396

Отговор до 406

преди 1 година

До Първото злато"варненци сме с търговски нюх от преди 8 хиляди години още..." - динозаври мамини ненагледни. Цунете се взаимно и бъдете щастливи, защо ни занимавате със себе си? Ние, другите живеем сега, в настоящето. 200к си ги прибери "някъде".

395

Бау

преди 1 година

До бонгоА кога ще се промени законът така, че щом парлтаментарн група се връне на 18000 градуса от обещаваното, немедлено да напусне парламента?

394

П.К.

преди 1 година

Доказаните пре-датели и по-длеци, според новата трактовка на пп некадърниците вече се наричат "смели мъже"??? На черното ще казвате бяло???

393

Анонимен

преди 1 година

Браво на Кирил Симеонов. Слави Трифонов предаде избирателите си, подигра се с тях. Суверенът, суверенът и кво стана накрая - наведе се на задкулисието, с което уж щеше да се бори и хората затова го пратиха в Парламента.

392

ДОНЯ АНИТА ДЖАМАЛОВА

преди 1 година

КОЯ, КОЙ ОТ ВАС, ЖЕЛАЕ ДА МИ ИЗПАПА НАЙ - МИЛОТО ЗА ЗАКУСКА, ОХХХ НЕКТАРЧЕ, ЗАЩОТО АЗ СЪМ ГЕРБАДЖИЙСКАТА КРАЛИЦА НА ПЕРНИК ЯСНО?

391

Анонимен

преди 1 година

Всички т.нар патриотични формации рано или късно се прегръщат с ДПС в Парламента, заедно с ГЕРБ. Примери колкото щеш, изключение нито едно. Възраждане малко рано се издадоха, че няма и те да са изключение, въпросът е колко балами въпреки това биха гласували за поредния Волен.

390

ябадабаду

преди 1 година

До QСъщото мога да кажа и за бойко

389

Анонимен

преди 1 година

Кирчовците купуват депутати с нашите пари! Къде е ГДЕБОП, къде е МВР, къде е Чашков да арестува някой за купен вот ????

388

Анонимен

преди 1 година

Независими депутати няма! Всички са затънали до шията от зависимости! Стига сте писали глупости!

387

гост

преди 1 година

МИЗАТА ОТ СНОЩИ Е ? 3 000 000! А КЪДЕ Е ГДБОП, ЩО СПИ ЗА ОПГ?! ПРЕЗИДЕНТЪТ ДИРЕКТНО ИЗРЕЧЕ, ЧЕ СЕ ПАЗАРУВАТ ДЕПУТАТИ! ЗАЩО СЛУЖБИТЕ СИ БЪРКАТ ОЩЕ В ЗАДНИЦИТЕ?!Цената на продажник от снощи е ? 3 000 000. (информацията е сигурна .

386

Васко

преди 1 година

ДА СЕ ПУСНАТ ИМЕНАТА НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН И ДА ЗАПОЧНАТ ЗАЛОЗИТЕ.ЕДНА ЛОТАРИЙКА, ЧЕ И НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ДА ИЗКАРАМЕ НЕЩО!

385

Биг Брадър

преди 1 година

Бившия участник от Биг Брадър, който типично по ганьовски псуваше жени и налиташе на бой в национален ефир, получил катарзис. Катарзиса се изразява в 3 милиона евро от Иво Прокопиев (проверена информация). Да се пукат от яд другите 5 балъка, дето взема само по милион. Не стига, че предатели ами и евтини.

384

бонго

преди 1 година

Кога ще се промени законът, който подменя волята на гласувалите - щом си влезнал с партийна листа, напускаш като освобождаваш място на следващия от листата, а не сменяш стола в залата! Този и другите като него, са в парламента заради Слави, а не заради черните им очи.

383

Анонимен

преди 1 година

Таз как се прегръщат...сигурно довечера ще се изръмбят..."ръмбя" и чичко Гугъл ще каже какво е...

382

ами сега

преди 1 година

Ами сега , тя и Ива Митева призна, че не е трябвало да махат Минчев. Но ако всички от ИТН напуснат Дългото и късото, ами то ...аууууу Пеевски ще трябва да ходи на работа , за да спасява Боко и Слави.

381

Явор

преди 1 година

Няма да има никаква стойност това, което са направили, ако направят партия някога. Ще са поредните кариеристи. Прави са тези, които казват, че, когато си се разочаровал, е добре да напуснеш политиката.

380

Бачкатор

преди 1 година

Само не знам от къде се навъдиха псред обяд протестърите ,нормалните хора за цигара не могат да мръднат ,а умните и красивите хоп на протест да пазаят св.Никола

379

Q

преди 1 година

Айде, и тоя *** получил катарзис и "послушал сърцето си"... Боже, какъв срам доживяхме, какво позорно дъно стигнахме - едно абсолютно недоразумение като Киро Про**ото да разиграва цялата държава заедно с наглата си държанка, да си пазарува депутати на кило, и това да се представя като "борба срещу мафията"...

378

Анонимен

преди 1 година

Още един пирон в ковчега на турско гербераската ***.

377

Шамара

преди 1 година

200 бона в зелено са си пара даге