90

Анонимен

преди 2 години

Хахаха... а миналата седмици, когато руснаците кзаха, че владеят 20% от територията и всички се скъсаха да говорят как това е фалшива новина, "хибдридна информация", пропаганда и т.н. Мисля, за всички стана ясно на чия информация може да се вярва и кой дава по-актуалните новини! Слава уссс.раи-на

89

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, засега Путин иска само да признаеш Крим, ДНР и ЛНР. Ако продължи войната ще ти отреже и достъп до Черно море. Осъзнай се. Колко лесно щеше да бъде да беше спазил минските споразумения. Ами те предвиждаха автономия на Донецк и Луганск в рамките на Украйна. Накрая стана, като не щеш мира, на ти секира.

88

Анонимен

преди 2 години

Ами тъкмо ще има много руски башибозук за трепане, като дойдат новите смъртоносни оръжия от САЩ и Запада.

87

зеленски

преди 2 години

Те и немците бяха на 35км от центъра на москва.Само се чудя проруските *** защо не ползват руския интернет а ревът срещу америка по американския.Това е чиста шизофрения.

86

А

преди 2 години

Май Западно Украинската пропаганда издиша. А на нас не ни казват, че се разрешава издаването на руски паспорти на всеки желаещ в "окупираните" територии. Пуснаха им руски сим карти, отвориха офиси на руска банка. Цялата търговия там вече не е в гривни.Тези хора са вече загубени за Украйна. По свое желание. Никой не ги спира да избягат на запад. За разлика от Азов, не ги използват за жив щит.

85

Мишо

преди 2 години

Те нали им бяха свършили танковете и по 25000 човека жертви на месец. Ся 20% територия липсвала! Аде до края на годината 99%, 1% ще ви оставят за резерват да идват да ви гледат хората и да се чудат от къде е този дзвер!

84

ПроСоТо

преди 2 години

До МММ...е вече пишеш глупости!..Първо:-България НЕ Е "независим член" на нато и ЕС,а просто ПОДВАСАЛНА ТЕРИТОРИЯ !!!..Та и в Конституцията ни е отбелязано,че законите на "ЕС" са ДОМИНИРАЩИ НАД законите в Бг !!!..За каква "независимост" говориш ?!..Дори и небето ни се ТАРАШИ от самолети на нато и сащ !!!!..И друго:-"ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА" на Левски НЕ изключва "дослук" с държави,които ни УВАЖАВАТ !!!!....А в момента тия от Брюксел ПРОСТО НИ ЗАПОВЯДВАТ ..

83

Анонимен

преди 2 години

Руснаците правят зеления потник на мармалад, според него те отново ще атакуват Киев и придвижват нови батальонни тактически групи в Беларус до границата с Украйна.

82

МММ

преди 2 години

До ПроСоТо - определено "нищо не си вденал". Значи излиза, че всъщност твоетовиждане за българско добруване е: България да не е вече независим член на ЕС и НАТО, и второ - да е зависима руска губерния разчитаща на реската "щедрост" и "доброта". Е, познай - Ботев който днес честваме би ти резнал главата за тая "философия". Ти си просто срам за личности като Апостола, Захари Стоянов, Ботев, Раковски, Стефан Стамболов и още и още! За това ли дадоха те живота си?

81

Анонимен

преди 2 години

Нато и ЕС ако са прощъпулници то путинизма е още в топките на баща си. Разберете, Русия не е Путин и факта че повечето еничари приравнявате Русия с Путин говори достатъчно за фашистките ви наклонности. Въпреки това трябва да отчетем факта, че путинизма по същество е хибридка между сталинизма и хитлеризма, но след като Путин си отиде в Русия не се знае какво точно ще стане. Ще видим дали путинистите ще имат силата да удържат положението или ще отидат директно към гражданска война.

80

Анонимен

преди 2 години

ТЕ НА ТОВА МУ ВИКАМ АЗ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ...

79

Анонимен

преди 2 години

Пак ли тоя е? Кво ми пука за този психар! Айде махайте го вече, да губи там и да се прибира в западна Европа вече по именията си да лае, като куче от разстояние. Айде чупка, г-р-о-зняр. Писна ми да ти гледам личицето.

78

SS

преди 2 години

Днес ходих на оръжейното изложение ХЕМУС 2022 в Пловдив ! За да не съм сам дойде и жена ми (азиатката) с мен току виж да не ме откраднат ! Останах разочарован от оръжейната подготовка на нашите ш,а п ,к,а р,и ! Питам ги нещо по срелковото оръжие и те ми отговарят незнам ба ? Малко по подготвени бяха US военнослужещите ! С нашите се шегувах и ги питах за войната в Украйна ? Все същия отговор ! Само един чужд офицер ми каза. Войната е лошо нещо ! Съжалявам и за двете страни !

77

Анонимен

преди 2 години

Украински tzarvul ... и до края на живота си ще сънува окупатори, ха-ха хи-хи!

76

Анонимен

преди 2 години

Заленски да почва преговори, докато не е станала 1/3.

75

Зеления

преди 2 години

Слава кокаини и ЕС ... ние ще разрушим първо нашата страна после другите

74

ПроСоТо

преди 2 години

До МММ....ммммм!...Нещо не можах да вдена!..За каква "ИСТОРИЧЕСКА гледна точка" говориш,като и НАТО и ЕС са...ОЩЕ БЕБЕТА,ПРОЩЪПУЛНИЦИ В ИСТОРИЧЕСКИ план ?!..Освен това:-Явно си под влияние на МАНТРАТА "Русия е империя на злото"..ДА,има много нелицеприятни елементи в нейната история,но що се отнася до ДРУГИТЕ,особено до благосклонно настроените към "Империята" държави,Русия ВИНАГИ е била твърде снизходителна и "щедра"..Ама попрегледай историята!..Но БЕЗ "партийни" предразсъдъци! А,и НЕ съм русо

73

МММ

преди 2 години

До ДоMMM - и кой ще те запази от Турция? Когато си извън ЕС и НАТО?

72

Хахахаххаха

преди 2 години

Хахахахах! Е нали печелиха бе!?!?!? Какво е това сега!? :DDD

71

Анонимен

преди 2 години

Е, нали доскоро обясняваше как напредвали укрите, а сега реалностите са други!