54

Пп

преди 2 години

Шри Ланка фалира на фона на масови протести, глад и енергийна криза

53

Пп

преди 2 години

Централната банка на островната държава Шри Ланка обяви, че вече е невъзможно да покрива плащанията по външния дълг, тъй като се опитва да използва намаляващите си валутни резерви за внос на основни стоки, суровини и горива.

52

Анонимен

преди 2 години

О САЩ НИКОГА НЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ДА КАРАТ НЯКОГО, ТЕ САМО НАМЕКВАТ, ВНУШАВАТ А ПОСЛЕ СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ, ТИПИЧНО ПО АМЕРИКАНСКИ. ВИНАГИ ЗАДКУЛИСНО, НИКОГА ОТКРИТО. В ПОВЕДЕНИЕТО НА ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ Е ЗАЛОЖЕНО, ТЕ И ПОМЕЖДУ СИ ТАКА СЕ ДЪРЖАТ.

51

Ужас

преди 2 години

Скандала с самолета,пускането на лъжата че шефа на Роскосмос е заплашил България и тн.всичко е провокация по заповед от сащ.

50

Пп- шри ланка

преди 2 години

Важно е да не фалираме веднага ако спре руският петрол за бьлгария за газа вече се погрижиха

49

анализатор

преди 2 години

Лавров най-много го е яд, че едни нищо и никакви макета му забраняват на самолета да лети над миниатюрната им държавица. Обаче го е срам да си признае!

48

Факт

преди 2 години

Няма нормален човек който да вярва на сащ.

47

Анонимен

преди 2 години

Да бе верваме в независимите държавни решения. :))))))

46

Анонимен

преди 2 години

Защо да го пускат Лавров.Всички знаят че отива във Сърбия да ги кандардисва да направят война на Балканите,като са им обещали да върнат Косово на сърбите.Кой е луд да пусне тоя войнолюбец дето на всичко отгоре и заплащва България с атом.И сърбите да си правят сметката хубаво.Скоро не са газени.

45

ДА БЕ !

преди 2 години

Тя и Украйна сама реши да разполага американски бази на територията си и да се репчи на Русия !

44

анализатор

преди 2 години

До: номер 47 За неразбралите обяснявам: И трите държави са членки на НАТО. Решението очевидно е било координирано от централата на НАТО (но не от САЩ). Така се прави. НАТО работи в синхрон, но никоя държава не заповядва на друга държава. За твое сведение, Черна Гора отдавна си въведе еврото самосиндикално, без да пита никого, без да влиза в никакви "чакални" като нас! Значи - какво по-голямо доказателство за независимост?

43

Е

преди 2 години

Да да взела сама решение . Нали американски самальоти ми надуват главата всеки ден.Пазят ни от гаргите и косарите реват мааму стара чак пушилка се вдига.

42

Анонимен

преди 2 години

Убедени сме, че точно така е станало!

41

Истината

преди 2 години

Hевъзможно е да бъдеш едновременно интелигентен, пoчтен и pycoфил! Ако си интелигентен и почтен, никога няма да си русофил. Ако си почmен но симпатизираш на Русия, то инmтелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!

40

Пп- шри ланка

преди 2 години

Тъй като цените на храните скочиха до небето, той се отказа от мисълта да яде месо и кокосови орехи. Тъй като цените на горивата се повишиха, той се отказа да готви с газ и вместо това търси дърва за огрев. Преди кризата можех да се справя, каза той. "Днес съм изгубен.

39

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ??

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя авион носеше един малък ядрен проектил за Вучич да бомбандира Скопие и после да се обвинят българите.

37

Анонимен

преди 2 години

До: номер 39 Може би "подбутвана" е най-точната дума. Не ни карат насила, обаче силата ни е в НАТО и в общите ни действия. Трябва ясно да съзнаваме кой е общият ни враг, и този враг се казва Русия! Ами самата Русия ни обяви за "неприятелска" държава, а това означава вражеска държава. Неприятел=синоним на враг! Досега винаги сме били "приятели", сега за пръв път вълкът свали овчата си кожа!!!Приятелите нямаше да ни спрат газа!!!

36

Пп- шри ланка

преди 2 години

протестиращите лагеруваха денонощно пред офиса на президента в центъра на Коломбо, скандирайки и държайки плакати с искане семейството на Раджапакса да се прибере у дома и да върне парите, за които се твърди, че са откраднали на хората в Шри Ланка. В събота крайбрежието се изпълни с предимно градски професионалисти, които изразиха разочарованието си. Сред протестиращите беше 64-годишният Рей Антъни, който каза, че едва успява да оцелее със 100 долара на месец, сервирайки чай в технологична компания, преди да загуби работата си миналата година. Тъй като цените на храните скочи

35

Анонимен

преди 2 години

Спасихме Лавров за сетен път. Руските самолети непрекъснато се трошат напоследък и този трябваше да се строши баш над връх Ком. Путин отдавна е сигнал мерника на Лавров, защото тоя знае къде са наградените милиарди, и го критикува за войната, защото му спряха дочурката да шенка напред-назад. Да се готви и Сечин, а и на Сурков работата му е *** ми-дойди ми. КГБ прощава, но не забравя роднйх.