65

Тази

преди 2 години

Кой ще я наеме за сервитьорка след месец

64

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 2 години

Един "предател" на България, развява Българското знаме пред "парламента"

63

Анонимен

преди 2 години

Ленчето трябваше да се отдаде на Трифонов и може би нямаше да се развали седянката.

62

На три буустера

преди 2 години

Четири пъти по-евтин газ - парното увеличение с 40%. Тия нямат и 3ти клас математика.

61

Филчев

преди 2 години

Писъците на падащите от власт направо ме накараха да настръхна. Ако не били те на власт всичко щяло да пропадне. Ако трябва да охарактеризирам правителството на Харвардските шарлатани с две думи бих казал - Аматьори Некадърници.

60

Талибан

преди 2 години

Хубава ханъма,еваларка на Кирчо,знае какво да лющи,еваларка Кире ,ас та мислех обратна резба като Кокорчо

59

Киро = БКП

преди 2 години

Мафия!Оставка!

58

Анонимен

преди 2 години

Днес си беше позор за парламента, изкараха си гнева върху Минчев, а той горкия не знаеше какво да каже :)) Ще кажеш вуду ритуал направиха дупетатите и го жертваха за боговете, направо не знам как се е чувствал челяка :)))

57

Груз 200

преди 2 години

Слава на Украйна и погром ца ПраZZия !

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Демокрация сме все пак . Искаш да биеш , трепеш хора , защо били гласували така или иначе ??? За 6 месеца , все пак някога са и се засичали гласовете при гласуванията . Защо се интересуваш само от дншното гласуване ? Според теб , председателчето трябваше ли да остане на поста си, особено след вчерашните изцепки ???

55

Нане

преди 2 години

Това пасавре няма никви задръжки, и така е обучено от *** и тати... И от краваршингтон... Ей за това сега ги демилитизират... =)))

54

Пипи

преди 2 години

На някой да му мирише на скумрия? Че и развалена май май.

53

Анонимен

преди 2 години

Ленче, пробиотика действа на мустака май

52

Клаус Шваб

преди 2 години

ще ви намери работа - ще сервирате питиета и сандвичи на глобалистките сборища

51

А Бе

преди 2 години

...на тая все другите а и виновни ? Дори и не и минава през изгладеното мозъче, че щом и ДПС и Възраждане са събрали на едно, значи яко са се омаскарили! И те не са се съюзили, а просто всички са против вас, защото за нищо не ставате! Кирчо изкриви ли устата, значи ще излъже! А Кокорчо и Спецов да не говорим! Риториката анти-ГЕРБ ви доведе на власт/и машинките на Мадуро/, ама като дойде време да се управлява, се зацапахте с пълна сила!

50

Иван

преди 2 години

Всички от пп са *** и с нисък социален статус казано просто ***! Дамо се оплаквате герп мафия, просто българи като беше нафтата 2 лв ви беше добре сега нямате топки да излезнете да протестирате за това че се редите са опашка за олио и нафтата е 3.50. Скапани комплексари пожелавам ви пп да ви управлява още 10 години и да учрете от глад и олиото да не е 5 лв а 20, ще ядете хляб и сол тапаци! А за тея в чужбина дето живеят ги боли фара гласуват си и не им дреме какво може да стане после, нали са в чужбина и там изкарват пари.

49

Анонимен

преди 2 години

Отиваш си Ленче ся на магистралата няма, вече сухо

48

Анонимен

преди 2 години

Тя става Бориславова, Киро не можа да й устои :)) Много е трудно да работиш с млади колежки, рано или късно хлътваш, говоря го от опит :))) Даже имаше една, дето уж имаше сериозен приятел а все ми се натискаше :)) Иначе Киро има топ жена, не знам как я е излъгал, но определено е по хубава от Бориславова :))

47

Канадския гъз

преди 2 години

ще си се върне при Трюдо така или иначе - не успя предателя му с предател да вдигне ветото на Македония - няма да си получи 30-те сребърника

46

Анонимен

преди 2 години

Къде е супер евтиният американски газ ???защо не потърсихте в гугъл по-евтини варианти?ОСТАВКА!!!