144

Анонимен

преди 2 години

Трите гладни жени на снимката: Добре, не знаем защо ни говорите само за Бойко и решетки, ама е крайно време да ни дадете най-после поръчаните 3 пици маргарита, едната без сол, втората с допълнително аншоа, третата скетчуп и трите бирички. Това е световен икономически форум, имаме важна работа, давайте пиците и сбогом. Догодина ние пак сме тук, вие ще разнасяте храна другаде, ако изобщо работите нещо. Имате вид на пристрастЕн и ненадежден.

143

Истината

преди 2 години

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ е виновен за всичките неволи в ГЕРБ. Трябва да бъде изритан, като Цв. Цв., а партията да поеме по своя светъл път с ген. Бойко Борисов!

142

Анонимен

преди 2 години

На Киро мисията е по-мащабна отколкото се е домогнал дотук.Засега е "зашийте към това копче един балтон, моля".

141

да

преди 2 години

ленчето е там с него, карат бурни нощи, пък ний да се печем на грила!

140

rty

преди 2 години

Дайте да дадем другари. Две и две прави три, стига еврокомисията да нареди!

139

Анонимен

преди 2 години

Незабавна оставка и нови избори докато все още не са съсипали всичко

138

абе

преди 2 години

кирчо хич не се връща в българия бе, откакто го замеряха със снежни топки, вече бяга от народната любов, само на 24 май от кумова срама се върна.....само екскурзии с народни пари!

137

Сатир

преди 2 години

Моля, всички които са гласували за това недоразумение да понесат 3 удара с пръчка като възмездие.

136

анонимен

преди 2 години

аууууу, тоз много стратегически мисли, как да ни съсипе и да ни продаде на бай дънчо!

135

Анонимен

преди 2 години

За руския газ: държавите от ЕС, особено Германия, се изхитриха, а Урсула се прави, че не вижда какво правят водещите членки на ЕС. Струва ми се, че не в края на годината, а в края на лятото БГ ще стане независима от двете маши на САЩ. Повече не можем и не трябва да търпим Просто Киро, защото ще ни направи основният враг на Русия. Предпочитаме това да бъде Канада.

134

koko

преди 2 години

На снимката Петков обяснява - И един мърмод увиваше в станиол ......

133

Анонимен

преди 2 години

Ама вив сериозно ли смятате, че в края на годината ще управлявате? Защото мнението на хората е, че в края на лятото ще си ходите с Кокорчо там, откъдето сте дошли. Заедно с оная с 7-те деца, която май че сериозно е започнала да се смята за правнучка на ефрейтора от Австрия. Вече е издала заповед отказа от санкции към Русия да се смята за престъпление. А ако Путин в отговор реши да задържи украинската пшеница ЕС какво ще яде? Царевица или ечемик? Или румънска мамалига?

132

555

преди 2 години

Природният ум може да замени всяко образование , но никакво образование не може да замени природния ум. Пресни доказателства--в България .

131

Анонимен

преди 2 години

мамина латерна... едни и същи плямпаници на килограм. Само лидери ей :)

130

Анонимен

преди 2 години

Горката Линда. За съжаление я направи.

129

Извод

преди 2 години

За енергийна независимост трябва да има и среда за развитие. Газ в морето, има мораториум за него. Завод за електромобили - къде видяхте от тези електромобили някъде в БГто? Има страшно високо ниво на спекула - къде са виновните? "Продължаваме промяната" спряха всякакъв вид промяна.

128

Анонимен

преди 2 години

Путин да прати една ракета докато хлебаpkите са на едно място.

127

българин

преди 2 години

Кире,прибери се тихомълком от там! И не занимавай света с твоят Американофилизъм!-:(( Ние в България Не те подкрепяме! Там си Сам и по Своя Инициатива! България държи За Путин и Русия!-:)))) Спри да се излагаш вече!!! А твоята Америка,си я заври,сещаш се къде!! Европа е бедна на природни ресурси! Нямаме алтернатива освен Русия!! Набий си го в АнерикаНофилската тиква!!!

126

Линда

преди 2 години

кирчо , прибирай се веднага да не те ошамаря !

125

Анонимен

преди 2 години

Ако всички се обединим и изхвърлим тези некадърни хора които ни управляват ще е най-доброто решение за България.