372

112233

преди 2 години

Не са украинци а украинки. На гларусите им омекнаха коленете от подкрепа.

371

123

преди 2 години

Искам цена от БГ хотел на Златните за 120 лева на ден, за двама възрастни и дете. Пълен all inclusive, за моя сметка. Чакам оферти....

370

8788

преди 2 години

До 384Стига бе,я се осъзнай и не пиши глупости!Та те така!!!!!И не бой се,за теб няма страшно !Ти си истински мъж,не се влияеш от интриги и хубавите жени не те интересуват!***!

369

Анонимен

преди 2 години

Германия се усети вече. Помощи ще им раздават само ако са наистина бедни. Ако имат автомобил, който струва над 7500 евро, ще са задължени да го продадат и да живеят с тези средства! :)) Това е една малка победа за разума! Браво! Ало, троловете, вижте как правят на запад!? Айде и ние като тях! :))

368

Анонимен

преди 2 години

Скандал и санкции. Кой уважаващ себе си германец ще в хотелите, дето са изгонили бежанци.

367

Анонимен

преди 2 години

До 388 И кво като стане скандал? Кой се плаши от малко скандал? В спора се ражда истината, както се казва.

366

Анонимен

преди 2 години

На всеки хотел по морето, българско и украинско знаме. Рашките да знаят

365

До 383

преди 2 години

Не съм ги смятал. Чета не само български статии. Те си го казват от ЕС колко е за 1 човек. Като ги пращат парите не може държавите сами да разпределят на порции.

364

До 384

преди 2 години

Украинките без мъже не могат да дишат. Ще разбичкат много бг.семейства. Ще стане храни куче да те лае!

363

385

преди 2 години

Пред камера на снн ако ги изхвърлят, нали ще стане скандал. Как така, плаща им се на алчните хотелиери по 20 евро на ден на главс

362

123

преди 2 години

Бяхме съпричастни, до момента в който ги настанихте в хотели за наша сметка!!! Аз не се ли притеснявам за детето си ***, нагла мърло? Ти ли ще му платиш почивка на море в хотел за 400 лева нощувката????

361

Анонимен

преди 2 години

Европа да национализира хотелите по черноморието и да настани там бежанците и от Германия . Те са бели, роботолюбиви, украинките даже са по красиви от нашите, така че, това е и спасение.

360

Анонимен

преди 2 години

Да им дадат краен срок и ако не са напуснали да ги изхвърлят! Така се процедира с навлеци.

359

Да си кажа

преди 2 години

Имам приятелско семейство със сериозен семеен бизнес. Наеха украинци. В чудо се видяха и сега не могат да ги изгонят. Живеят в едо от техните жилища, покриват се, интригантстват, не работят качествено, пият, лъжат, нахалстват. Едната завъртя главата на мъжа и сега се развеждат и така.... Те това ни чака...

358

Анонимен

преди 2 години

До 381Как пък ги сметна, че сме получили 8 евро на ден за бежанец, като на 28 април ЕК преведе 148 млн. евро за тях?

357

Анонимен

преди 2 години

На всеки хотел украинско знаме и българско с знак на солидарност. И алчният хотелиер на не търси наем за знамето заедно срещу фашистка Русия

356

Анонимен

преди 2 години

Ще кажеш, са ги правили на морето! Наглеци! Те са дошли на курорт щом искат в хотели по черноморието. Не разбират, че са 100 000 бежанци туристи и за тях на ден се дават по 43,70 лв.,което е почти 44 милиона лева. За 1 месец са около 140 милиона лева. България получава за тях по 8 евро за ден от ЕС,останалото трябва да го изкопае. Пари държавата няма в излишъци. Дори за хора с 42г.трудов стаж се дават по 10лв.на ден и хората не си купуват лекарствата.Украинците или да започват работа или СБОГОМ!

355

рибока

преди 2 години

Европа да помага.Сещам се как французите са се погрижили за своите роми,които там са малко над 0,3% от населението,но и бежанците у нас не са повече.През 90-те им дадоха статут на "пътуващи хора",безплатни автомобили с кемпери и всяко населено място с над 5000 жители има безплатен паркинг за тях с безплатни ток,вода и газ,а децата им ги зарисват в местоното училище и така лятото на север,зимата съм Лазурния бряг.Това е само пример,за да се интегрират трябва да се установят на едно място у нас.

354

Анонимен

преди 2 години

Войната ще е поне няколко десетилетия, така че около десетина милиона украинци ще дойдат в България като бежанци. Трябва да свикваме

353

Анонимен

преди 2 години

До 370Обаче украинците явно,за да избегнат конфронтация с руснаци,които може да срещнат си говориха на руски)))))))Те всички говорят на руски в редки случай на,, суржик". Това са украински руснаци от Южна и Централна Украйна, които уж Путин щеше да ги освобождава от нещо си.