37

Ами

преди 2 години

Правилно е изследването тези 17% са хората които при всички случаи са близо до властта и от там до правата, материалните блага и благоденствието. Другите не ни питаха нито за НАТО нито за ЕС нито за гейпарадите нито за мнението ни относно конфликта Русия-Украйна. Наложи се едно " Правилно" мнение и всичко друго е анатема и извращение от добрите нрави. И това било демокрация. Не не е. Сега живеем в диктатура на парите и глобалните компании а главният диктатор е САЩ.

36

Анонимен

преди 2 години

Много са.

35

Анонимен

преди 2 години

Както е пр референдумите щом няма 90 % гласове, изборите са невалидни и не може да бъде избрано НС и МС което ще забранява после на Лавров или ще вкара армията на САЩ и Англия тука и обяви война на Русия.

34

Анонимен

преди 2 години

По малко са и са основно слабо образовани и от малцинствата

33

математика

преди 2 години

Българите сме изключително необразовани, алчни, нахални, некомпетентни и поради това бедни! Всички много добре знаят това и затова всеки гледа да уреди живота си, като избяга от България. Това е още едно доказателство, че не заслужаваме да имаме държава. И тя много скоро ще изчезне, защото на никой не му трябва.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма гласуване първо за ЕС и НАТО а искат и еврозона. Има правила и трябва народа масово да одобрява ЕС и НАТО, а ПП нямат и 3 %. Хората масово ще гласуват едно 30-40 % против ЕС и НАТО и това значи че няма 90-95 % одобрение и не може да влезнем.

31

555

преди 2 години

Има много интересен феномен в статията:- "13% от хората вярват, че живеем в истинска демокрация". Да не забравяме, че оптимизмът процъфтява в пълна степен единствено и само в лудницата.

30

абе

преди 2 години

тия 17% доволни сигурно са взети в някоя психиатрична клиника!

29

Тенгри кан

преди 2 години

Каква субектност е народа? ;))) Какво е това, народ към днешна дата? Усещате ли? Самата дума вече е загубила смисъла си! Защо? Защото глобалистко-универсалното начало не търпи субектността на многообразието под формата на народности. Неговата форма на многообразие са малцинствата с техните "културни особености" в голямата и аморфна шоколадова маса нареченма "човечество". Нещо като индианските резервати в Америка. Ясно е, че Народа към днешна дата не може да изрази никаква Воля;)))

28

Анонимен

преди 2 години

Ами ... да бяха излезли да гласуват, с 30% избирателна активност какво искат?

27

Анонимен

преди 2 години

Е по волята на Руснаците ли да се управява....

26

П.К.

преди 2 години

У нас, в България ДЕМОКРАЦИЯТА Е САМО НА ДУМИ. ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА ЗА ВСЯКО РЕШЕНИЕ НА ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ В ДЪРЖАВАТА, ЩОМ СУВЕРЕНА ПОИСКА РЕФЕРЕНДУМ, НАСРОЧВА СЕ ДАТАТА И ХОРАТА РЕШАВАТ. А тук? Не само, че не се спазва ВЪРХОВНАТА КОНСТИТУЦИЯ. Тук важните, жизнените проблеми на хората не се решават от правителството. То, това правителство прави това, което му нареди задкулисието. Всичко е мижи, да те лажем...

25

Анонимен

преди 2 години

гълъб- тия не беха ли на Бойко миньоните

24

Анонимен

преди 2 години

70%от народа са стадо оФце... Това проучване няма никаква тежест...

23

Анонимен

преди 2 години

Галъп, намалете процентите. Аз не познавам, човек който да вярва в това.

22

Анонимен

преди 2 години

България се отказа от Южен поток, от АЕЦ, от нефтопровода Дружба и ще купува американска газ за 3000$.

21

анонимен

преди 2 години

Не е от значение дали са 17%, важното е , че народа миз-ерства заради миз+ер+ниц+и.

20

мдаа

преди 2 години

Както казва другаря Сталин не е важкой как е гласувал важното е кой брои гласовете .а агенция Галъп отдавна е ченгесарско комунистическа

19

Анонимен

преди 2 години

Само толкова ли са феновете на Краваристан? Хаха

18

Българин

преди 2 години

По-добре да гладувам и да студувам, отколкото да бъда роб на Путин. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.