126

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера, защо ми слагате минуси? Сигурно не живеят в гета в Париж, в Ню Йорк и тнт.

125

Анонимен

преди 2 години

Русия е многи сбъркана държава, там човешкия живот не струва и 5 копейки

124

Анонимен

преди 2 години

Питай някой от републиките дали може да се засели свободно в Москва. Ами не може - там е само за избрани от кастата на Путин. Тези са само крепостни селяни и служат на около милион богопомазани КГБ русНАЦИта

123

Анонимен

преди 2 години

Кой финансира цветните революции в Грузия, Чечения и Украйна. Хайде бъдете честни. Голям брат, през океанчето.

122

Шарл Мишел

преди 2 години

Чакай малко. Татарите са изселени от Сталин, а вероятно и от преди това. Там татари почти няма, така че и да искат няма кой да изселят. Относно чеченците, послената война беше преди повече от 20г, не 15. И не съм чел да ги вкарват в концентрационни лагери. Те искаха да си правят някаква ислямска държава, което няма как да стане дори и теоретично на границата на Русия. САЩ водиха война чак в Афганистан заради фундаментализма. А, онтонос този казал, онзи казал, мога да ти извадя 20 цитата на украи

121

Анонимен

преди 2 години

Русия е абсолютна нацистка фaшизоидна диктатура, с Хитлерюгенд, свастика Z и малък луд диктатор. Факт.

120

Анонимен

преди 2 години

Точно, браво за изказването за националностите и религиите в Русия. В Америка и Европа не стоят така нещата с религиите и етносите. Моят племенник живее в щатите, в квартала в който живее, ако се появи чернокож, до 5минути е дошла патрулка и го е отпратила.

119

Анонимен

преди 2 години

До До118/121 Въпроа ти няма фокус и това ми дава достатъчно информация. :))))

118

Анонимен

преди 2 години

Ако спрат руските телевизии тук няма да е голяма загуба, аз не съм видял русофил в България да знае руски език и да ги гледа

117

Анонимен

преди 2 години

До Шарл Мишел Цитирам руския генерал Шаманов : "Украйна трябва да бъде напълно демилитаризирана, а независимостта и културата ѝ изкоренени." Примери за престъпленията на руснаците в САМАТА РУСИЯ срещу етнически групи са БЕЗКРАЙНИ. Последните бяха татарите от Крим, които са КОРЕННИ жители там и бяха ИЗСЕЛЕНИ, защото се противяха на официален Кремъл. За изпълненията на русНАЦИте в Чечня всички знаем. И това са само от последните 15 години. Та, какво разправяше, я пак?

116

До118

преди 2 години

Напротив ваксиниран съм. Просто ми беше интересна гледната ти точка, за забраните?

115

Анонимен

преди 2 години

Ти като не гледаш руска те, от къде знаеш какво коментират там? От къде разбра, че лъжат? Или така си решил?

114

Шарл Мишел

преди 2 години

В Русия има 100+ националности и религии, всеки си има традиции и обичаи и може да си спазва, може да си говори езика, не живее в малцинствени гета, няма концлагери, няма депортации, няма едните са супер хора, а другите са нещо като маймуни. Айде сега ти ми дай какво нацистко има в Русия?

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Ковид" Ехххаааа, не бързай де. Подъвчи още малко опортюнистичната дъвка с Расссия. Има време да се правиш на антиваксър - ей го къде е октомври. После ще можеш и за 5 Жи да кажеш, и за НСР, и за ГМО , темите на такива като теб са безкрайни.

112

Анонимен

преди 2 години

Щом ти харесват забраните, значи си доволен от Ковид ограниченията, или тогава ти нарушава ха правата?

111

Гост

преди 2 години

Свободата на словото не означава да се разпространяват лъжите на един нацистки режим. Руснаците от години лъжат като разпрани. Лъгаха, че не са техни зелените човечета на Крим. Лъгаха, че не били свалили те МН17. Лъгаха, че няма да нападнат Украйна и че са само на учение. Лъгаха за Буча, че не били те и че било фейк. От русия идват само безкрайни лъжи и промивка на мозъци.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Руснаците не са нацисти," Кажи ми ЕДНА черта на режима в Кремъл, която да НЕ Е НАЦИСТКА. Давай, убеди ме, че си прав.

109

София град

преди 2 години

Естествено нормалните хора да ги дразни тоталитарната държава/съюз в който живеем. Русия какво има да ме здразни, нека си ги дразни или да им харесва на руснаците, аз там не живея. Щом рейтинга на Путин е в небесата значи така им харесва, защо трябва да им налагаме друга форма на управление. На арабите като им наложихме друга форма, какво стана? По ли им харесва сега?

108

Анонимен

преди 2 години

До Диктатурите Когато един престъпник извърши престъпление, наказанието му е да му ограничат правата, включително и някои основни. Явно никога не си се занимавал с Право.

107

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са нацисти, объркал си се с Украйна. Там Степан Бандера е национален герой. А последователите му са завършени рецидивисти.