32

Прости сметки

преди 1 година

Според официалната статистика, по хотелите бяха настанени около 60000 човекаИ така: 60000 човека по 20 евро на човек/ ден = 1 200 000 ?/ден по 30 дни = 36 000 000?/месец по 3 = 108 000 000? за три месецалКъм тях да прибавим и помощите от 375 лв които им се дадоха, безплатният транспорт, паркиране, медицинска помощ и... може би пропускам нещо??????

31

Анонимен

преди 1 година

Ако са украински българи, добре, требва да им се помага :)) Ама те дори не могат да говорят на български, не искат да се впишат в обществото ни, съответно са безполезни :)

30

ТИХО!

преди 1 година

ДЕНИЦА САЧЕВА ИЗЛЕЗЕ ДА ГОВОРИ ОТ ТРИБУНАТА! ТИХО МАЛКО!

29

До 34

преди 1 година

Айде верно излез, да те видя колко си силен пък ти. Пъпчивко

28

Анонимен

преди 1 година

ми това са 300 млн. лева, 60 млн. сте похарчили досега, сега да вземем оставащите 240 млн, вместо да развозвате тия бежанци напред назад и да трошите пари, отпуснете им по една МРЗ за 3 месеца на пълнолетен и по 1/3 за деца и ги оставете те сами да решат къде и как да си устроят живота, хем по-евтино ще е, хем по-голям ефект ще постигнете, това което правите в момента е маллоумно, вместо да помагате и да интегрирате, изсипвате десетки милиони в едни хотели, които даже не са и пригодени за целта

27

тя

преди 1 година

Бежанците трябва да знаят , че ги гледаме с наши пари , защото сме член на ЕС и плащаме ежегодно милиони членски внос ,така че никой не ни дава пари даром !

26

Анонимен

преди 1 година

До русофилска сганЕй, русофобски *** много сте силни по форумите, ама не ви стиска да излезете на яве.

25

До 29

преди 1 година

Е нормално. Джендърите се подкрепяте

24

Анонимен

преди 1 година

Колко сънародници се нуждаят от парична помощ, обаче тез се загрижили за урките, смех :))) Урките да отиват да се бият за родината си, не да чакат ние да ги храним :))

23

пияинца мистик

преди 1 година

Този пич напоследък започва да ми става симпатичен.

22

Анонимен

преди 1 година

Нищо нерстава от вас некаддърни национални предатели и ппрестъпници. Ще лежите доживот за геноцида над народа си бездарниции нещастнии.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, тя Калина въобще не знае на кой свет, целата работа им е не да помагат, а да усвояват е те тия 148 млн. евро

20

То е ясно

преди 1 година

че може да и използвате, тикви зелени! А защо не ги използвате да повишите минималната часова ставка поне близо до минималната в ЕС?!? Или чекмедженцата са ви още празни?!? "Пр0сти Пр0дажници"

19

Тонката

преди 1 година

ГЕРБ-авите разбират от всички видове кражби :):):)

18

Станишката

преди 1 година

А вчера пак имаше призив за събиране на пари за поредното болно дете, което трябвало да се лекува, цинизъм, не! Новото(старо) нормално! Добер ден циркаджии!

17

Анонимен

преди 1 година

Аха, значи не можем да дадем 148 млн евро за нуждаещи се или болни българи, но можем да ги даваме за бежанци!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Милиони давате на урките с джипчетата, обаче за българите нищо :)))) Изгонете ги тези навлеци от БГ, и без това за нищо не допринасят за нас :)

15

Анонимен

преди 1 година

Вчера Калина каза че са 150 млн лева, ся ти Асене говориш за 148 млн евро, айде вземете малко се стиковайте че ставате за смях, веднъж говорите за 110 хиляди бежанци, веднъж за 60 хиляди, аре малко по-сериозно ако може, че така освен присмех, нищо друго не постигате

14

Кокорчо

преди 1 година

Затягайте коланите, трябва да пълна офшорките

13

Иво

преди 1 година

Срам,позор. Има кой да гледа отгоре. Точка.