130

Анонимен

преди 2 години

не вярвайте на това което пишат. Особено на *** Василева

129

Гошо

преди 2 години

Езък за руската култура преди 1917.

128

Гошо

преди 2 години

Комунизмът е виновника в русия

127

Гошо

преди 2 години

русия много се скапа.

126

Анонимен

преди 2 години

До Гошо Всъщност е хубаво да се наричат нещата с истинските им имена. В модерната европейска история има трима големи нацистки диктатори: Сталин, Хитлер и Путин.

125

Гошо

преди 2 години

От тук нататък в историята ще има двама хитлер, един германски и един руски.

124

Анонимен

преди 2 години

До Културната Европа Нищо не е "откраднато". Сметките са запорирани в резултат на нападението над суверенна държава, което е нарушаване на всеки международен закон и споразумение, което Русия е подписала като държава. АКО нещо от тези сметки бъде използвано, то ще бъде , за да се възстановяват щетите, причинени от Русия, точно както ако ако вие увредите чужда собственост, трябва да ПЛАТИТЕ за това, включително със собственото имущество. НИКОЙ не е забранявал на света да търгува с Русия.

123

Анонимен

преди 2 години

Предлагам всички Русофили да се преместят в рая на земята наречен Русия за да спре това спамене тук. Все пак всеки може да избира как и къде да живее.

122

Анонимен

преди 2 години

До Боби На практика всичко.

121

Анонимен

преди 2 години

До Боби Продължаването на разпространяването на руски лъжи е очаквано от теб на този етап. Мисля, че нямаме повече какво да си кажем. Ще чакаме режима, който поддържаш, да рухне, за да гледаме следващата фаза от "еволюцията" ти.

120

Анонимен

преди 2 години

До Боби Фалирал си морално, и безмозъчното бълване на нови и нови руски лъжи и полуистини (използвани в крайна сметка за генериране на лъжи отново), за да прикриваш зловещите престъпления на руския режим, го доказва. Достатъчно е човек да прочете нашата кратка дискусия тук, за да види около какво се въртят "аргументите" ти.

119

Анонимен

преди 2 години

ГОСПОЖО , ВОЙНАТА НЕ Е ТАНЦОВА ЗАБАВА !

118

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Значи дали гнусните действия са извършени по-рано или по-късно в историята определя дали те за правилни." Това е същността на еволюцията на човешкото общество. През 10 век са се клали с ятагани и мечове, от днешна гледна точка това би било варварство. Колкото и невероятно да изглежда на някой, на когото му липсва какъвто и да било морал, в съвременното общество има дефинирани такива неща като "особена жестокост" с които се цели да се направят тези ЦЕИВИЛИЗАЦИОННИ разграничения.

117

Анонимен

преди 2 години

До Боби Бъртвежите за отклоняване от дискутиратана тема са нарочно подбрана тактика, тъй че ти тук фалира. Отдавна си фалирал и морално.

116

Анонимен

преди 2 години

До Боби Вече обясних подробно, че става дума за единично събитие в модерната човешка история. Цитиране на множество събития в рамките на ТРИ ВЕКА няма никаква база за сравнение. За справка: Сталиновия Голодомор се случва за няколко поредни години. В учебниците по История на ВЕликобритания всъщност ПИШЕ за британско-индийските отношения, но ти не знаеш, защото не си отварял такъв учебник НИКОГА. Както казах, иронията е, че представителите на друг нацистки режим са използвали същите "аргументи".

115

Анонимен

преди 2 години

И тая не е разбрала , какво е война , а не опера !

114

Анонимен

преди 2 години

Русия сама се очерни - фашистка държава

113

Анонимен

преди 2 години

До Боби Взривяването на мостове, за забавяне на настъплението на агресора е военна тактика, която няма нищо общо с функционирането на икономиката или цивилния живот. Атакуването на гражданска инфраструктура, за да се унищожи същия е държавен тероризъм. Тук вече не говорим, че не разбираш какво казваш: ясно е, че си наясно, че защитаваш руския държавен тероризъм.

112

Келнер

преди 2 години

Ее, ама тея вече се чудят в какво да очернят и обвинят Русия. Само риване...и Манекена на Колумбия и тая немска овчарка!!!

111

Анонимен

преди 2 години

До Боби Не е на територията на "целия СССР" , а точно на територията на Украйна. Бенгалския глад е бил избор между военни доставки за борбата в Европа или продовлствие за индийците и всъщност жертвите от него са между 1.5 и 4 милиона. Както казах, Сталиновия Голдомор е най-големия геноцид в най-новата човешка история. Иронично, нацистка Германия използва резултиращата от различни фактори ситуция за същите цели, за които и ти тук. Причините за глада в Бенагал нямат НИЩО ОБЩО с Голдомора.