18

Анонимен

преди 1 година

Някои направиха добри пари от войната и бежанците

17

Анонимен

преди 1 година

Българските пенсионери ще издържат украинските мутро-фашисти.Като истински евроатлантици българските пенсионери трябва да се откажат от пенсиите и да умрат, за да има за украинците. Всеки пенсионер, който до месец е още жив, е предател на идеите на евроатлантизма и враг на цивилизационния ни избор.

16

Анонимен

преди 1 година

Аз съм категорично против, богатите украински мутри да се разпищолват на земята ни и на всичко отгоре да им плащаме пари, измъкнати от сиромашката хапка на българина!

15

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Нека солидарно да им дадем по една мотика и да ги пратим да копат на полето, или пък метла поне да чистят улиците... Горките те - в Паничище нямало магазини и катерушки за децата... Каква потресаваща НАГгЛОСТ!!! Платена с нашите пари от кирЕ и сие.С ка ммъни да го целят и с курршум да го поздравят дано.

14

Анонимен

преди 1 година

Средната заплата в Украйна е 400 лева преди войната е как ще се връщат като тук за да си бъркат в носа по цял ден им дават по 1200

13

Анонимен

преди 1 година

Кога тая държава ще се погрижи за майките и бащите си така. На тия им слагат всичко за без пари и пак се оплакват. Даже правят митинги и имат претенции. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО. И Путин не е виновен за вашето слагачество. Това ли ви е демокрацията. После викайте на черното бяло

12

Анонимен

преди 1 година

Не е ли срамно, че продължаваме да подпомагаме едни хрантутници с нашите данъци, докато огромен процент от БЪЛГАРИТЕ нямат пари и страдат?

11

Анонимен

преди 1 година

Война се води само на 1/24 от огромната територия на Украйна. Интересно защо не ги приютят сънародниците в Родината им, а са тръгнали из Европа. Това са си 100% икономически емигранти. Да не забравяме все пак, е в Украйна средната заплата е около 300 евро.

10

Анонимен

преди 1 година

На укро-мутро-фашистите с S-класите и с Х7-ците ГаNю ГаNев дава по 1240 лв на месец, а на майките си и бащите си, бъхтели цял живот - по 70 лв веднъж в годината да си купят агнешко кокалче за Великден. Ако бяха Окраинци - всеки ден щеше да им е Великден

9

Анонимен

преди 1 година

Украинците не бягат от руснаците а от мизерията и режима на фашистите в Киев. Руснаците само им предоставят възможност да го направят.

8

Анонимен

преди 1 година

Работя като шофьор в градския транспорт.За април чисто взех 1120лв.Платил съм осигуровки и данъци на държавата.Платих наем и битови сметки 720лв.С останалите 400 трябва да преживявям с по 13.33лв на ден.Сериозно се замислям да се оженя за бежанка от Украйна

7

Анонимен

преди 1 година

Български пенсионер с последните си пари си купи билет за Румъния и веднага се върна в България, като се представи за украински бежанец . Веднага го настаниха в добре отоплено жилище с вода, баня и тоалетна, хранеха го по три пъти на ден , дадоха му дневни три пъти по-високи от пенсията му и безплатни лекарства . Само дето по три пъти на ден трябваше да крещи слава украину! ?

6

Анонимен

преди 1 година

Всеки свестен българин трябва да приюти в къщата си по една украинска майка с две деца, но при условие че има басейн, джакузи, сауна, фитнес зала

5

Анонимен

преди 1 година

Украинска бежанка по монокини на плажа в Слънчев бряг разказва за ужасите на войната в Украйна.

4

Анонимен

преди 1 година

Българи и солидарност?

3

Анонимен

преди 1 година

'В периода на субсидираната заетост те ще получават средства за възнаграждения на наетите украинци в размер на минималната работна заплата (710 лв.) и дължимите осигуровки за сметка на работодателите' ---- ваййййй, а аз като бях 2016 в общината и получавах 450 лв чисто без осигурвките които бяха 150 лв що тогава не ми се плащаха и те?

2

Димов

преди 1 година

Дали тези помощи не ни идват малко в повече вече?!? Виждаме как си живеят, колко са нагли някои от тях, и с какъв автомобилен парк са! Да продават колите и да се подпомагат взаимно. С уважение към мъката, която ги сполетя!

1

БАНко

преди 1 година

ЦЯЛА ЕВРОПА ГИ ГОНИ С ИЗРАЗА ,, ВИДЯХМЕ КОГО ПОДСЛОНИХМЕ " !!!