106

Тоя толкова ми прилича на Барни Ръбъла, пък и по неадекватност са са сродни.

105

Слепи ли сте???

преди 2 години

То се вижда от Марс, че опорката сега е "Бой по Трифонов, ИТН са добир,...Слави е лошият". Какво общо има КПКОНПИ, Митниците и т.н. с... РСМ и внасянето на бюджета без предупреждение??? Кой коза, че ПП са "добрите", "моралните", "борците с корупцията", че ...който не ги харесва, е "против борбата с корупцията, на страната на мафията и лошото"? Кой не скача, е червен? Я пак? Нещо май ни взехте за шарани! И такова очевадно и безпардонно вербуване на депутати не е имало никога! МИСЛЕТЕ САМИ, ХОРА!

104

Анонимен

преди 2 години

Много остарях и не виждам добре. Извинявам се. Исках да напиша, че ако продължават да теглят заеми децата на България ще задлъжнеят с по 100 000 на дете. Тогава ще настъпи ад. Много ми е болно за народа. Стар съм вече за битки. Да бях по-млад като през 1989г.тогава се бихме за свободата. Искахме само свобода. И онези също ни изиграха. Обещаваха промяна-получихме подмяна.Като на филм ми минава живота.Децата на България си заминават заради некадърните политици.Ще се борим,ако имаме ток ще издържим

103

Анонимен

преди 2 години

до 123 Слави закъсня. Дори ужасно закъсня. По-добре изобщо да не беше влизал, но Радев го напъна. Заради Радев се огъна. Сега за 6 мес.такива поразии се извършиха /не само финансови/, че ми се струва късно. Но както са казали мъдрите хора по-добре късно,отколкото никога. Тези милиарди външен дълг ще ги плащат правнуците. На внуците за сега се пада да връщат над 40000 лв.дегашни пари.Ако останат ще стигнат до 10000 на дете да връща.Срам и позор за българщината. Ние искаме децата да намат борчове.

102

Анонимен

преди 2 години

Тоя му умря коня ,късно е чадо )

101

До Хаха

преди 2 години

Нали знаеш какво казват, рибата се вмирисва откъм главата

100

До 120

преди 2 години

Хахахаха какви деца, бе човек? Ти на дядо Еконтий дете ли му викаш? Ами онзи Гнома Атанасов,Рашков, Христо Бойкикев?Та ако БСП са динозаври, тези са от клуба на пенсионерите,бе човек. Аз съм има-няма над половин век човек.Знам им кътните зъби на всичките.Те са на всяка манджа миродия. Питайте Атанасов за възродителния процес как пращаше хората в Белене! Беше шкаф тогава, ама прокурор на Живков го раздаваше. Рашков от същия дол дренки. Тея са ми набори.Знам какво направиха преди 1989 и след това.

99

Хаха

преди 2 години

Те имали добра комуникация с опашката, но не и с главата !!!

98

Анонимен

преди 2 години

Бомба в ПИК: Киро и Асен предлагат по 1 милион лева рушвет за депутат на Слави, който напусне парламентарната група на партията..

97

Анонимен

преди 2 години

Така ли му викате вече на купуването на депутат? КОМУНИКАЦИЯ? Ех, едно дърво и като ви подпукам по парапетите,ще видите едно купуване, даже ресто ще връщате! КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА НАРОДА,АСЕНЕ? КРАДЕЦ! ВЪРНИ ПАРИТЕ! ХОРАТА СЪН НЕ СПЯТ ДА РАБОТЯТ, А ВИЕ СТЕ СЕ РАЗПЛУЛИ С ПО 2 ДЕКАРА ЗАДНИЦА И САМО ТОЧИТЕ КАСАТА. ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ! ГОСПОД ГЛЕДА! БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ. Който вземе народна измъчена пара ще се гърчи като гъсеница.Да ви изсъхнат чорапите дано! Хората гладни ще седят заради вас.Pfff!!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Ако ИТН, ГЕРБ, ДПС и Възраждане са се разбрали за ново правителство, нищо не може да ги спре и ще е много по добро от това на Просто Киро

95

Анонимен

преди 2 години

В Гугъл пишат, че Асен и Киро сега вечеряли с 8 депутата от ИТН. Ама един от тях изпял за вечерята. Остават 7 почти пазарени от Киро и Асен. Да видим дали ще се спазарят! Представяте ли си? Киро и Асен, където будалкат, че се борят с корупция купуват депутати? Гешев, спиш ли добре? Завиват ли те?

94

Анонимен

преди 2 години

Слави е беше активиран да свали правителството заради разбитата огромна и дългогодишна схема на Бойко Борисов и мутрите му на Капитан Андреево/Капъкуле в комбинация с отказа да бъдат дадени допълнителни 3 милиарда лева на фирмите за пътно строителство, които от 12 години са на хранилката.

93

Анонимен

преди 2 години

Слави сега е момента заедно итн, гроб и фе совете да направите ново правителство.. то се видя кой ти плаща... време е да се покажеш...

92

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря уби две поколения млади ,а сега взриви цялата държава в полза на тиквата и доган !!

91

Анонимен

преди 2 години

Господи! Каква отвратителна мутра! Провали два парламента, проваля и трети, събаря и правителството, което поведе борба с мафията на сарайско-банкянската престъпна шайка, лиши учиндолския Таки от двеста милиона на месец, осигури алтернативни доставки на газ, с което спря потока от милиони, изтичащ в сараите и в Банкя, и изтръгна България от кървавите ръце на кремълския масов убиец и злодей, които ръце преди прегръщаха "българския пРезидент и сикаджийската мутра! Ами, марионетката им Славуца изпълни задачата! Повече от позор! А Балабановото нищо жество да спре да пребърква джобовете на хората и

90

Анонимен

преди 2 години

Не може така Кирил и Асен да вдигат заплати, стандарт, пенсии, помощ за бизнеса.Ами нали хората ще станат една степен по независими от мутри и простаци.Ауу, ама те загробвали Държавата пискат ганстерите

89

Анонимен

преди 2 години

Слаф4о белтото национален предател ФАКТ ! за трети път хвърли държавата в хаос заради лични интереси

88

Киро

преди 2 години

Имаше един билборд с цитат на излизане от София на Марк Твен.Политиците са като мръсните пелени - трябва да се сменят постоянно!Промяната със сигурност не са перфектни, но вкараха промяна и на много хора не им е изгодно.Стига да не дойдат само ГЕРБ пак нещата ще са по-добре на базата на това което се случва в света!

87

ko40

преди 2 години

войната в украйна няма да спре никога. русия ще бъде като израел, демек да бомби украйна когато си поиска, както израел прави с палестина.