71

Anonimen

преди 2 години

Рублите ги сплотяват. Има ли някой да не е разбрал как се извърши преврата в държавата?? Искали си хартиената бюлетина, защото в друг случай няма да има бойкиево народно събирание, управлявано от П,К,П.

70

Анонимен

преди 2 години

63ти говорите общи приказки от сорта .. фалират държавата .. и то при валутен борд и актуализиран бюджет приет с новото мнозинство. Другите ви твърдения са също на база Блиц и ПИК и други подобни... Предлагам Ви да се научите да работите нещо с добавена стойност и няма да сте така уплашен от фалит!

69

Кирчо!

преди 2 години

С тия - само балтия!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И от симпатия ЛъжливКирчо ,където и да се покаже , навсякъде осфиркан и псуван .Идва ред на доматите ,яицата ,обувките ,разрешени от Съда за изразяване на правото на протест . Евалла на Кольо Босия !

67

Отричам се от

преди 2 години

Възраждане. Излъгаха ме.И те са същитемушенгии и шменти капели.

66

Анонимен

преди 2 години

От кога Иво Прокопиев е народа???

65

Анонимен

преди 2 години

А този защо всяка седмица има изяви ...

64

На 22-ри

преди 2 години

Знаете !!! На площада!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Абе в градовете какво ядат, че в последните няколко дни колко обиди се изсипаха по хората живеещи или имащи произход от село, не е истина!? Та питам се, тия в града имат ли идея къде растат доматите? А знаят ли че картофите на фаст фууда са всъщност картофи, които растат на село? А пържолките, знаят ли от къде идват? Питам се, съпругата нова Кирил, която е готвачка, знае ли от къде идват продуктите с които готви? И ако не знаят, защо селяните не им спрат доставките, че да се научат!?

62

Барни Ръбъл

преди 2 години

Няма да им се получи на гроб, дпс, итн и ***... просто няма.....

61

Анонимен

преди 2 години

Тоя сигурно е "ваксиниран", всенародна симпатия му се привижда.

60

Анонимен

преди 2 години

"Всенародна симпатия ".? Тоя хампарцулян бил голем кл о у н...

59

Анонимен

преди 2 години

60 грешки в растежа ли? Тия грешки фалират държавата. Вашите лигльовци, които само обиждат над 75% от българите са грешка. Недопустимо е да идваш на власт с обещание за демокрация и да показваш вратата на хора дошли на крак да обсъждат проблемите си с теб. Абсурдно е да заплашваш инакомислещи със саморазправа и да забраняваш друго мнение, освен твоето. Това ни връща в мракобесието на БКП. Едва ли някой, който е гласувал за ДБ или ПП са избрали това! Или може би са?!

58

Шрек

преди 2 години

Удари голям дирекНарода вече е нащрекА Тошко е пелтек

57

Анонимен

преди 2 години

Хампарцумян е стар ортак на Иван Костов. Едно време стана много популярен с посещението си в Египет, когато се заклещиха в една пирамида. Та мисълта ми е, че е странно да се правиш на демократ, а да приставаш на комунистите. Е, това при условие, че си истински десен и демократ де. Виж, ако си пребоядисян комунист си е напълно в реда на нещата да защитиш майката партия.

56

Анонимен

преди 2 години

Хампарцумян е хитър и прагматичен човек. Знае какво говори. Хубавото в цялата тази простотия е, че маските падат и обществото може да реши дали живота с мутрите и по мутренски е о.к или ще пробва нещо по цивилизовано с необходимите грешки на растежа. А който иска да му е като при Борисов или още по евтино .. като при Бай Тошо .. да си изобрети машина на времето

55

ОСТАВКА и ЗАТВОР

преди 2 години

На оцъклените от кадрите по бнт които налитаха да бият хора , а погледа им беше меко казано нечовешки със сигурност им е любимец Минчо. Все пак заради него, Киро, и още 2-3 като тях от ПП стига по качествена дрога и до България! Покрай тези няколко човека, дилърчетата оспяват да откраднат малко и за тях!

54

Копейко

преди 2 години

Беше до тук! Излезе голям ***!

53

Анонимен

преди 2 години

Айде и тоя изплиска легенда. Каква всенародна любов, какви пет лева?

52

Защо за бога

преди 2 години

Полицията изведе под охрана тези шебеци от " *** " ?! Кото едни истински българи трябваше да излязат сами и да усетят физически силата на народното одобрение .