211

преди 15 години

е най-*** оправдание за собствено безсилие.

210

Александар Борисов

преди 15 години

Gospoda maloumnici vie znaete li kakvo zna4i ВОЙНА?Вижда ли ли сте заклан човек?Не нали Ай спрете да посувате и да обиждате.АЗ сам българин,ако някои го интересува.Бил съм в Ирак.

209

From Germany

преди 15 години

za Ataka i dosta golyam...

208

laynovoz

преди 15 години

жалко че си прав........

207

преди 15 години

До - ФЕСТурците се познават отдалеч - по физиономиите, така че малко трудно ще откриеш роднинска връзка с Българите.Гледай ти да не се окажеш потомък на еничари - (справка за думата в wikipedia ).Тези които са били потурчвани са приемали исляма и турски имена - затова няма как да имаш роднинска връзка с Българи и български родове, носещи от стотици години български имена и фамилии ! И научи Българския език както трябва - "офца" не се пише с "ф"

206

sir Urien

преди 15 години

Нека си представим че някоя страна има голяма полза от размирици в БГ. Как може да се провокират такива най-лесно? ами като създаде някоя такава ситуация, а нашите медии, търсещи тенденциозност и нямащи и капка дискретност, помагат по чудесен начин като раздухват възможни причини за инцидента (партийната принадлежност на биячите), при положение че Все още няма яснота каква е била точната причина за побоя. И от тук нататък положението напомня търкаляща се снежна топка достатъчно е да се пусне едно крайно мнение и това води до вълна от още и още... , защото в БГ това е болна тема. По-добре не четете и не отговаряйте на тези коментари, понеже всичко това води до омраза м/у българи и турци.

205

ФЕС

преди 15 години

Първо, половината така наречени националисти да научат да си ползват кирилицата и след това да скандират каквото и да било.Второ, не разбрахте ли, че колкото и да се мъчите, 500 години , продължаваме да ви . Като гледам това ви е национална политика. Трето, седни и помисли бре офца смотана, преди да ме псуваш, какво повече си направил от мен за тази страна. Въобще работиш ли, плащаш ли данъци?Четвърто, виж пак второто, 500 години не са никак малко време, може да се окаже че сме братовчеди :))

204

преди 15 години

Последно. Токът нагоре с 14% , парното - 13, природният газ 5% тази новина има 10 коментара а темата за пиянска свада - над 200 - Това е България

203

Plamen Dimitrov

преди 15 години

Samo taka bratia Balgari. Da unishtojim turskata sgan, zavivagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

202

преди 15 години

Да опазим природата на северния полюс!

201

преди 15 години

kakwoto powikalo takowa se obadilo.. ne se chudete shto w zapadna ewropa ni znaqt kato prostitutki i awtodjambazi...

200

преди 15 години

BQH TAM I NE VIDQH FLANELKI NA ATAKA???

199

атакал бг

преди 15 години

Само атака атака.Първо разкарайте *** .Много взеха да надигат глави . Няма ние да идържаме техните .Правят си кефа и после ги захвърлят и просят. Абе до кога тази порочна практика??????

198

преди 15 години

izbijte pingvinite

197

петко войводата

преди 15 години

машини за л а й н а и деца ходете си в азия

196

kaпитан петко войвод

преди 15 години

смърт на машините за и деца, враговете на прогреса в казана

195

преди 15 години

внуци на *** - ходете на бунт срещу безумно ниския си стандарт на живот. С тоя инат и злопаметност освен да си живуркате като скотве в панелките си нищо друго няма да постигнете. Минавам чат пат през Тропс къща - ми доста роми вече наемат. Не ви ли е ясно че не територията а населението на една държава определя моща и - обезлюдяваме се - скоро виетнамци ще си внасяте да ви бачкат. Зрелища такива навсякъде има ама хората са се погрижили първо за хляба си и след това се правят на каквито си искат ...исти

194

ko4o

преди 15 години

smurt na pingwinite

193

преди 15 години

Napalno podkrepym tvoeto mnenie!

192

преди 15 години

191 - ti nikoga ne si bil atakist - ti si edin smeshen provokator !Zapishi se v DPS kato obichash tolkova mnogo gadjalite!