81

някой

преди 2 години

Поредният мрънкач целувал навремето ръката на Тодор Живков и ползвал всички блага на социализма. Кой едво време можеше да прави концерти и да се изживява като "големия творец"? Кириле не те ли е срам? Явно не. Може да си бил голям певец, но като човек си остана пълна мижитурка. И сега се пренастройваш да целуваш ръката на пордения голям брат?

80

Анонимен

преди 2 години

Голям музикант и артист! Човекът е живял в онова време и знае! Разбира се, мнението му няма да се хареса на русоробите.

79

анонимен

преди 2 години

Г-н Цанев, ти си велик писател и всичко което си написал съм го чел на един дъх. Бъди жив и здрав приятелю на умните хора.

78

Ха ха

преди 2 години

Стабилен е маричков ще ни раскрие ли бизнас тайната с червените куфари и радио тангра

77

Стефан Цанев

преди 2 години

Познавам Кирил Маричков - бас китарист, певец и композитор много добре, а също и соло китаристът на "Щурците" от Стара Загора, Петър Гюзелев (RIP). Да се пишат негативи на Маричков заради личното му мнение е нелепо. Кирил е една изключителна личност.

76

Кико

преди 2 години

Корнелия беше най големия противник за шистов газ!(слуша Москва), сега реве че сме енергийни зависимо. Ооо времена,Ооо нрави!

75

Ха на бас... 2022

преди 2 години

До КПСС БКП ...Ако не бяха СДС сеа нямаше да пишеш на компютър, а ще приличаш на Молдова.

74

анонимен до51-забран

преди 2 години

С обиди приятелю не се доказва нищо. Новата технология е разработена от китайски учени през 2019г, а ние спряхме добива чрез тракинг 2011г. И новата технология не е безопасна, защото се създават сеизмични вълни. По така нар. енергийна пръчка се пуска висок волтаж за разбиване с ударни вълни на скалите.Въпреки , че метода е от преди 3 години , интересно ми е кои държави добиват газ по новия начин, тъй като много неща още не са доуточнени;

73

Отвратен

преди 2 години

Когато убиеш човек, най нормалното е да се скриеш от хората, да изживяваш всеки ден гадостта, която си причинил. Но не и Маричков.

72

Ха ха

преди 2 години

Кириле раскажи на нас по старите как се получаваше апартамент в софия с предимствоМоже да ни попееш оная песен с - жоро минчев , добьр вечер другарюНа паша христова - нали се сещаш за нея или бяла тишина

71

Анонимен

преди 2 години

странно нещо е русофила, хем иска еФтина газ, хем не иска собствен добив

70

Анонимен

преди 2 години

Трябва да разкараме русофилите и всичката руска *** от България. Само тогава можем да започнем да ставаме цивилизована страна. Но първо трябва да разкараме комунистите и русофилите! Всички русофили и комунисти събрани на куп имат интелектуалния капацитет на 4 годишно дете със синдром на даун. Голяма грешка при смяната на строя, че не ги изтрепахме като Румънците!

69

Анонимен

преди 2 години

Маричков, пей си за Аврората и не се обажда

68

Анонимен

преди 2 години

Маричков, пей ки за Аврората и недей да даваш акъл

67

Анонимен

преди 2 години

Рокфелер излиза от ядреното си скривалище в Ню Йорк и не знае какво се случва. Влиза в един бар и пита бармана - е кой победи? -Ние, вика бармана. Радостен Рокфелер поръчва едно уиски и пита колко дължи. - Две рубли и двадесет копейки, отвръща барманът.

66

щурец или гарван

преди 2 години

Певачот на димокрацията не бил разкрачен,най обичал стегнат партер да не го докопат партийните секретари и безвучно си пеел аз не съм комунист и никога няма да бъда!Застанал на Орлов мост с китка в ръка чака пристигането на освободителите със сондите от Шеврон да поеме първата сонда с вик аз не съм комунист!Падението няма граници еле за нашенските евроатлантически ***!Синето да сътвори продължението на мекото одухотворяване от шевросондите!Блика ли газот,блика ли?

65

Ха ха

преди 2 години

Големият приятел на маричков - волен николаев бог да го прости почина от алкохол , ми е разказвал след демокрацията - колко турнета в гнилият запад придружени с обилно пиене и ядене , отбрани дами са имали - всичко на дьржавни разноскиЛюбимци на партията

64

dakotabg

преди 2 години

То'а беше на д y пe н,когато уби жената, сега ни упреква,че сме разкрачени...

63

Даскала

преди 2 години

Маричков , Вие сте доста зле с ориентацията в политиката!Приемането ни в НАТО е огромна грешка , която нарушава споразумението на Запада с Русия!Но Запада знае да лъжи и краде от по-слабите народи!Русия , търпя , когато бе слаба , но успя със свои сили да застане на върха на силните оръжия и сега Запада ще си плаща за униженията и лъжите към Русия!Това драги ми музиканте е само началото, мечката ще заиграе и в нашия двор , поради тъпата политика на твоите сини братя - грабителите български!

62

Анонимен

преди 2 години

Това не е наша война, много ясно, че ще сме неутрални. Изобщо нямаме намерение даМрем за евреите и за Украйна. Нито пък можем да спечелим нещо от тази война. За какво да взимаме страна в конфликта?