42

Анонимен

преди 2 години

Денацификация върви успешно.След 1 месец ще тръгне 2 пъти по бързо.В Западна Украйна няма да има тази хуманност.Там всички са фашисти, така че ще се гърми по яко.Много бързо се върнаха посолствата в Киев

41

Анонимен

преди 2 години

В момента неустрашимите и непрощаващи чеченските бойци на Руската федерация отново правят сериозно зачистване на нацистки плъхове, този път в Химическия завод "Азот" в Северодонецк

40

Анонимен

преди 2 години

Украинците храбро отстъпват, докато руснаците страхливо ги гонят. Много ги бива да копаят окопи, направо са факири на кирката и лопатата.Сега са основали чисто нов азов - Азов-Харков.В момента търсят, сгодно място да се заровят, за месец-два ;)

39

Анонимен

преди 2 години

Русия разваля дарението.Преди 30 години Русия с подписа на Елцин, дари на Украйна най-голямата територия в Европа. Надареният/Украйна/ обаче реши че може да плюе дарителя си и да се отрече от него. Днес дарителят разваля дарението си, недоволен от надарения.

38

Анонимен

преди 2 години

Ами освен денафикация (унищожаване на татуираните нацистки плъхове), Русия осъществява и Декомунизация (унищожава грозните сгради от соца), както и Приватизация на комунистическия завод Азовстал, основен замърсител на околната среда (както беше и случая с Кремиковци). Все демократични ценности. Не зная защо ДемоКраДците толкова ревете срещу Путин?

37

Анонимен

преди 2 години

Пос раните фашаги пак развяха белия байряк. Иначе от една седмица бълват фейкове как били си върнали града

36

Анонимен

преди 2 години

Абе някой имали на идея колко*смелчаци*ще бъдат*евакуирани*от Лисичанск и Северодонецк,говори се за едни 15 хиляди*герои*???

35

Анонимен

преди 2 години

Малко ги изпекоха за тен урките днес със Солнцепек. Да хванат загар***чудо, чудо, и чушкопек сте се научили да използвате.

34

Анонимен

преди 2 години

6 милиона Украински бежанци в Европа!! Но никой не се оплаква, че неофашистите завладяват Европа. Но. Когато 2 милиона сирийци влязат в европа.. голям рев, че исляма ще превземе Европа.

33

Анонимен

преди 2 години

Хаха, смешни рашки, помлеха Ви от бой, и край Херсон са Ви подпукали, референдум щели да правят

32

Анонимен

преди 2 години

МАЧКАЙ ВОВА МАЧКАЙ УКРИТЕ !.......

31

Анонимен

преди 2 години

Улраинците панически бягат или се предават на Руските си братя. Ако тръгнат да отстъпват има отряди на Азов които разтрелват тези които отстъпват. После ги снимат и показват като жертви на руснаците. Дори наскоро президента Зеленски уволни началника на службата за дигу в Харков, защото е отказал да разтрелва отстъпващи Украински войници.

30

КРУМ

преди 2 години

ПУТИН ИЛИ БЪДЕЩЕ !!! ИЗБИРАЙТЕ !!!

29

Анонимен

преди 2 години

Тъжна гледка са гърчовете на русофилите по форумите и социалните мрежи.

28

Анонимен

преди 2 години

Зеленяшка като каже че укритата настъпват нанякъде - обичайно лъже или е инстаграм настъпление. Руснаците като кажат че настъпват нанякъде - до няколко дена мястото е взето. Толкова по въпроса на кого да вярвам за Севернодонецк... явно руснаците са пръснали още зелени зелки и са го превзели.

27

до 46

преди 2 години

Едва ли има 20 000 украинци в Северодонецк. Но при отбрана дори такова съотношение не е пагубно за руснаците. Всъщност, мисля, че до ден-два украинците ще се изтеглят стратегически към Лисичанск. Те така се изтеглят тактически вече два месеца - днес от тук, утре от там...

26

Анонимен

преди 2 години

Изтеглят се, затова е пълно с печени рашисти

25

Анонимен

преди 2 години

Бряхххх,и каква стана тя,сабхям ни "информирахте"че виждаш ли войните на "слава Украине"громели всичко наред а надвечер ни казвате че се изнасят по бели *** от Северодонецк,утре очакваме новини за това колко от тях са се"евакуирали"евентуално към Сибир!

24

Анонимен

преди 2 години

Първата жертва при война е истината. Но на украинците много им трябва поне една бойна победа. Вероятно е да се опитат да я постигнат в Северодонецк, но според мен една тяхна контраофанзива само ще увеличи загубите им. Щом веднъж са завзели половината град, руснаците трудно ще го отстъпят. Пък и украинците доста лъжат, едва ли този път правят изключение.

23

Анонимен

преди 2 години

Руснаците лъжат, защото знаят, че ги чака разстрел, ако изгубят Северодонецк. Путин иска целия Донбас и жертвите са без значение.