86

Dazy

преди 2 години

Аргумент. През изминалото денонощие от територията на металургичния комбинат" Азовстал " в Мариупол са се предали 514 Украински бойци, уточниха от щаба. Броят на украинските бойци, заловени на територията на меткомбинат, достигна 2425 души.Високопоставени чуждестранни офицери се предадоха от мазетата на" Азовстал". Сред тях са американският генерал Ерик Олсън, както и британският подполковник Джон Бейли и още четирима военни инструктори на НАТО.

85

До 68

преди 2 години

Няма как да идва ада на земята със системите Пейтриът, защото това е ПВО. Значи адът трябва да дойде на небето.Ама нали си голям разбирач и трябва да драснеш някой ред все пак.

84

do 72

преди 2 години

клоунче, преди да обясняваш как се е сринала рублата, да беше гугълнал курса към долара и да видиш кое от двете се срива XD

83

Ужас

преди 2 години

Зад тази касапница стоят сащ...украйна е под външно управление.

82

Защо бе...

преди 2 години

Всеки ден умират хора а този кървав *** само лъже и си прави шоу...

81

Анонимен

преди 2 години

Наркомана пак са му вдигнали дозата XD

80

ПроСоТо

преди 2 години

май са му сменили дрогата на тоя...До вчера тръбеше:-"Дайте оръжия на Окраината,само така ние и жъ сапрем агресора!"..А сега..-"Единствено дипломацията..."..?!?!...Боже,Боже !...Защо все откачени елементи бръчкат живота на нормалните хора?!

79

Цирк

преди 2 години

А защо тогава Украйна е спряла преговорите с Русия?!

78

Нещо в зелен парцал

преди 2 години

Комедията се обърна в Пародия на Трагедията.. Бясно и безумно преигравне с ненужни жертви. Само последният глъмак не разбра, че тази операция наричана война ще свърши когато всичко си дойде на мястото. Всеки да си играе в театрото и да не се вживява в ролята си, че вече отдавна не е смешното. Време е за хапчета и финито Ла Комедия!

77

ТИ СЕ УСЕТИ

преди 2 години

БЕ ***. ДО СЕГА РЕВА ЗА ОРЪЖИЯ ПРОСИ ЗА ПОМОЩИ НАПЪЛНИ СИ БАН. СМЕТКА НЕ ХОДИ НА ПРЕГОВОРИ. КОЛКО ТЕ КАНЕХА. НЕ. РАЗТЯГАШЕ ЛОКУМИ КАК ЩЕЛИ СТЕ ДА БИЕТЕ РУСИТЕ.СЕГА ДИПЛОМАЦИЯ. КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА. НЕЩО ЧУВАМ И С АЗОВ СЕ РАЗМИНАВАТЕ.

76

Анонимен

преди 2 години

Така е но след войната ще се казваш Червенски

75

Анонимен

преди 2 години

Че клетник не трая пред укри глава да скланя.

74

пх

преди 2 години

Абе този Клоун до вчера разправяше че громи руската армия, че и ултиматуми поставяше: пълно изтегляне на руските войски от Укропия и връщането на Крим, Донбас и Луганск в състава на Укропия, плюс 300 милиарда долара конпенсации за последствията от войната?!?!?

73

До пич

преди 2 години

Слушай - наши територии са отнемали , така че ние сме били с нац катастрофи , а чужда земя не сме владеели !

72

Анонимен

преди 2 години

77 - се преда де

71

Анонимен

преди 2 години

И за какво да преговарят ***, те не са отишли там, че пак да се върнат в границите на Русия, това не е ли ясно, начи са биите докат някой не е предаде

70

Анонимен

преди 2 години

Слава Украина, слава на героите ***/sharansky/59907

69

Анонимен

преди 2 години

Всички овции разбраха, че Зельо е на път да превземе Кремъл. :-)

68

Анонимен

преди 2 години

Вие говорете каквото си искате, но Зеленски остава верен на себе си ! Комикът си остава комик и продължава да разказва вицове. Другата възможност е да има забавяне в комуникацията с кукловодите и докато е на " самоход" да си позволява да говори както си мисли, а не каквото му се казва.

67

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да покаже на света силата на руската армия - Русия загуби 1/3 от военните си сили, без да превземе и една цел.