107

Анонимен

преди 2 години

американците ни набутаха в тая грозна история

106

Анонимен

преди 2 години

Ще има ескалация. Украйна тепърва ще получава оръжия.

105

Мдааа

преди 2 години

До Анонимен 120, Точно така е, но как да го разбере русоробчето което не познава и незнае друго. Манталитета му е увреден от малко се е научило да робува на по-силния, а когато няма такъв се изразява като господар и мачка по слабите защото може и незнае нормално уважение и зачитане на другия

104

Хаха

преди 2 години

В момента ЕС и САЩ изчакват умишленно, целта е да се даде последен шанс на РФ и Китай да преустановят идиотските си войни. ако това не стане ще има пълномащабно мачкане на червени комунистически кратуни заедно със Северна Корея

103

Анонимен

преди 2 години

До Dreik Изучаването на историята на Русия, като минем през имперския им период, през Ленин, Сталин и Путин, показва, че това ВИНАГИ е била политиката на Русия спрямо съседите й, независимо кой е бил от другата страна, тъй че, ако една страна винаги има едни и същи проблеми, незвисимо кое историческо време е, значи проблема не е в другите, а в нея.

102

Анонимен

преди 2 години

С всеки ден нацисткия режим в Кремъл пропада все по-дълбоко в собствените си светове. Вече окупираните от тях райони си били "техни", щяло да се "отвръща" на опити за освобождаването им. Тия май не разбраха, че приказките вече не спират събитията. И все по-зле ще става за тях, защото всеки опит за нови мизерии, ще бъде посрещан все по-твърдо.

101

Алекс

преди 2 години

След като Русия разрушава украинските градове,Украйна има правото да прави същото с руски градове.Руските фашисти разпалиха войната.

100

гостенка

преди 2 години

Значи Русия може да окупира, бомбардира, унищожава, а тя неприкосновенна... никой да не я пипа... Сега сте слаби повече от всякога, страхливци! На Украйна да не се дава оръжие, Украйна да не се брани... Лавров и ти си и.з.к.у.к.а.л, какво ви стана ве хора, как не ви е срам, погубвате собствената си държава и на всичкото отгоре заплашвате и имате претенции!!! Чудовища сте, *** сте

99

Анонимен

преди 2 години

Русия ще се разпадне. Треперят им коленцата да не дадат още по-модерни оръжия на Украйнците, защото ще ги разнебитят и в Крим дори.... Смешната показност на руските паради вече лъсна с пълна сила.

98

Dreik

преди 2 години

Чисто военно руснаците винаги са разчитали на хвърлянето на огромна маса хора в битка и на много желязо. Фините технологии не са им по възможностите. Според мен американците нямат интерес войната да приключи бързо и затова бавят украинците. Демек си разиграват коня. После ще има контраатака и победа. Всичко е един цирк, в който *** хора като пилци. Ужаси на квадрат. Всичко е за влияние и пари(демек суровини).

97

Dreik

преди 2 години

Моето лично мнение е, че американците си гонят интереса брутално, бидейки огромна държава. В случая много удобни им бяха украинците и тия про фашистки групи в източна Украйна. Услужливия президент им беше бонус. Бъзикаха руснаците по топките и ония се вързаха да нападнат.

96

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Русия е държава с велика история и култура, но след болшевишката революция има едно целенасочено унищожаване на аристокрация, интелигенция и въобще на всеки който може да мисли. И резултата е налице само социопати и *** управляват огромни ресурси. Като се започне от Сталин и Хрушчов и Горбачов та се стигне до Елцин и Путин, дори и да свалят джуджето от власт ще се намери някой друг *** на негово място.

95

Анонимен

преди 2 години

Жириновски чака Лавров и сие, знаете къде :)

94

За 1пробит долар

преди 2 години

98 процента ***

93

Много водка

преди 2 години

До V Z.....Си пил "Другарю"

92

Анонимен

преди 2 години

Джуджето прецака Лавров.Той си искаше да се пенсионира и да си ходи в Италия,Англия където си е купил имоти да си гледа кефа. А сега ще ходи в Сибир.

91

Анонимен

преди 2 години

КОЙ призовава за здрав РАЗУМ??? Тоя Гьобелс, който стана нарицателно за пропаганда, е направо като чавдарче пред руснаците. Нападат чужда страна и плащат всички, че ако помагат само ще удължат войната. Естествено те искат войната да свърши като тяхна победа-тоест да превземат Украйна.А хо отношение на Буча, бъдете сигурни, че е истина, тези хора/агресорите/имат дълъг опит и история в такива неща-спомняте ли си Катин?Отричаха 50 години.А всъщност знаеха какво са извършили.Сърдити че Полша не ги

90

Отговор на молбата

преди 2 години

До Молба......Не сте ни интересни.В *** не се целим!

89

Анонимен

преди 2 години

До V Z, Ако можех да бръкна през монитора бих ти откъснал гръкляна.

88

ИВАН МАНАФА

преди 2 години

ПИТАМ АКО. БЕШЕ ХУБАВО В ТАЯ РЪШИСТКА ДЪРЖАВА,ЗАЩО КРАДЕНИТЕ ПАРИ. НА ПАРТИЙНАТА БАНДА. НА $$$R. И. ТЕХНИТЕОЛИГАРСИ. И ЗАЩО ДЕЦАТА ИМ. И. ВНУЦИТЕ ИМ СА. В ЗАПАДНА ЕВРОПА. И В. САЩ.ТАКА. Е. И С. НАШАТА ПАРТИЙНА БАНДА ,ПАРИТЕ. И ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ. СА НА ЗАПАД.КРАДЦИ. И ЛЪЖЦИ.