10

Анонимен

преди 2 години

Това са пропагандни материали. Кой не иска Путин да му е шеф и да работи в най развитата държава?

9

Анонимен

преди 2 години

Дали сами я подават оставката дали са принудени,виж това няма от къде да го знаем!

8

Анонимен

преди 2 години

Тия съвсем официално са на ръба на фалит. Произвоство нулево, заради санкциите им спря цялата военна промишленост, нямат западните части с които да ремонтират раздясалита си техника от времето на Брежнев, а боеспособната част от колхозническата "армия" до голяма степен е била ликвидирана. Нещо не се получават сметките на треперящия лилиПутин с едиловия комплекс Държавата му ще изгние от вътре, а самия него по всяка вероятност вече не-малко служби и граждани го искат пътник. Само чакайте.

7

До 2

преди 2 години

Още вчера имаше на живо излъчване срещата между Путин и новите губернатори по руската телевизия"24 часа"та не е лошо да спреш да разпространяваш лъжи!

6

Анонимен

преди 2 години

Ами, в задаващото се торнадо, никой не иска да "отговаря" пред Джуджака, който ще търси да обвинява за разрухата която създаде, някой друг. Това е само НАЧАЛОТО.

5

Анонимен

преди 2 години

В Русия малко вождове, много индианци в България е обратното.

4

хаха

преди 2 години

Избягат от руската к*лоака, докато още не са фалирали окончателно и отново половин народ ще изгние от глад както при Сталин (който, впрочем, все още се счита за страхотен държавник от повечето колхозници). Кой нормален иска да седи там? "Руската империя е тюрма на света, крайно изостанала нация" - Христо Ботев

3

Анонимен

преди 2 години

Ми сега какво ще правят как ще си намерят губернатори? Никой неще да е губернатор.

2

54

преди 2 години

Това няма как да го видите по руските медии, но в Русия в момента е котел, супер много родители са се обединили да търсят децата си, които държавата лъже, че са или безследно изчезнали или че са живи, но не могат да говорят с тях поради някакви причини. Във ВК има сумати гневни постове въпреки страха от затвор, а властта продължава да лъже, но време им изтича

1

Анонимен

преди 2 години

Ама нали я развиват със собствено производство, как така няма да са доволни?