151

Спиров

преди 1 година

Каква агония? В агония са тези, на които им разкриха схемите! За това е този яростен отпор. Готови са на всичко, за да върнат статуквото, при което крадяха безнаказано!

150

Pp

преди 1 година

Чао чао Тоше.

149

Браво Тошко !

преди 1 година

Аман от тези комунисти и техните родители и производни .

148

Стефан

преди 1 година

Аз не мога да разбера докога Слави Трифонов и ИТН ще разиграват цялата държава, парламента, правителството и всичко. Миналата година два пъти - през април и през юли имаха възможност да направят правителство и нищо не направиха. Защо имат партия, защо участват на избори, а не искат да управляват. Зад ИТН стоят задкулисно ГЕРБ и ДПС. ИТН са много безотговорни.

147

Пич

преди 1 година

Фактът, че ДПС се готвеше за избори - значи са знаели или направо са изкомандвали Славчо.

146

Анонимен

преди 1 година

Ако шоумена Трифонов беше на мястото на шоумена Зеленски, Украйна нямаше да съществува вече. Толкова за това какво представлява Трифонов като чевек и шутовете около него.

145

Иван

преди 1 година

Нема се плашиш Тоше, вие също приключихте ;)

144

Анонимен

преди 1 година

При нови избори ще стане още по голяма коалиционна помия. На Тошко номерата са: Дай си ми куклите, на ти си парцалките.

143

Анонимен

преди 1 година

То може да продължи този парламент, но ако може без Кирил Петков. Това се оказа голям проблем, супер неподготвен. Не става за политик. Просто не става. И не, че очакванията са били големи. Той тръгна с язовирите и с тях си остана. Никаква промяна реално. Не става така, само обикаля и се среща и пръв се отказа от руската газ. Няма що. Оправи язовирите, сега и още по-зависими (по-скъпа) от руската газ ни направи.

142

САМО ЗА 1/2 ГОДИНА

преди 1 година

ДОБРЕ ЧЕ СВЪРШИ ТАЗИ АГОНИЯ, АМА ЗАЩО ЧАК СЕГА? ОЩЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ВИДЯ, ЧЕ ТЕЗИ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО! КАК ГИ ТЪРПЯХТЕ 7 МЕСЕЦА? НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ, ЧЕ СА ГО.ЛА ВО.ДА? КАК ЩЕ ГИ ПРЕЦЕНИТЕ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ. НО НАИСТИНА ПРОМЕНИХТЕ ДОСТА НЕЩА. НАПРИМЕР - ЕДНА СПОКОЙНА, ПРЕДВИДИМА, СТАБИЛНА ДЪРЖАВА В КОШЕР, ДА НЕ КАЖА В КЕ.НЕ.Ф.

141

Анонимен

преди 1 година

Колкото им е успешна телевизията , толкова е успеха им и в политиката !

140

:)

преди 1 година

ей сдушихте се с герб и дпс. За пари на всичко са готови.

139

Анонимен

преди 1 година

Сценариста на сценаристите от мъпет шоуто на Слави се намира в Росенец

138

Газибарев

преди 1 година

Връщайте тиквата на власт, сега ще може да краде още по-безнаказано, защото ще е опрвдава пак два мандата как тези преди него са опоскали всичко.

137

22

преди 1 година

Тези за кой път развалят правителство?Инфантилно и безотговорно поведение!Време е да ги изметем като случайни в политиката хора с ирационално поведение!

136

онзи от

преди 1 година

Росенец отвръща на удара. Гумената лодка на Доган се оказа ИТН

135

Koko

преди 1 година

ИТН ПРИКЛЮЧИ!

134

анонимен

преди 1 година

само,че и ти ще приключиш като депутат със тези селски номера и селски тарикътлъци

133

Тенгри кан

преди 1 година

Всички много добре знаем, включително и Тодор Йорданов, че тази коалиция и това управление бяха нелигитимни, още изначало. Самата коалиция бе некакъв особен вид лабораторен опит да съешат и сношат части от цялото, между които никога не може да има спойка, а всяка част поотделно нямаше собствена електорална тяга, която да и дава способността да управлява самостоятелно. Всичко останало бе "препрочит" на праламентарният вот, т.е. бламирането му! И се получи "Борисов 4", но без Бойко;)))

132

с безсмисленото си

преди 1 година

поведение приключвате и вие. жалко за *** му, беше рано