52

Анонимен

преди 2 години

В никакъв случай не трябва да се прекъсват шутовете по заадника на Путин, това е единственият начин Русия да напусне Украйна и да потърси дипломатическо решение за уреждане на репарациите и контрибуциите които трябва да плати руския агресор.

51

Анонимен

преди 2 години

Някакви украински бежанци и някакви други,които не са на територията на България ми седнали пропаганда да ми правят срещу Русия и да ме надъхват на война...бре що не си гледате работата?!Аз заради чужденци няма да се бия и да умирам!

50

Анонимен

преди 2 години

2500-3000 натовци има в България.Абсурд да ни опазят от Русия.Вие там си джафкайте...Мен ме пишете бежанец.Аз заради продажници няма да се бия.Продадохте ни родината ей!

49

Анонимен

преди 2 години

Като сме в НАТО и ЕС голям праз...докато дойдат на помощ ще ни изравнят със земята.Пък и ме съмнява да дойдат.

48

ВСЕКИ ПЪТ

преди 2 години

Всеки път като сме срещу Русия сме прецакани! ВСЕКИ ПЪТ!

47

До 45

преди 2 години

Кой иска от теб да воюваш срещу Русия? Стига се филмирахте, че сте смешни...

46

Анонимен

преди 2 години

Сащ и Русия играят в един отбор. Единият играе доброто ченге, другият-лошото. Те отдавна са се споразумяли как ще свърши войната и целта е Европа да се разпадне и да си я поделят. На коя велика сила им е нужна Европа, освен като източник на роби и просто като територия. При това дисциплинирани, възпитани, изпълнителни и образовани роби. Путин е по-прикрит, но Байдън се изпуска вече, както в памперсите, така и пред микрофоните.

45

Русофил

преди 2 години

Всеки българин е длъжен да завърти поне една бибитк на руските ни братя. Ако имат жени и дъщери, вие сте длъжни да ги поделите с вашите освободители по братски. Който не е съгласен, е русофоб и фашист.

44

анонимен келеш

преди 2 години

Най-важното е,че България е в НАТО и със САЩ и руските ни тролеи вият безпомощно под новините в сайта:):):)

43

От 6

преди 2 години

До 28:От друг видях това за пинчерите и ми хареса.Много точно описва лаенето на продажниците с цел да ни вкарат във война с държава,с която даже САЩ не иска да воюва.

42

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще го усетят много ясно русия спря износа на инертнигазове необходими за производство на чипове и полупроводници, една трета от този пазар го държат те

41

Анонимен

преди 2 години

В сащ се все повече влиятелни фигури дискутират вариянта две кореи тоест разцепване на украйна

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - Ох милия той, бла/тник! Влошили му се отношенията! Оня ти спира публична газта за назидание на всички, тоя - днес му се влошили отношенията. Щото дъртия лъжец не може да се срещне с друг такива сръбски лъжци? Е, затворено е пространството на ЕС. А такива сла/гачи като теб правят Македония и Черна Гора да изглеждат смели на наш фон.

39

Анонимен

преди 2 години

Руснаците трошат укрите като орехи и краварите омекнаха като памучета.

38

Анонимен

преди 2 години

САЩ пращат оръжия на Украйна и Украйна е разрушена а те са си добри с Путин.

37

До 31

преди 2 години

И какво ще спечелят от това като заличат целия свят бе? Вие мислите ли с тия глави!? Или руснаците радиация не ги лови...

36

До 33

преди 2 години

И това го казва фен на ония, които 45 години не смееха да пръ днат без разрешение от Москва?

35

Анонимен

преди 2 години

Сетил се кравара да се побара.

34

Анонимен

преди 2 години

Те няма да я прекъснат. Просто искат от нас да я прекъснем, за да може да отслабят Русия и тогава да преговарят с преднина. Така действа ФАЩ. Жертва други народи, за да отслаби противниците си, но те самите винаги ще си намерят далавера.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 Не са виновни САЩ, те си гледат интересите, ама българските интереси няма кой да ги защитава, управлявани сме от марионетно правителство.