният резерв от мъже на укрите свършва. Ще трябва да правят хайки за укропци по българските курорти.

118

Другарят Путин

преди 1 година

Войната ще продължи до пълната денацификация в европа - както през 1945 г.

117

Владимир Путин

преди 1 година

На форума в Питер каза две основни неща: 1. Двуполюсния модел за света приключи. 2. Икономиката на финансовите актвиви и спекулации също приключи, идва новата епоха на икономиката на реалните активи.

116

Анонимен

преди 1 година

Поддръжката и одобрението на руснаците към управляващите и към Путин през цялото време расте.

115

Анонимен

преди 1 година

Русия е традиционен доставчик на зърно за Близкия изток и Африка. Коя от тези страни ще рискува глад като се скара с Русия доставяйки нефт на Европа. И какво ще купят после с шарените хартийки които ще получат за нефта си?

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен__"Руската " армия" е карикатурата..." АКО БЕШЕ ТАКА, ЩЯХА ДА Я ИЗДУ-ХАТ КАТО СТАР ИЗГНИЛ ВЕСТНИК...

113

Анонимен

преди 1 година

Украйна е житницата на Европа, европейците истерично реват "глад в Африка заради Русия", но лъжат. Африка и близкия Изток, Египет се снабдяват от Русия, и тази година Русия има рекордна реколта, Африка тях не ги застрашава глад. А в Украйна няма да има реколта. Тоест европейците тази година остават без пшеница, хляба ще стане лукс по 50 евро, само богатите ще ядат хляб, а бензина вече е 2.5 евро.

112

Инфлация

преди 1 година

20,1% Естония, 18,5% Литва, 16,4% Латвия, 11,8% Словакия, 10,7% Гърция, 10,2% Нидерландия

111

Русия не бърза

преди 1 година

За разлика от Запада ситуацията в руската икономика се стабилизира. Курсът на рублата вече се върна на нивото от началото на февруари, а чуждестранната валута се връща в банките. Обемът на депозитите на руснаците също расте. Търсенето на дребно се възстанови. Изчезналите стоки се появиха отново по рафтовете на магазините.

110

Анонимен

преди 1 година

Бг трябваше да следва политиката на Унгария. Против санкциите по принцип и против изпращане на оръжия.

109

Анонимен

преди 1 година

Йенс каза, че натовските танкове ще бъдат обурудвани със соларни панели и вятърни перки и минават на ток и възобновяеми енергии. След 20-30 години като им свърши газта на рашките НАТО ще влезе в Украйна със солатните танкове с вятърните перки и ще изгони руснаците, Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купуваме голфове.

108

Анонимен

преди 1 година

Русия ще рухне до 6 месеца финансово. Инфраструктурата на нефтодобива и добива на газ се саморазрушава и няма кой да я възстанови. Като се потроши газонагнетателната станция в Новоросийск и т.н. Турски поток е до там. Сърбия и Унгария ще бият челобитни посещения във Вашингтон за газ.

107

Анонимен

преди 1 година

До въпроса е че ние не вярваме на Нато и на ЕС. Те са убийци. Донецк видя.

106

Анонимен

преди 1 година

Разширението на Нато и на ЕС трябва да спре веднъж за винаги. Повтарям и на ЕС разширяването да спре.

105

Анонимен

преди 1 година

МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО КАК ТАКА, БЛОКАЖЪТ НА ИЗНОСА ОТ УКРАЙНА, АКО УКРАЙНА ДОБИВА 15-20 млн И ИМА ЗАПАСИ 20 млн ТОНА ПШЕНИЦА, ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГЛАД 1,6 млрд ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА. АБЕ Я МАХНЕТЕ ДДС-то НА ХЛЯБА, ЧЕ ДА ЯДЕМ ПАСТИ!...

104

Анонимен

преди 1 година

МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО КАК ТАКА, АКО СВЕТЪТ ПОТРЕБЯВА 3 млрд , А РУСИЯ ДОСТАВЯ 400 млн ТОНА ПЕТРОЛ ИЛИ ОКОЛО 13-15%, ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА, ГАЗА, ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА И Т.Н. СА 200-300% НАГОРЕ. ДЖОРИ БОРИ ДА НЕ ПОТРИВА КУНКИ, ЧЕ СЕГА ЕВРОПА ЩЕ КУПУВА СКЪПИЯТ БРЕНТ ПЕТРОЛ?!... Я НЯКОЙ УМЕН ХАРВАРДЕЦ ДА НИ ГО ОБЯСНИ!!!

103

Анонимен

преди 1 година

Споку ве, след коронагад, украинската война, скъсването с евтинджос ресурси от Русия. ЕС яко се е запъти къл глад, болести, мизерия, масови икономически миграции. Следва яки, дълги и напоителни въоръжени граждански конфликти из цялото ЕС. Свършиха приказките за ЕС рай.

102

Генерал Годжи

преди 1 година

Да продължава.

101

Урките ше изпукат

преди 1 година

А аврупейците ше пасат трева.