21

Анонимен

преди 2 години

До Радо - бързо напускайте, че тоя наглец Петков ще съсипе всичко - ... - какво ще съсипе?! От 32 години в БГ цари посткомунизъм! Сега, в новата световна икономическа кризисна среда, опитите да се поддържа неможещата обществена част на населението търпят пълен, но обясним провал! Посткомунизмът изглежда най-сетне ще рухне. Нито Нинова, нито Румен Гечев и чакащите ред ортаци, не вярвам да успеят да го подпрат от падане! Колко ли ще са жертвите под падащите му отломки?!

20

Анонимен

преди 2 години

До Явно е Хахахахаха. Затова когато ГЕРБ спечели изборите ИТН не направиха коалция с тях, щото "Слави и Борисов са приятели". Хахахахахаха. Руските мегафони се чудят какви лъжи да пускат, коя от коя по-нелогична.

19

Анонимен

преди 2 години

Приеме ли се ще пострадат всички,които са в опозиция като ги наклеветят.Примерно ще каже някой как са русофилска партия и дори да не са няма да могат да се защитят.Фашизъм е това.

18

Анонимен

преди 2 години

Вие се заяждате с ПП още от самото начало.Имахте възможност да управлявате,но се провалихте.Какво искате сега?Някой да ви играе по гайдата,и той да носи отговорност,а не вие.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички плашат, че ще напускат коалицията, ама си дремат в парламента. Кой ти дава над 10 хилки?

16

Аман от тези клоуни

преди 2 години

Плашат гаргите. Нали миналото лято те спечелиха. Да бяха показали диалог, кабинет и управление. Сега са взети за да направят мнозинството с техните мижави 9%. Дадени са им три министерства, които окепазиха - регионалното със спрелия Гроздан, външното с лелката и спортното с ненормалния адвокат. Оттам нататък, като са ербап да излизат и да ги видим на избори. Защото е най-лесно да плюят по ПП, които е нормално да дърпат конците като първи. Плюят, но стоят по постове и комисии. Лицемери.

15

Явно е

преди 2 години

Че т.нар. партия на Слави е *** за Тиквата....всички знаем ,че бяха приятели и се разделиха,защото Слави искаше повече власт от Тиквата. Помня как същият Слави плачеше със сълзи големи на погребението на Илия Павлов. Но Дано честните хора в ИТН победят мафиота Слави Трифонов...

14

Анонимен

преди 2 години

ИТН са на каишка от ДПС..Все пак са техен продукт.

13

Анонимен

преди 2 години

ИТН са проект на Сарая. "Няма такава държава" е наш проект!", заяви източник от Сарая през лятото на 2019г. Сарая го стартира преди местния вот.

12

анономен

преди 2 години

Всички видяха, че управлението на ГЕРБ беше най-успешното!!!!Тия мишоци когато и да си тръгнат, все ще е късно

11

Анонимен

преди 2 години

С умрели партии не ме занимавайте беееееее!ИТН не съществува вече!

10

Анонимен

преди 2 години

Като напуснете коалицията,в следващия парламент може и да не влезете.

9

Радо

преди 2 години

Ро бързо напускайте, че тоя наглец Петков ще съсипе всичко.

8

Анонимен

преди 2 години

Каримански може да мисли и е прав ,но такива като спеца и други избий колци дупе дава да са дупетати.

7

Сър Уилямс

преди 2 години

Много се ежихте на Герб такива били онакива, а сега видяхте, че не е лесно да се управлява нали?! Лесно ли му е било на Борисов в коалиция с психично болния Сидеров? Не, но и така съумяха пътища да построят, и нещата вървяха ... а при вас чалгарчета: едно голямо нищо!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Първо беше ако се наруши, сега ако се натрупа критична маса от нарушения. Няма истински мъже в тази политика, всички клякат за малко власт.

5

Анонимен

преди 2 години

Итн ще напуснат когато ДПС им кажат

4

Електротехник

преди 2 години

Руските бушони започват да се задействат един по един. Стои Фатмо зад елтаблото и си мисли, "кой да изключа сега" та да спре тока на Коалицията? Дали да избера ИТН, БСП или Възраждане, или пък да накарам Бойкикев да каже пак нещо за Гешев преди да се направи на "обиден". Труден избор! Я да се обадя на Нинова тя да пита Решетников, той ще знае какво са запланували!"

3

Анонимен

преди 2 години

За тва Слави почва с концертите. Да събира чалга електората си.

2

Анонимен

преди 2 години

Три месеца все плащат, че ще напуснат, но не им стиска. Куче, което лае не хапе.Оправдават се. Нищо не правят. Те са съучастници в ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОТЪВАНЕТО..ОСТАВКА!