227

Да бе!

преди 2 години

Космическа Америка никога няма да допусне примитивна Рус да диктува световната политика. А всички ония, които мислят противното, се самозаблуждават от своята неграмотност.

226

Анонимен

преди 2 години

Войната разкри много неща. Показа, че Русия се държи като империя, че нищо не се е променило от Сталин насам, че руските солдати и командването са гола вода и т.н. Показа също колко немощен е стария русофил, побелеха им косите и чак тогава започнаха да се увличат по фашистката и всъщност безмозъчна евроазийска доктрина на Дугин. Ех дядка, дядка..

225

За Витков

преди 2 години

Изпушилите руснаци не спират да учудват света с безкрайната си наглост! Какво очакваха, че Швеция иФинландия ще си седят и ще вярватна откровенни лъжци които до 23-ти февруари обясняваха ,че няма как някой да нападне Украйна.

224

Ще разберете:

преди 2 години

Че има много още какво да се научи от змийте - не само аналгина и упойките. Требва ли ви още жокер за лечението на някой болести и отравяния! Не е случайно, че символът на всяка аптека и до ден днешен е змия навила се около чаша! Аз за пореден път се убеждавам, че във всяка сфера на дизайна има по една Тера инкогнито дето никой не иска да изследва. Някой от тези природни духове ще се окаже, че са безценни, а ние ги изтребваме!

223

Анонимен

преди 2 години

До 225" ....изсипват всичката злоба срещу Русия. Дечица, ще поживеем, ще видим...."Еми ние виждаме, сравни жизненият стандарт на руснаците и икономиката й през 2013г.и сега.А, ще става и още по-зле,докато не се вдигне поредната революция и държавата се разпадне.

222

Анонимен

преди 2 години

Некакви дъртаци тука ни занимават с обичта си към Путин, аре марш да ви нема мумии, ни акъл имате нито пък нещо да кажете.

221

Анонимен

преди 2 години

До 224. Айде и ти като руските психопати. Ама вие друго освен да заплашвате не знаете ли бе, ?

220

Анонимен

преди 2 години

Всяко интервю, всеки коментар, всяко изявление на лица от Русия демонстрира пак и пак мисловната деградация, която е обхванала този народ. Заплахи, ултиматуми, шантажи, лъжи и т.н. личи им на другарите че са натясно и нямат полезен изход, но поне можеха да показват класа и ниво.

219

Анонимен

преди 2 години

Кой изобщо е питал русия? Я у лево!

218

Анонимен

преди 2 години

Очаквам създаване на нов съюз, който ще накара запада да изтръпне. Но като не знаят да си седят кротко и да не предизвикват, ще получат ответна реакция. И не, няма да е война. Нещо много по-опасно ще е! Макс 3 месеца! Ще си говорим после!

217

ники

преди 2 години

Ще се примирите, няма къде да отидете. Сами си го направихте това и за напред ще става по-зле и по-зле. НАТО на всичките ви граници и русия да си стои в коч*ната и да няма шанс да излезе от там.Който каквото сам си направи, нали се сещате...

216

сина

преди 2 години

ВСИЧКИ СИ ТЪРСЯТ ВОЙНАТА ОТ САЩ, ОТ ЕВРОПА, ОТ СЕВЕРА, ОТ ИЗТОКА, И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЯ ЩЕ СЕ СЛУЧИ !!!ЛОШОТО Е, ЧЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ НА КЪДЕ ОТИВА РАБОТАТА И НИЩО НЕ ПРАВЯТ ДА Я СПРАТ, А САМО КАТО ПАПАГАЛИ ПОВТАРЯТ /ЧУТОТО ОТ МУМИЯТА/ - САНКЦИИ, САНКЦИИ, САНКЦИИ ... СКОРО САНКЦИИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАЙ-МАЛКИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЕВРОПА, И ТЯ ЩЕ СИ Е ВИНОВНА САМА!

215

Анонимен

преди 2 години

До До 212 - да не съм Президента бре?

214

Калеко Алеко

преди 2 години

Путинският МОРДОР се опитва да налага новият световен ред, като поставя ултиматуми, действа със заплаха и се опитва да извива ръце, само че с бензинова икономика това няма как да се случи, не става и с ядрени куфарчета защото такива има и в държавите от цивилизованият свят, не става и с безаналоговят военен скрап от СеСеСерето и ВСВ, който вече даде фира в Украйна и се видя че "Великата червена армия" е просто един мит, който отдавна е хванал паяжина ... !!!

213

Анонимен

преди 2 години

До 201Путин днес каза, кратко и ясно. Русия няма проблем, че Швеция и Финландия влизат в Нато. Ще има проблем, ако се настанят, неподходящи оръжия.)))))))))Тогава чии го дирят в Украйна, като държавата нито е в НАТО, нито беше настанил,, неподходящи оръжия"?На приказките на Путин едва ли вярва, някои разумен човек.

212

Путя не храни илюзии

преди 2 години

няма да се примирим :Симо Хаюха, правнук на Симо Хаюха.!.

211

Обстановката

преди 2 години

Чичо Вова може да ги смаже! Целия свят бил срещу Русия, само дето един Китай бил на страната на Русия :). Разказват ви приказки ала бала и вие се хващате като удавници за сламка. Всички суровини са в Русия, ще ми ядете да не казвам какво ако продължават санкциите

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210Рашките при Елцин не беха такива зомбита, плюс това евейското лоби ни направи жест, че сме ги спасили от концлагерите на Хитлер :)

209

Адмирации

преди 2 години

Русия ще ги удари! Щом удари по същите причини Украйна, то ще удари скандинавците, когато най-малко очакват.

208

До 212

преди 2 години

Не разбра ли, че САЩ ни смятат за троянски кон в НАТО, за това не ни дават самолетите? Ние снасяме информация на Русия за НАТО отвътре.