15

До 19 ( до ха ха ха)

преди 1 година

Що лъжеш? Какви русофили, какво БСП бе, долен комунист?

14

анонимен

преди 1 година

Да плашиш хората така е срамота. Сякаш нямат достатъчно страхове. Костадин Костадинов се скъса да повтаря, че с коронавируса медиите били всявали паника, а си отидоха толкова много хора от него, а от неговата партия всяват паника с неистини.

13

ха ха ха

преди 1 година

До Първо,А бе вие,русофилите,зарязахте бесепето и хукнахте с възраждане,така ли!?И що така бе,миме!?

12

Анонимен

преди 1 година

И какво, все пак е имало инцидент!

11

Анонимен

преди 1 година

Щом Възраждане са го прочели в нета значи е истина. Ама защо са ни факти! Нали са депутати - могат да казват каквото си искат от трибуната на парламента.

10

Анонимен

преди 1 година

В момента децата ни цяло училище са на екскурзия в Козлодуй и кораба Радецки.

9

Анонимен

преди 1 година

Варненци го знаят какъв наглец е, сега научи цялата страна какъв е Копейкин, да си пази гърба, че не е работа българите да те нарочат :)))

8

Първо,

преди 1 година

Днес се почита свети император Константин Първи Велики и неговата майка - света императрица Елена. Честит Имен ден, здраве и успехи на всички българи, които се казват Константин, Костадин, Костадинка, Елена! Честит имен ден на Костадин Костадинов и Елена Гунчева от ПП "Възраждане" - Единствената Българска Патриотична Партия в Българския Парламент!

7

Кико Шпека

преди 1 година

Цялото им семейство са такива. Баща му намаза от приватизацията, а тоя *** го сложиха да управлява за да си върне личните борчове и неуспехи 1000 кратно на измамените му съдружници от Англия. Какво не разбрахте? Децата на комунистите от ДС ни управляват. Кое не разбрахте!? Докато стоите и чакате някой да ви оправи, а не сте пред парламента да протестирате, ще ядете дървото. Ток 500 лева зимата при заплати 700 лева. Ще ми ядете... нали знаете какво.

6

Анонимен

преди 1 година

Копейкин само се излага, не може да търсиш скандали, дето ги нема :))) Накрая некой ще му писне от глупостите му и ще съжалява Костя :))) Едно е да си интересен, друго е да хвърляш такива измислени бомби в пространството, особено за енергетиката ни :)

5

Натали Трифонова

преди 1 година

Гамизов изпляска тази дивотия при лифтинга и Възраждане веднага яхнаха партенката

4

Бай ви Искрен

преди 1 година

"Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

3

www

преди 1 година

Въй ши омръ - фен на Костя от Шопско!

2

Чук и Гек

преди 1 година

Само с голи декларации в полза на Русия и антиваксърство не става! Шайка несериозни безотговорни младежи! Дано не заблудят много хора!

1

Факт

преди 1 година

Аве, Веско Марешки не беше ли подул главата на Костя Копейкин от бой?