86

Щирлиц

преди 2 години

Какъв бе животът на руснаците в Донбас,подложени в продължение на 8 години на изтребление?Веднага да вземете интервю от първа ръка,за да има диверсификация на мненията...........................................Верицата ви нацистка.

85

Анонимен

преди 2 години

До Грозната истина Ами виж в Тубата или *** в други големи държави, дори и щатите, да видиш, че и там има хора без канализация и добри битови условия! Може да видиш в Индия например или Латинска Америка!

84

Анонимен

преди 2 години

Събирайте екскрементите на диктатора Путин и към Максва и Сибир. Чухте ли

83

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАмериканците вече навлязоха в Индия, ще я правят конкурент на Китай, не по желание на индийците, разбира се!

82

76

преди 2 години

До Анонимен 106. Ти къде живееш бре. Щото аз съм в Европа , имам си всичко което ми трябва и не пестя от нищо. Незнам вервате ли си на глупостите дето пишете

81

Имайте милост!

преди 2 години

Оръжейниците се напечелиха, обаче цените на всичко се вдигнаха и страда населението, хайде оставяйте Украйна в Руската Федерация и да се спре убийствата на хора, деца, старци и върнете добрите отношения и взаимоизгодната търговията с Русия! Украйна беше голяма грешка, не трябваше да се случва изобщо, много славяни и други хора измряха там за нищо,достатъчно,спирайте се вече цирка! Няма значение дали ще е в ЕС Украйна, защото партиите са на корпорациите,в Русия също същите тези партии управляват!

80

отец Нафърфорий

преди 2 години

Ех, чеда мои , лошо нещо е войната лошо , но пък бизнесът върви . Вчера пак две генералчета изпратих на концерт при Кобзон , първият ред е само за тях, има още малко местенца .

79

Анонимен

преди 2 години

И еврото умира, и долара умира, и зелената сделка умря, и защитата на планетата от климатичните промени умря. Остава само гладното и студено бъдеще за ЕС в прекрасния нов зелен свят. Впрочем Грета къде а дянаха?

78

Анонимен

преди 2 години

Лампата свети в Русия и винаги ще свети, от крановете се лее топла вода с температурата, изисквана от този, който отваря крана. А в Европа крановете се пускат със студена да се пести енергия, мисли се как да се премине на суха храна, така че за да не запалва отново газовата или електрическата печка, а също и мислят какво да правят, ако например в предстоящия празничен сезон има недостиг на автомобилно гориво.

77

Пропагандата

преди 2 години

Се оля.

76

Русия е разделена

преди 2 години

Руснаците никога не са били толкова разделени както сега. Баща срещу син, брат срещу брата, родители срещу деца! Едните казват - трябва да ударим командните центрове и центровете за вземане на решения в Киев, а другите казват - не, трябва да ударим директно центровете за взимане на решения във Вашингтон!

75

Грозната истина

преди 2 години

Европа - най доброто място за живеене. Русия 35 000 000 без канализация и 20 000 000 без течаща вода. Детски поликлиники в Русия - 14 процента са в неработещо състояние, 30,5 процента нямат водоснабдяване, 52,1 процента имат топла вода, 41,1 процента имат отопление, а 35 процента имат канализация.

74

Мисирке Нели,

преди 2 години

Пише се Какъв е животЪТ.

73

Анонимен

преди 2 години

Рашка заминава на кино . 4 000 000 напуснаха за 3 месеца а колко още събират пари и в една посока .

72

Анонимен

преди 2 години

Реално в Херсон и Мелитопол се раздават вече руски паспорти. Между другото фобски *** измислили къде ще бягаш? Мислиш ли че ракетите на руснаците няма да те стигнат? Я виж - Нападение на руските сили срещу телевизионната кула в Киев е отнело живота на петима души

71

Колчев

преди 2 години

Браво на Путин. Нахендри тези русначета дето се правят на хитри и държат спестяванията си в долари. Първо не могат да ги теглят, втори сложи им отрицателни лихви, и еднственото което им остава е да ги обърнат в рубли, но пък курса не ги кефи, но иначе остават и без това И въобше ще ги отучи да разчитат на долара, което е добре за рублата.

70

Анонимен

преди 2 години

Кръвожадно куче... точно го казва.

69

Реално

преди 2 години

В момента Путин е пред труден избор - да удържи СевероДонецк или да запази Херсон. Май в Херсон няма да има референдум, натам отиват нещата.

68

Анонимен

преди 2 години

Където минат наследниците на Пешо великият,трева не никне. Само пепелища.

67

Путин , като добър

преди 2 години

Комунист , ще съсипе Русия.Въпроса е , ще има ли Русия след него