241

Qanon

преди 2 години

Черните - във фургони и палатки, белите - в 4-звезден със спа! Болен здрав носи!

240

Анонимен

преди 2 години

Да почнат да работят. Както правят всички нормални хора. Като ги гледам не са гърбави.

239

Анонимен

преди 2 години

СПОМНЯМ СИ ХР. БОТЕВ В ЕДНА "ВЕТРАНИЧАВА ВОДЕНИЦА" КРАЙ БУКУРЕЩ ДЕКЕМВРИ 1868 "СТУД, ДЪРВО И КАМЪК СЕ ПУКА,ГЛАДНИ ОТ ДВА ТРИ ДЕНЯ А ТОЙ ПЕЕ..." Е, СКЪПИ УКРАИНЦИ, ПРОСТЕТЕ НИ ЧЕ НЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ШЕРАТЪН И СПА, ТОЛКОВА МОЖЕМ.

238

Алов

преди 2 години

Айде при _черните в лагерите за бежанци да Ви видим сега колко е госторпиемна Калина на Кирчо

237

Анонимен

преди 2 години

До До българка - Ако не си, поразходи се до някой от бежанските центрове и ще видиш, че не само млади, здрави мъже има в тях, а за твоя изненада и деца, дори бебета. Ако нямаше тия разлики, едни бежанци в лукс хотели, други в центровете, а всички да бяха на едно място, нямаше да има и капризите на сегашните.

236

Хахаха

преди 2 години

Като не си луд, марш в палатката на Полша или Молдова, мръдна неблагодарна ***, или в лагерите в Германия

235

Вън окраинците

преди 2 години

Вън!

234

Врътки

преди 2 години

Ще отмине и тая вьлна някой от много нуждаещите ще остане в бг ако друга дьржава не го приемеНо много пари се наляха за -5 звездни хотели на наши хора приемащи бежанците уж от хуманни подбуди , а сега ги гонят като свьршиха паритеВ лагерите щеше да има пари поне за година напред

233

Мдам. Тези се

преди 2 години

изживяват като висша раса. Правилно ги наричат нацита. За тях и ние сме нисши.

232

До българка

преди 2 години

Защото другите бежанци (сирийци, афганистанци и т.н) са млади, здрави мъже. А тези са бели жени с деца и възрастни хора. Разбра ли или по членоразделно да ти го обясня?

231

БЪЛГАРКА

преди 2 години

ЗНАЧИ ДРУГИТЕ БЕЖАНЦИ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЛАГЕРИ, А ТЕЗИ НЕ МОГАТ, ЗАЩО ДА НЕ БИ ДА СА ЦАРЕ ??? ТЕ ЗНАЯТ ЛИ НАРОДА НИ КАК ОЦЕЛЯВА ???

230

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за украинците, които наистина имат нужда от помощ, дошли са без нищо, и в Украйна са останали пак без нищо. Заради наглите си сънародници-туристи, които прекалиха с претенции, не могат да се възползват адекватно от помоща, която държавата осигурява. И защо, по д яволите, непрекъснато се говори за интеграция на тези хора в нашето общество? Интеграция, ако те самите пожелаят. Като не искат, как да стане? За справка, интеграцията на съгражданите ни с рИмски произход.

229

До всички българки

преди 2 години

Стига сте завиждали на украинките че са красиви.Ако бяха грозни на никой нямаше да пречат.Бог е създал жената,но после решил че е способен на нещо по добро и създал украинката.

228

снимка

преди 2 години

видях снимка на контейнер-4 легла на 2 етажа.Без прозорци, без място човек да се размине, без място за багаж или стол, без чешма.Тоалетната някъде другаде, къде са мивките не е известно.Оградено като днешните затвори.Кошмар!

227

12356533

преди 2 години

До Българин Да, не всички от тях имат финансови възможности. Затова трябва да има буферни зони, в които бежанците да бъдат 2-3 дни, за да се разбере кои наистина имат нужда от помощ и кои са тук на почивка. Тези с почивките да се оправят сами, да ходят където си искат, но ако са в България, властите да знаят къде се намират. На другите да се окаже помощ - подслон, течаща вода, тоалетна, храна. Толкова се полага на бежанци. На който не му харесва или се оправя сам или се прибира в Украйна.

226

Анонимен

преди 2 години

В богата Германия и Швейцария още в началото ги наатикаха в големи зали и всички на едно място. Само ВАСАЛНИЯ гол и бос *** ги настани в хотелите и на всичкото отгоре им даде и пари е няма по прооооост народ от нашия. Който не се сблъсквал с Украинец само той не знае за какви нагли същества става въпрос същите са и Поляците. Сего пожелавам на солидартите заблудети Българи летовниците им да са само Украинците.

225

Българин

преди 2 години

Аз от това се плаша, колко нечовечни да станали българите и как ги манипулира прппагандата. Парите не си давате вие, бе разберете. 140 ли, 180 млн евро са предостатъчно за да се помогне на тези хора фа се и интегрират и останат после. Ама имало някои с коли - ами има, от кога колата е лукс?

224

Анонимен

преди 2 години

"Няма да отида, да не съм луд!"________Припомни ми от война ли бягаш или си дошъл на почивка тука?

223

Анонимен

преди 2 години

" Условията са НАД тези, които се изискват от Европейския съюз - има подслон, вода , храна, тоалетни "///// . Ако някой наглец иска лукс - да си плаща за него!

222

Анонимен

преди 2 години

Пали колата и се връщай в родното ти село. Ваканцията свърши