305

Анонимен

преди 2 години

ТСВ почна с масква от Констанца. Укрите бяха перде за да се скрие това. Който трябва го знае и помни обаче.

304

Анонимен

преди 2 години

Само една стига в Йелоустоун

303

Анонимен

преди 2 години

500 мг тона в Балтийско и ЕС с кралството го няма. Две такива от изток и запад и един континент също го няма. А Русия си има не три, а 9000 такива. Ако ги нямаше, нея няма да я имаше досега. Ето така се разговаря с НАТО. Иначе не може.

302

Анонимен

преди 2 години

Уж че не си падат по Олга ама цялата русофобска компания залепнали като муха на мед във форума. СатаНато МММ са и много други. Няма лошо. Приятно гледане и слушане. Това ви чака.

301

А

преди 2 години

И к'во да слушаме - Украйна 24 или Фрийдъм. Които громят руската пропаганда.Не само ние искаме да нямаме нищо общо с Русия. Властите в Русия искат да нямат нищо общо с нас. И когато решим, че няма място за нас и тях на красивата ни планета, ще приключим неуспешния експеримент хомо сапиенс сапиенс.

300

ъхъъъ

преди 2 години

Ейййй тези станаха много нагли бе, пак НАТО било виновно че те започнали война в Украйна. То бива простотия от техните телевизиии ама това на нищо не прилича !Целта е сега да изперат / уневинят за провала дедо Путин

299

Абе да ви кажа !

преди 2 години

Сега и руснаците са във такова военно неведение ,още при първата атака със ракети и по въздух ще накара бабичките по най--затънтените села да се предават ! За атомното оръжие спор няма има натрупсни във такива количества, че и на собствена територия да го взривиш света свършва .НО Путин е тръгнал да изнудва света ,а тая няма да стане ще го удушат като седем метрова боа тапир !

298

Лллл

преди 2 години

НАТО е виновно за липсата на мир и спокойствие в света !

297

жалко

преди 2 години

Калпави руснаци. Господ им дал ресурси, земя - те 1000 години не могат да се отлепят от дъното и все Запада им виновен.

296

Абе да ви кажа !

преди 2 години

Преди 89съв казармата и на нас ни обясняваха как ще опердашим нато само да ги хванем ! Смга не ни казваха че за 4--ри минути поделението няма да го има със помощта на ракети от средиземно море и че ще видим натовци едва когато се предаваме ! Много добре знам какво ще кажат някои набори ,Но 2г след ,89 видяхме какво могат щатите срещу Ирак и чухме за стелтовете ,а Садам беше голяма работа никой не вярваше, че ще унищожат Ирак от растояние и че войската им като види апачи ще се предава със хи

295

Русия

преди 2 години

Тя третата световна почна отдавна, Русия ся са сети чи са води война срещу православието.Ну по добре късно отколкото никога.Z

294

МММ

преди 2 години

До гого - не б Гого, и той не го мисли, ама дълг! По силен е от българското в него. Толкова отдавна е руската окова в сърчицето му, че вече и идентичността си бърка. Ем знае, че е родом от тук, ем му се иска някак да е под ботуша ня Путин.

293

Анонимен

преди 2 години

До 336Ти верно ли мислиш , че АлександърII една сутрин се е протегнал и е си е казал: Обявявам война на Турция за да освободя моите български братя )))))Да, почти е така, като се има предвид Конституцията която Ни даде и постави германец за княз.За съжаление не може да се каже същото, за антуражът му и особенно за синът му Александър 3.

292

До 335

преди 2 години

Думата е КРА....та !!! не КОН !

291

МММ

преди 2 години

До неразбрал 3/21- точно толкова на брой колкото смели русоблизци на Ботоксовия Джуджан отидоха да се бият с "братушките" си чеченци и буряти за честта на Путин. Така дали ти се изяснява бройката?

290

гого

преди 2 години

до хахаха: Ти верно ли мислиш , че АлександърII една сутрин се е протегнал и е си е казал: Обявявам война на Турция за да освободя моите български братя от това робство.... ей така от некви братски чуства. Ти некъв наивник ли си братле. Заради такива плиткоунми малаумноци сме на тва дерегже , брато?

289

МММ

преди 2 години

До наивен 3/29 - че ти и стотинка нямаш, какво да платиш? Русофилията не е доходен занаят. А съм платил /дедите ми/ колкото и твоите. Историята много отдавна го е казала. Само функционално неграмотни и ментално увредени от русофилия индивиди с нисък коефициент на интелигентност го отричат /в смисъл, знаят го, но им е "неудобно" да признаят тоя "светъл" подвиг на "братушките"/.

288

Анонимен

преди 2 години

Тя таз като се озъби и ти пада всекакво либидо, да не говорим, че изглежда на кон :))

287

Star

преди 2 години

Скабеева покрай заплахите срещу човечеството май забрави да каже,как НАТО започна ,,3-та Световна Война''.Но ние няма да и забелязваме.Все пак нали е ,,дружката на Вожда''.

286

Анонимен

преди 2 години

Айде Натовците нали сте много ербап, да ви видим колко струвате