163

Анонимен

преди 2 години

Абе *** смотани, какво да кажем за България дето Кирил Петков има 17 процента доверие на населението, сравнено с Путин дето има 87 процента доверие на населението. И доколкото си спомням България не е под санкции. *** дето само ви бива да правите клю-клю копи пейст на някаква пропаганда. Вземете напишете нещо за България стига с тоя Путин ни занимавате.

162

НеРазбрал

преди 2 години

Какво е това отвличане на вниманието с укри, руснаци, че и има статии за никому не интересуващи се филмови звезди от Холивуд ? Кажете с колко е паднало доверието на Киро лъжата от Продължаваме падението, колко му се завиши сметката в банките , откакто освободи цената на енергото? Защо отвличате вниманието на народа от нашите проблеми?

161

Анонимен

преди 2 години

До #178, казала така баба Ванга, ама като се събудиш, е друго. Казаното е- БГ е душата, а Русия-тялото, т.е. ние сме едно цяло от векове . Айде, у лево, амеби с вашите смешни перифразирания.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Който подкрепя пуин и войната афтоматично значи че е съучастник на умиращите деца и мирни граждани на Украйна." .......Нещо аФтоматиката ти е нефелна, за ремонт е. Внимавай, като преписваш опорките, че и правописни грешки правиш, ще ти резнат от дажбата.

159

Анонимен

преди 2 години

До #173, замразиха им парите, но олигарсите много добре разбират, че това е временно явление, и скоро пак ще трупат пари. От къде мислиш са направили това богатство , от миене на чинии на запад ли, или от това, че до сега са били свързани с богатствата на Русия? Много сте кухи ***, ако си мислите, че при замразяване на част от парите им, те ще предадат първият си! Колко от мутрите тук вдигнаха ръка срещу създателите си- никой ! Имате мозък на едно врабче, ако мислите все така.

158

Напомняне

преди 2 години

Така виждат нещата дЖурналята от тази медия, защото така им е наредено да пишат, но дали наистина е така? От както Вовата е власт руснаците бая дръпнаха напред, това е неоспорим факт. И не разбирам, от къде взимат тези мнения, при положение, че и западните експерти казват, че доверието към Вовата се е увеличило, след като навлязоха при укрите. Съчинения - небивалици пишат тук понякога.

157

Анонимен

преди 2 години

Да помогнем на мисирката: Търси, търси и още не може да реши Шойгу ли да бъде или Мишустин? А може и Кадиров! Кое ще си изберете демосрадчета?

156

Анонимен

преди 2 години

"Който подкрепя пуин и войната афтоматично значи че е сьучастник на умиращите деца и мирни граждани на Украйна." За кои деца и украинци говориш? За убитите 14000 от 2014г. в Донбас мирни жители, или за изгорените живи в Одеса на 2.5.2014г, или за дечицата от "Алеята на ангелите"? Уточни се, че да те разберем!

155

Striker

преди 2 години

По-бързо да го обесват тоя къс tra~vesтит и да се свършва с тая псевдо-държава Мужикистан. Има я само около Московия, другото са азиатци, татари и подобни.

154

...

преди 2 години

Епа те неговите си олигарси ще го сменят! Не за друго ами им замразиха паричките и ако и решат да ги върнат в рая на земята а именно русия то тогава путин ше го обесят на червения площад! Та неговите си олигарси ще го сменят! Париците им зеха!

153

Анонимен

преди 2 години

Който подкрепя пуин и войната афтоматично значи че е сьучастник на умиращите деца и мирни граждани на Украйна.

152

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са с толкова крепостническо мислене, че никога няма да свалят бащицата си.

151

Анонимен

преди 2 години

Батальона на Азов , какви са ?

150

Анонимен

преди 2 години

Наш Брендо да не навестява Бг-медии всяка нощ ?

149

Анонимен

преди 2 години

И Путин си го премести , в другият крачол ....Аве защо Азовците си захвърлиха медалите ?

148

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е бил подкрепян от 75 % германци, а Путин от 80 % крепостни, руски роби... Някой да вижда разликата...?

147

Анонимен

преди 2 години

Радвайте се че още е Путин , бедна ви е фантазията ако дойде ДРУГИЯТ Путин , Кив ще стане както Вършава по времето на Хитлер !

146

Старата школа

преди 2 години

Абе спрете се вече с тая *** пропаганда! Не се виждаме, че ще умрем от студ и глад тая зима, а пишем и говорим пълни нелепици! Путин си е Путин, с 82% поддръжка, а виж Простото Киро освен за посмешище за друго и не става! Гледайте реално на нещата!

145

Анонимен

преди 2 години

Не случайно се правят асоциации с Хитлер. В Германия са били абсолютно същите условия в които фюрера се е главозамая от лъжите на лакеите си и подкрепата на германците(н... Кремълският пcиxoпат също не подозираше, че Украйна ще получи, толкова мощна подкрепа от САЩ и Запада. Сега вече е късно за достоен изход, който да спаси реномето на руската армия. Путин постъпи, като някой пpocт, училищен xyлиган, който е свикнал да бие по-малките от него без да подозира, че ще се появят и достойни защитници

144

Анонимен

преди 2 години

Явно повечето от вас, не разглеждат Телеграм и си мислят, че руснаците се информират от телевизията. Подкрепят си го 80%,колкото и да си драскат в западните медии.