117

Murican-cucks

преди 1 година

Всеки който е за ПП,дб,герб ,Америка ,нпо-та трябва да бъде ликвидиран до девето коляно .След което за 5г ще се оправим .Има няма 250к къколда в държавата, които разчитат на апатията на Българина да ги избират с 9% от гласовете и да ми казват какво да правя и мисля .Свобода или смърт братя.

116

ТОЯ ЧАЛГАР...

преди 1 година

...ни го пробутваха за да ни лъжат и манипулират ! ВЕЧЕ ВСИЧКИ ГО ВИДЕХА ЩО ЗА КА..ПУ..Т Е ТОЯ...

115

Анонимен

преди 1 година

Чалгара тъй като е плиткоумен не са му давали пая от кражбите на милиардите от бюджета и сега той се усети и издаде крадците!!! Ясно като бял ден! Нали няма човек който да си мисли че корнелия прави нещо различно от крадене ежедневно!

114

АнонимеН

преди 1 година

ВАСИЛ БОЖКОВАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ С МАШИНИТЕ ДА СЕ ПРЪЖДОСВА МОМЕНТАЛИЧЕСКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА! ДА СЕ НАСРОЧИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ОЩЕ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ТОВА Е НАЙ-РАЗУМНОТО!

113

Анонимен

преди 1 година

Павлов и Доган като колеги от ДС, беха големи приятели, Павлов изтреля Славчо като звезда, Доган тогава не беше голема риба :)) Нормално е да слушка "сокола" Славчо, въпреки, че закъсня за политиката Славун, вече никой не го възприема насериозно :)))

112

Припомнете си...

преди 1 година

...заседанието на народното събрание след 10 ноем. 89г.Как се караха от трибуната двете партизански крила на БКП, чавдарци и антонивановци. Как се ругаха ген. Сл.Трънски и Левчев на тема Съюз на писателите. И пр. кирливи ризи. Снощи прекъснаха стани богат и това, което чух и видях, много ми напомни разправиите отпреди 30г. Тепърва ще стане ясно кой натрапи тия измислени образи да ни управляват. Темата е дълга, но наесен, живот и здраве, ще я продължим. След изборите.

111

Анонимен

преди 1 година

От къде ги вземат тия %-ти? Не са питали 5 човека, но вече говорят в проценти. Слави е фалшив както и всичките новини за него. Анти-българин от Плевен!

110

До 165

преди 1 година

Градски, викат му гръмотевици. Те че минават чат-пат изтребители - минават. Но идват от Румъния. Кво да правят иначе тук.

109

АнонимеН

преди 1 година

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ДА Е НАСРОЧЕНА ДАТА ЗА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА НЕЛЕГИТИМНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА С МАШИНИТЕ КОЯТО НЯМА И 4% РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИ КОИТО И ДА БИЛО!

108

Gogo

преди 1 година

Alfa ресърч е на бати ви Бойко така че каквото и да казват даже и истината да кажат не ме интересува

107

Анонимен

преди 1 година

Дълбок комплексар с мисия да подържа мутренското статукво и мизерията в БългарияКраварски прислужник

106

Пенсионер

преди 1 година

До ИСТИНАТА 140 Комунистите ни налазиха като бълхи начело с президента.Костадинов щял да ни възражда , като ни вкара в Евразия.Луди за връзване.Това е невъзможно.Костадинов да бъде арестуван и съден за анти държавническа дейност.

105

Анонимен

преди 1 година

Алфа Рисърч ли беше с хотелите по морето?

104

Анонимен

преди 1 година

ЗА КАКВИ РЕФОРМИ ЛЪЖЕТЕ ПИСАЧИТЕ ОПОМНЕТЕ СЕ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПРАВЯТ Е ДА НАЗНАЧАВАТ ЛЮБОВНИЦИ КУМОВЕ БЛИЗКИ НА ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ДА КРАДАТ ОТКОГА БКП СА НОВОТО РЕФОРМАТА КОЛКО ПЪТИ БКП ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕШ ЛИ ПИСАЧО НА ЛЪЖИ АМАН ОТ БЕЗДЕЛНИЦИ ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ХОРА ИСТИНСКИ ХОРА СПОСОБНИ ЯВНО НЕ

103

Анонимен

преди 1 година

Илия Павлов вече не е между живите, остана му само Доган на Славчо, тъй че каквото кажат от сараите това прави Дългия :))

102

МММ

преди 1 година

До Анонимен 100 - единствените видими Гей-ьо-ве тук сте ти и т.н. РЕФЕРЕНДУМИ. Мечтата ви е да излезете от ЕС и НАТО, защото неудачника никога не иска да е сам. Единственото ви мечтание е да замъкнете със себе си цялата нация в азиатската мизерия, нищо, че ще таковате ***..ата и на младите и на собствените си наследници /ако имате такива, де/. Ще затънете в мизерия, а и следващата национална катастрофа ще довлечете, щото такива като Ердоган само това чакат, за да се разпищолят.

101

Анонимен

преди 1 година

ДО 126 А ТИ КРАСИВ ЛИ СИ И ОТ ПОДМЯНАТА ЛИ СИ КОЙ ТИ Е ДАЛ ПРАВО ДА ХУЛИШ КАКТО ТИ ПАДНЕ ВИЖ ПОДМЯНАТА ВИЖ КРАЖБИТЕ ВИЖ ИНФЛАЦИЯТА ВИЖ ФАЛИРАЛАТА ИКОНОМИКА ВИЖ СПРЕНИТЕ ПАРИ ОТ ЕВРОПА ВИЖ НУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ КАК КУПУВА ГЛАСОВЕ ВИЖ САМОЛЕТЪТ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЛЕТИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ НА НАРУШИТЕЛЯТ НА КОНСТИТУЦИЯТА ВИЖ ПРЕКУПВАЧИТЕ НА ГАЗ И ТОГАВА ЛЪЖИ ЗА ГЕРБ ПЛАТЕН ТТТ

100

статмистика

преди 1 година

а останалите 62процента викат Браво г-н Трифонов ай сиктир платени врачки

99

Анонимен

преди 1 година

По-скоро са 83%, ама хайде, нали Славуцата трябва да го пазим от стрес, че е дърт вече, ще вземе да се гътне от мъка накрая...

98

Анонимен

преди 1 година

Какви 30, направо ги сложете 100% са убедени :)))