44

О чуден

преди 2 години

Стотици милиарди долари потънаха в Украйна!Зеленчука да им плаща ако ще и за хотел Хилтън!Войната е негова!Защо ние бедните да ги носим на гърба си?

43

Таралеж Накълбо

преди 2 години

ТАЗИ новина чаках да видя. Щот се притеснявам. Дали са вапцани 3-4 пъти? Пратете личното да провери.

42

УУУУ

преди 2 години

При комунизма на Зеленчук що не си стояха а използват ситуацията да я карат тука една година на курорт!?

41

ДА

преди 2 години

Значи,за някакви си е осигурен лекар и транспорт и всичко за което претендират,а нашите села нямат лекари и транспорт,никой не го интересува как живеят там изоставени старци!А те са такива,защото няма млади,а млади няма-защото точно няма лекар и транспорт!За едни може ,за нас -не може !Лицемери,*** ниедни,да горите в ада!

40

Анонимен

преди 2 години

След морски курорт е редно да отидат и на планина. Следваща спирка - минерални бани и спа във Велинград. Чакаме отзиви.

39

Българин

преди 2 години

Безумие е до курорт Паничище изходна точка за езерата да няма обществен транспорт. Иначе сме за зелени сделки и....Въпроса е защо се говори за транспорт за бежанците, а не за обществен такъв. Вече и укрите ни станаха началници, че са ни малко, все искат, настояват и ..Падението на днешна България няма дъно.

38

тя

преди 2 години

Ама ,защо е този *** въпрос -"как се чувстват"Те да бяха най -платежоспособни туристи ,пак не се задава тасъв въпрос !

37

Анонимен

преди 2 години

Стига ни занимавайте с тези пиявици! Да си заминават! Някои да се интересува от нашите пенсионери и деца? Какво е това лицемерие? Половината от нашия народ живее в мизерия иначе съчувстваме на едни нагли консуматори които живеят на наж гръб най безкруполно

36

Анонимен

преди 2 години

Преиграват нашите политици. Как се чувствали? Със сигурност тези, дето са бягали от война и са с разрушени жилища си имат притесненията, но тук достатъчно добре са посрещнати и обгрижени. А другите, с колите и парите, изобщо не искам да ги мисля, за съжаление и те в кюпа за обгрижване. И не е сигурно дали украинците реват за всичко, или, ако има един/една недоволни, нашите услужливи медии надигат вой до небесата. Не случайно доброволците се отдръпнаха и не оказват вече помощ като в началото.

35

баба мара

преди 2 години

3 месеца на море 3 месеца на паничище ама в зап украина няма бомбимоля ви не се мъчете в българия вашите приятели от сащ и англия ви очакват

34

Коментар

преди 2 години

Те пък много претенциозни бе!Кой знае от какви деревни са дошли дето магазина е на 100 километра..магазин нямали!Свикнаха на луксозната почивка сега мъргазуват!

33

тя

преди 2 години

Мене никой не ме пита как се чувствам !

32

елит

преди 2 години

Като на курорт.да са доволни и на това тези туристи.

31

Анонимен

преди 2 години

Правилната дефиниция е: Как с чувстват украинските туристи,а не как се чувстват украинските бежанци!

30

edin

преди 2 години

Ако може някой да ми отговори колко струва един ден престой на урките в държавните бази? И КОЙ плаща?

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Точния въпрос е какво ще научат Бг деца от украинските деца,които са промити бандеровски мозъци от малки. Нацита.

28

Анонимен

преди 2 години

До АзТи като си ларж,а ние злобни,плащай ти за пълния пансион на укрите,които си прецакаха държавата. В Полша вече укри мушкат с ножове и убиват полски жени,и мъже,дори дете имало нападнато.

27

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува само как се чувства българинът у нас, с некадърните продажни правителства от последните 25 години, докарали го пълна мизерия.

26

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересува. Вие проучете как се чувства българският пенсионер - най-миздерно живеещият в Европа. Вижте как е българската майка. Как е българският работещ човек у нас - който ви носи на гръб и е единственият беден работещ в Европа. После вижте и останалите бежанци,у защото ни писна от пропагандни тъ пи статии за украинци, които, ако въобще са бежанци, не са с нищо по-различни от останалите в същото положение! Статиите ви отдавна не се четат - безумно губене на време е това.

25

Анонимен

преди 2 години

всички държавни и училищни бази заети от украинци , децата ни къде да ходят на почивка , я сега им кажете започвайте работа и свободен наем и пак ще дойдат украинските туроператори да си ги приберат /това е бизнес/