41

анонимен

преди 2 години

Някой казваше, че много *** народ има в тая държава. Прочетете първо статистиката на НОИ колко е средната пенсия на полицаи и военни /850 лв./ Най-големия % вземащи тавана са работниците от металургията и химическата промишленост. Някой сега си мислят, че масово тези с 1500 лв. пенсии ще вземат 3400 лв. Просто ще си вземат реалната пенсия и няма да бъдат ощетявани със стотици левове всеки месец.

40

SS

преди 2 години

БАЧКАЙТЕ ЗА ДА ИЗДЪРЖАТЕ БИВШИ ГЕНЕРАЛИ,ДЕПУТАТИ,ПОЛИТИЦИ КОИТО СА ВИ КРАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ И СЕГА ЩЕ ВЗЕМАТ ПО ГОЛЕМИ ПЕНСИИ ОТ КОЛКОТО ВИЕ ВЗЕМАТЕ ЗАПЛАТИ ! БАЧКАЙТЕ БЕ !

39

SS

преди 2 години

*** няма да издържам !

38

SS

преди 2 години

Значи това ,ако стане,затварям фирмата и спирам да издържам *** ! Призовавам и другите да го направят ! Няма логика един полковник или генерал да взима повече пари от един който е в активна работоспособна възраст ! Единия произвежда стока другия цял живот е *** гза на властимащите за повече болтове на пагона !

37

Анонимен

преди 2 години

Справедливо. След като си се осигурявал на макс.осигурителен доход редно е да си вземеш и изчислената пенсия без да те режат.Така и сега осигуряващите се млади трябва да знаят че ще получат по-високи пенсии когато му дойде времето.Рязането е кражба.

36

ПП ЩЕ ИЗКАРАТ 4 ГОД.

преди 2 години

ПЕНСИОНИРАНИТЕ БИВШИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ СПРЕТНАХА ПРЕВРАТ, СВАЛИХА ББ И С ПЕНСИОНИРАНИЯ РАДЕВ ДОКАРАХА НА ВЛАСТ КИРЕТО ДА НИ ЩАВИ! ЗА 5 МЕСЕЦА И ОВЛАДЯХА ПОЛОЖЕНИЕТО В ДЪРЖАВАТА И НАЙ ВЕЧЕ В ХАЗНАТА. КОКОР ФИНАНСОВИЯ ТЕГЛИ И РАЗДАВА! ЗА ТОВА СЕ ХИЛЯТ КАТО НЕПУКИСТИ И ОЩЕ СИ ЧУВАТ МАШИНИТЕ ОТ МАДУРО.

35

ЗНАЕХМЕ СИ...

преди 2 години

ХИПЕРИНФЛАЦИЯ..... ЩОМ ВЛАСТТА Е В КОМУНИСТИТЕ - БСП +ДБ +ПП +ИТН +РАДЕВ..

34

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Направо на 30 бона я вдигайте ! Няма какво да го мислите

33

До 26

преди 2 години

Протестът не е от хората за пенсии, но с това бутане на тавана ще се появи още една причина за протести, тъй като ще фалират държавата. В България пенсионерите са над 2.5 милиона, малко повече са от работещите. Пари за пенсии с бутането на тавана след 2026 няма да има.

32

СПОКОЙНИ СТАРИНИ

преди 2 години

370 ПО 21.6 % - 75 ЛВ И КАТО МАХНЕШ 60 КОВИДНИ ОСТАВА С 15 ЛВ. ОТГОРЕ? А НА 3400 КАТО МАХНЕШ 60 ЛВ. ЩЕ СИ РАЗПЛЕТЕ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ.

31

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите да гарантирани до 2027 год. след това не се знае дали ще има пенсии. При намаляващо население няма да има достатъчно работници които да издържат пенсионерите.

30

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на некадърното правителство на Просто Киро.

29

3400 В ЕВРО ЛИ?

преди 2 години

А РАБОТЕЩИТЕ ЗА 600 ЛВ. СЛЕД УДРЪЖКИТЕ ЩЕ ВИЯТ ОТ РАДОСТ. НАСТИГНАХМЕ НЯКОИ СТРАНИ ОТ ЕС ПО ПЕНСИИ.

28

ПП =ПАРТИЯ ПУТИНИСТИ

преди 2 години

ЩОМ СА ЕКИП С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПУТИНИСТИ =БСП =НИНОВА =РАДЕВ =РЕШЕТНИКОВ =ПУТИН.............. ПАК ПРАВЯТ ПУТИНИСТИ НОМЕРА.... УЖ ВДИГА ПЕНСИИТЕ С 21.6%..А ИНФЛАЦИЯТА ДОТОГАВА ЩЕ Е 160 %............ ПУТИН СКИ НОМЕРА....

27

Анонимен

преди 2 години

Не знам от къде ще намерят толкова пари за пенсии. Само с теглене на кредити не става, защото тези кредити трябва и да се връщат.

26

Анонимен

преди 2 години

Кажете колко ще е пенсийката на трудещите се? Тези с извънземните цифри дето цял живот са се занимавали с доносничество и продажба на секретна инфо на чуждите пасьолства нас бедните и онеправданите не ни *** другари капиталисти.

25

Анонимен

преди 2 години

При такива пенсии да очакваме и хиперинфлация. Комунистите- социалисти са способни да предизвикат и хиперинфлация и фалиране на банки.

24

ПП СА НАЙ ДОБРИТЕ

преди 2 години

ЗНАЧИ НА РАДЕВ ПЕНСИЯТА СТАВА 3400 А МОЙТА 400 ЛВ? СТРУВАШЕ СИ ВДИГАНЕТО НА ЮМРУКА.

23

Анонимен

преди 2 години

Това е лъжа, празни обещания защото ги е страх от протеста на 18 май.

22

3400

преди 2 години

Честито другари капиталисти.