90

Петър

преди 2 години

Мястото на Борисов е в затвора доживот!

89

_:_

преди 2 години

Кои са тези, които изравняват рейтинга постоянно и трият коментарите.

88

Анонимен

преди 2 години

Унгарски евродепутат: "Правителството на България е решило да срине държавата и икономиката ѝ, става опасно за ЕС. Едни продали се на САЩ измамници рушат интересите на ЕС, опитват се да разрушат всички търговски връзки между ЕС и Русия в полза на частните си интереси. Тези хора в момента управляват България, а премиерът на тази страна може да се окаже и гражданин на Канада, същата тази Канада, за която вече на всички е ясно, че имат военни офицери в Украйна, добавя Ерно Шалер Барош.

87

Мутри на Борисов

преди 2 години

Иван Гешев е Терорист, буквално убива хора!

86

Бау

преди 2 години

Борисов не подари само кученце на Путин. Той подари 3млрд. за Южен паток. Него защо го забрави?

85

Радослав

преди 2 години

Когато българския народ осъзнае, че днешната мизерия е заложена от бездействието на един дърт комунист на име Бойко, то тогава може и да има надежда за този народ, ама надали! Повечето са си първосигнални и си мислят, че днес е резултат от действията днес. Ако можехте да мислите малко повече, то можеше да си избирате по читави управници! Че днешните също не са стока е факт, но нямат вина, че Боко спа 12 години и парите от Европа за развитие на икономиката ги вложи в неговите си схеми!

84

Дребен човечец

преди 2 години

Аз за 30години не видях нищо в наш интерес сега от вас пък хептен лъжец

83

Анонимен

преди 2 години

Оставка на некадърното правителство

82

Начи, айде...

преди 2 години

...стига с тия шаблони, плийз. За втори път Кокор споменава тия кученца. Станишев пък в удобен случай обичаше да пее, че не яде асфалт. Като зациклиш на една баналност, ясно е, че ти липсват сериозни аргументи. Още повече, че всичко на тия ПеПе-та всичките им проекти са само бър бър, на лице няма нищо. Само че аз не искам да живея с миналото, нито с бъдещето, искам сега, в настоящето.

81

Анонимен

преди 2 години

Кокоре, вдигни сметките с още 200% и тая газ си я карай в Канада. Боли го... Путин за теб. Кво е още във ваш Хавъдски интерес?

80

Анонимен

преди 2 години

Това е предател и трябва да бъде изправен пред съд заедно с *** киро, но в българия съд няма, затова справедливостта се налага с други средства...

79

Anonimen

преди 2 години

Не е важна кожата на мечката, а цената на газа.

78

Анонимен

преди 2 години

Уволнение и изхвърляне на гнусния, некомпетентен и глупав толуп, агент на чужди интереси. Никой не им плаща държавни заплати да се занимават с русофобия. Понеже е виновен, целият текст е оправдания, как така от 27 страни в ес само на 2, едната от тях точно България, а другата полша, Русия им спира доставките за русофобските простотии в услуга на украинските фашисти? Ще ти стопим сланините...селско вмирисано ***...

77

Анонимен

преди 2 години

Дори Борисов е гений пред вас.

76

Анонимен

преди 2 години

Може и на теб да подари едно за рождения ден, да се чудиш какво става

75

Teнгри кан

преди 2 години

Кокоморо смята, че той е много умен, а ние сме ***;))) Каква диверсификация, след като вземаш газта от външен за държавата си източник;))) Просто сменяш източника на зависимостта, не искаш тъ клеца руската мечка, искаш тъ клецъ руската мечка с азерска кожа, но не ти стига тъ клеца руската мечка с азерска кожа, ми сакаш тъ клеца и мечката гризли;))) Добрееееее... Тва идея на Лена ли е? Многото тъпкачи имам влопредвид, отсейде ти иде йуя?;))) И ти да ги тъпчеш в устана отлево и отдесно?;)))

74

Еврибари на пързалка

преди 2 години

Едните ни извозват , другите ни прекарват, трети ни пързалят.

73

Анонимен3

преди 2 години

Тези българи/турски роми/, които крадиха и все още крадят, заради бавния темп на промените, те си искат простака от Банкя. Нисък манталитет, големи способности за кражби.

72

Случаен минувач

преди 2 години

Ако е махнал акциза върху метана, за това - поздравления. Метанът е най-екологичното гориво. Но трябва да мина край някоя метан станция да видя, че цената му беше стигнала 3,99 за кило... А през 2019 кило метан беше само 1,40.

71

Зелена сделка

преди 2 години

Дайте ни 90 трилиона да разработим някакви нови енергии. - Какви нови енергии и кога? - Не знаем какви, ще видим кога, някога, след години, след 1, 2, 20, 70 години, някакви нови енергии ще са, дайте 90 трилиона, ако не се получи, ще му мислим, не носим отговорност.