122

Случаен минувач

преди 2 години

Азербайджан просто не разполага с толкова газ. Това се знае отдавна. И цената му ще е по-висока, отколкото на Газпром. Защо пак ни замазват очите и ни хвърлят в девета глуха? После - как да му вярваме на този? С сравнение с него Симеон изглежда като свръхчестен светец. Как можахме да сложим такъв въжеиграч и мошеник да ни управлява?

121

Анонимен

преди 2 години

Евла Кире, пропаганда върви срещу теб яко, но ние ти вярваме..само напред, мачкай мафиятаа

120

Таня

преди 2 години

Русия бива изтиквана към изток. САЩ тотално спечелиха цяла Европа. Най-силния пазар след техния собствен. САЩ и ЕС произвеждат 52% от Световния БВП. Русия произвежда 1,37%. Няма как да диктува каквото и да е.

119

Анонимен

преди 2 години

Всичко което е американско, българите го получават на по високи от пазарните цени. Не мога да повярвам, че ще ни продадат газ по-евтино от руснаците.

118

Георги

преди 2 години

Аз съм учуден от Путин. Очаквах да предложи на бившите ссср страни безплатен газ и петрол, докато трае войната, в знак на уважение и компенсация към икономиките им. Така щеше да спечели всяка една от тях на своя страна или щяха много правителства да са паднали. А сега гледа как американците го правят.

117

нали кире

преди 2 години

Ако дадат и по една заплата за Украйна, още по-добре....

116

Ей лъжец

преди 2 години

Ей лъжeц! Нали гърмяхте, че заради ГЕРБ няма връзка с Гърция и затова не идва Азерски газ? Сега от къде го вкарахте бе лъжци? Да не би да казвате, че цялата нужна инфраструктура е изградена? Това ли казвате? Нима казвате, че имаме инфраструктура за дизертефикация? Защо лъгахте предизборно? Защо не признахте положителните неща на предишните? И най-важното, защо САЩ избра баш България да се опълчи срещу Русия, докато цяла Европа си трае? Защо ни направи пушешно месо?

115

Анонимен

преди 2 години

А германците спряха ли руския газ? На каква цена го плащат?

114

Анонимен

преди 2 години

А бе в Украйна с къв газ работят?

113

Ай Сиктир

преди 2 години

Печели време с обещания. И се надява да измисли нещо междувременно. Ако не ще излъже нещо друго. И така, докато го търпиме.

112

Анонимен

преди 2 години

Русофилската гвардия ***, свърши се с рублите от Газпром

111

Анонимен

преди 2 години

Из филма "Куче в чекмедже" - "А баща ми ще ми купи колело, ама друг път..."

110

Киро Тъпото

преди 2 години

Осигурил съм внос на 1 милион тона боб от Китай за населението . Китайците казаха че се пърди здраво от него смятам да включа изпърдяния газ в тръбите, така хем ще сме сити хем на топло .

109

Анонимен

преди 2 години

До ФИНАНСИСТРуския газ е азерски предимно, те рашките немат такива находища отколкото в Баку например, същото се отнася и за нефта :)) Ако взимаме директно от Баку, цените ще са приемливи, нема да ни я препродават рашките двойно и тройно, капиш финансисте :)))

108

Анонимен

преди 2 години

Някой запитвал ли се е защо не говори в цифри?

107

Анонимен

преди 2 години

Сигурно пак лъже, а цената за цената питаме само мълчи лъжеца продажен или плоскочелника дебел мирчев пак щени каже, че е по евтин от руския през януари тия са такива тъчаци харвард браче

106

:D

преди 2 години

Руската газ е православна газ. Хайде сега плащайте я в рубли, дето ги нямате. В православни рубли ;)

105

ФИНАНСИСТ

преди 2 години

Как ще бъде доставена от Американска компания а в същото време е без посредник. Простоооооо Кирооо. Крайната цена не е по ниска. Цената на Азерите е съвсем малко по ниска а крайната цена ще е 20% по висока ! Много лъже ,многоооооооооо

104

той

преди 2 години

оставка аматьори

103

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше да се намери премиер да скъса със руската зависимост и да почнем да взимаме от Азербайджан директно, държавата най-богата на нефт и газ у свето :)