65

Европеец

преди 2 години

Искам да попитам Путин , Руснаците и Русофилите : 1. Като е толкова ПРЕКРАСНО в Русия , Беларус и бившия СССР... ЗАЩО Потока от Емигранти. И то доста висок. Веднага след Промените през 1990 - 1991... Е в ПОСОКА - Западна Европа и САЩ ?!?! ЗАЩО Руснаците не си останаха в Страхотната Руска Федерация - а си плюха на петите и кой където свари из Западна Европа или САЩ?!?! Само в САЩ са доста милиони Руснаци... Е?!?! Що са там- А не в Москва и регионите? Нали там е ... "Много яко" ...?!?!

64

Анонимен

преди 2 години

От къде му доставят тоалетна бумага на този ?

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "Участващите учени се чудеха защо има толкова лаборатории, а няма нито една публикация, излязла от изследванията" Дай информация за предаването и за участвалите в него "учени" Да го намерим и ние да го гледаме. :)))

62

Анонимен

преди 2 години

Преди четири години гледах дискусионно предаване в руска телевизия, в което се коментираше за съществуването на биолаборатории на много места в Украйна. Участващите учени се чудеха защо има толкова лаборатории, а няма нито една публикация, излязла от изследванията.Пиша тук заради хората, които имат здрав разум и нямат манталитет на бръснати и инфантилни футболни фенове, които пишат неграмотно, но имат самочувствие да коментират политика.

61

Анонимен

преди 2 години

Янките няма да могат да им смогнат на М777 вече се появиха първите видеа на масово унищожение

60

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 75/77 Явно не. :)

59

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA "АЕ КАЖЕТЕ МУ НЕЩО." Те го бият на почивки, ти викаш да "му кажат нещо". Къде ви намират такива? Или пропусна снабдяването на Украйна със оръжие и финансиране, за да мачка руския агресор.

58

До Анонимен 75

преди 2 години

"Имате ли представа как работи изобщо науката?" - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

57

Анонимен

преди 2 години

Джуджанка се усмихва при вида на шпековете, които ще налапа скоро

56

Анонимен

преди 2 години

До Моля моля .... Биолаборатории има навсякъде по света и в тях няма нищо секретно. Направо сте смешни. Имате ли представа как работи изобщо науката?

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Путин към руската думаТрябва да инсценираме биолаборатории на САЩ в Украйна" Няма нужда нищо да инсценират. Биолабораториите са си нормални места, където си се извършва изследователска дейност за какво ли не. Руските опорки ги бутат като се опитват да ги свържат с оръжие, но не им се получава, най-вече щото нормалните хора знаят за какво става дума. Но русофилите не са на това интелектуално равнище, тъй че руската пропаганда работи на макс. :)

54

Моля моля ....

преди 2 години

До Анонимен 58. А няма ли био лаборатории в украйна, или не ни изнася да ги видим.Даже и в България има, но всичко е секретно и за тях не се говори. Не смеем да си признаем че САЩ са ни завладели. Скоро и Добруджа ще превърнат в американска база.

53

SHEFA

преди 2 години

А БЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ПУТИН САМО ГИ ЦАКА ЛЕКО?-ЦЕЛ СВЕТ ТРЕПЕРИ-АЕ КАЖЕТЕ МУ НЕЩО.

52

Моля моля ....

преди 2 години

До Русия губиТака ли вече се казва - евакуация в плен.Промити мозъци.

51

Пак

преди 2 години

Фейк нюз...

50

Анонимен

преди 2 години

Светът вече е принуден да се държи с Русия като с велика и силна държава, дали му харесва или не.

49

Анонимен

преди 2 години

Обикновен таксиджия, който краде от гражданите, за да може да си построи вила (на Геленджик).

48

Анонимен

преди 2 години

Путин няма ясен поглед върху цялостната историческа картина. Затова не знае точно къде да удари. Ако нападне Константинопол и се провъзгласи за император на Римската империя, ще стане господар на целия свят. Ама не се е сетил да го направи.

47

Анонимен

преди 2 години

До Се тая!Путин към руската думаТрябва да инсценираме биолаборатории на САЩ в Украйна иначе ще изглеждаме като ***

46

от 18

преди 2 години

До Анонимен 40Как е била играта? Осещам, че имаш "инсайд". Я ни светни!