133

:D само да ви кажа

преди 2 години

Тези секундарници по светофарите, които ги виждате - шофьорчето Борисов ги е измислил. ФАКТ. Ако не знаете това, не познавате Борисов и нямате право да го наричате Боко Тиквата и да му плюете на труда, както аз си позволявам ежедневно.

132

Анонимен

преди 2 години

132 Борисов не е прочел половин книга. Завършил е гимназия с отличен, което не може да се каже за Киро просто. Борисов е завършил институт по пожарна безопасност към АОНСо също с много добър успех. Неговата докторска работа е достъпна и се използва в практиката по пожарна безопасност.

131

ББ

преди 2 години

ОТ САЩ МЕ ПИТАТ ГОТОВ ЛИ СЪМ ЗА ВЛАСТТА ТАЗИ ЕСЕН

130

Ива-Никол

преди 2 години

До Севи ТВ - Севи, хубаво се черпите с шефа, но гледай да си свежа утре и да ми пратиш опорки, защото ще забравиш като предния път и пак трябва да творим. Не че не можем. Ние си го можем, както знаеш, но все пак ХАахахахаХААХх ъкхъ! Кхъ!ХКъ@!

129

Севи ТВ

преди 2 години

Натискайте чакали мои! Надника ви става X1.25 - шефа днес е в настроение, каза да ви почерпя. Нападайте здраво!

128

Анонимен

преди 2 години

Управляващите направиха от България слаба колебаеща се, непредвидуема държава. Спряха пътните строежи, забавиха почти фатално, парите от плана за възстановяване и развитие, спряха България за Шенген. Кой ще вярва на такава страна? Кой луд, инвеститор ще дойде? Къде е на Киро ментата завода за електрически коли, дето платих ме 32 млн за начало? Прави само, каквото му кажат САЩ. Те си го харесват и такъв, какъвто е. След резила в Капитолия, нищо не е за чудене с тях. Фейк, омраза и абсурди.

127

Анонимен

преди 2 години

До Тонката Ще, само гледай. То след Кирчо и Кокорчо и мaгape да изберем няма да ни е толкова срам, колкото с тях!

126

пияинца мистик

преди 2 години

Кирчо много ми прилича на Станишев - поставен, изпълнява си задачките, не наглее много. Има още живот в него, а и се справя доста по-добре от предшественика си, така че нека му пожелаем успех. Наздраве Кире! Жив и здрав бъди!

125

Анонимен

преди 2 години

130 За какво да идваше в парламента Борисов? За да го плюят от БСП? Те само това правеха през цялото време, нищо за държавата. Също, както и сега. Управляващите още плюят ГЕРБ, вместо да внасят проекти предложения, да правят реформи. Повече от година имат цялата власт, некадърници. От промяна, стана подмяна.

124

Тонката

преди 2 години

Боко Тиквата е пълен позор. Ще се върне на бял кон, ама след Царя. Надеждите умират последни. :):):)

123

Анонимен

преди 2 години

Мнооого класи под тиkвaта е Кирето. Дори подозирам, че е поставен от Бойко, за да ни докаже, че има и по-зле и да му е гарантирано връщането на бял кон. То в сравнение с Кирето всеки, дори и Бойко, изглежда като идеален!

122

Хухавел

преди 2 години

Не искат да кажат коя е Мата Хари, защото ще излезе истината, че Боко Тиквата е станал баджанак на половин София на дърти години. Бахахахахахахахаха

121

БУКВАЛНО!

преди 2 години

Тиквата му бяха пратили пpocтитутки да му снимат пачките в шкафчето, така че Кирчо има още доста да копае в дъното, за да го стигне и да го махнем.

120

Трол Войни 2022

преди 2 години

"Открий 10-те разлики" - и Тиквата беше посмешище и този е... тоя поне не е почнал да краде като червен сатрап още... има още малко живот в него, след това ШУТ в дирника.

119

Анонимен

преди 2 години

В неговия случай - не. То и в главата трябва да има нещо.

118

Падение

преди 2 години

Да се вглеждаш в това как някой изглежда е признак на засилена интелектуална низост.

117

Селски тарикат

преди 2 години

Учел у харварда, не мое върже две приказки,маса бели направи!

116

Анонимен

преди 2 години

До Тонката Тонка, то от тоя харвардски възпитаник и Харвард се отказа! :)) Бяха писали някаква статия, в която се дистанцираха от Кирето и витиевато обясняваха нещо в стил онзи анекдот "маймyн снимаш, маймyн излиза"...

115

Анонимен

преди 2 години

Облеклото е последното, което видях. При Просто Киро беше обратното. Акъл няма-стана ясно от начало. Облеклото и стила имах надежди, но уви.

114

Калеко Алеко

преди 2 години

Боко Тиквата сега псува в Банкя. Тропа с крака и си къса косите, крещи и блъска. Вика "Требе да му видим сметката на тоа, томиславе! Организирай целуниръчковците на протести, да им пукат ушите! Бесен съм, че не се съобразават с мене! Че ги е6ъ с 200! Шеесе и девет дни са на влас! Кажи на Деса, че е пpocта дуловскa ***, и да измисли некви скандали в НС. Да вика процедури по начин на водене нон-стоп, ние други опции нямаме. След местните избори ще ни изритат от там. Помагай братиньо!"